analyzator Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Jakiś czas temu kupiłem trochę fibr w leroy merlin. Tanie, duże, gramatura marketowa. Używam jako "brudnych" do wnęk, progów i kół. Bardzo fajne sa w tej cenie. Mają taki model z dłuższym włosiem z jednej strony, niebieskie. Cena 2-3zł. Kolorowe w kilko-paku też dają radę. niska gramatura na plus jeżeli zawsze używamy czystej strony do pierwszego śladu brudu. Łatwiej też się piorą. Kiedyś przy okazji kupiłem też ręcznik do osuszania k2 quadra, jasny waflowy. Jest na prawdę okej i kupię nastepne. Lepiej będzie się suszyć 2-3 takimi auto niż jednym większym i grubszym. Suszę tylko kładąc ręcznik - bez przesuwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Pany Koffane Fajna fibra 420-500 GSM (może być mniej o ile będzie w typie FW Two faced Yaga) ale dwustronna. W sensie z obu stron taka sama oczywiście. Jakieś typy ? Więcej niż 500 nie chcę bo do docierania wosku mam ADBL Puffy a przy QD i QW lepiej mi się pracuje cieńszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @Strus raz robiłem zakupy przez internet w show car shine I tam mają bardzo fajne fibry za 11 zł. Nazywa się chyba show car shine blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Jakość ,a cena to Kirkland 5zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykCk Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 W Kielcach w Auchan znalazłem mikrofibry po 1.39zł. Testował je Swagtv także można obejrzeć na yt jak się prezentują. Do wnęk, komory itp są jak znalazł 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepiko Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 W pięciopaku ostatnio były w promocji za 5zł 5szt. Ja też je sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badii23 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Panowie, szukam dobrego wafla do szyb. Myślałem głownie nad WaxPro Diamond Glass Black Series lub ADBL Goofer lub coś innego? doradźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Polecam Jana Niezbędnego (zielony) Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 @Badii23 ADBL Goofer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mak_Ar Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Poszukuje mikrofibry do wymywania pasty, oraz do przemywania ipa. Jakies w miare nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @Mak_Ar ja do past używam kirklandów nie cała 5 za sztukę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 W Kielcach w Auchan znalazłem mikrofibry po 1.39zł. Testował je Swagtv także można obejrzeć na yt jak się prezentują. Do wnęk, komory itp są jak znalazł Jaki mają wymiar? Mam jakieś w domu z auchan ale to spory prostokąt Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Ja kupiłem ostatnio w Tesco zestaw rękawica + fibra do osuszania i według mnie jak za tą cenę fajny zestaw. Fibra miękka, w miarę gruba i do polerowania powinna się bez problemu nadawać. I jak te produkty sie sprawdziły? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaObi ma 3 MF. Nadają sie do czegoś w naszych pracach? Pomarańczowa miala sklad 80/20 a niebieska 90/10 albo odwrotnie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Ostatnio w auchanie kupiłem K2 moli ale nie ten do osuszania tylko mniejszy 40x40, gramatura z opakowania 400g, dałem za nią nie całe 11pln. Postaram się później wrzucić jakieś zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamczqk Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dzisiaj uzupełniłem ubytki w pseudo MF Auchan poniżej 1zł za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRiderr Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 17 godzin temu, Adamczqk napisał: Dzisiaj uzupełniłem ubytki w pseudo MF Auchan poniżej 1zł za sztukę Nic się nie martw, do wnęk drzwi czy jakiś "brudów" nie ma nic lepszego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jeśli to są te 30x30 i kolorowe to nawet używam do prsecierania plastików we wnętrzu. A po wypraniu w BJ i occie zrobiły się nawet bardziej miękkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Te z Auchan tez kupilem jakis czas temu. Spoko są. Troszkę małe ale chlonne. Uwaga tylko przy pierwszym praniu. Lubia farbowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Czy fibry z waxpro nadadzą się do docierania i wymywania past polerskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 3 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 10 minut temu, MichałES napisał: Czy fibry z waxpro nadadzą się do docierania i wymywania past polerskich? tak, sa super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz_dawid Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 W dniu 3.06.2018 o 21:41, MichałES napisał: Czy fibry z waxpro nadadzą się do docierania i wymywania past polerskich? Też je używam i są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tylko Wax pro ma 3 różne fibry - @MichałES pytasz o najtańszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 właśnie przyszły no limit. pierwsze wrażenie troche chudsze od premium tylko bez obszycia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissolek Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 https://pl.aliexpress.com/item/Multifunctional-Microfiber-Interier-Towel-Dual-Texture-Perfect-For-Dashboard-Mirror-Screens-Vents-and-Seats/32790147699.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.264.417c3c00A9MPFd Zamówiłem 2 na próbę, ale tak mi się spodobały, że robię kolejne zamówienie. Są GENIALNE. Mega miękkie i puszyste - poziom ADBL Fluffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 W dniu 2.07.2018 o 11:55, Birkhof napisał: Tylko Wax pro ma 3 różne fibry - @MichałES pytasz o najtańszą? tak najtańszą ,chociaż zastanawiałem się nad tymi bez krawędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 14 minut temu, MichałES napisał: tak najtańszą ,chociaż zastanawiałem się nad tymi bez krawędzi Najtańsza ma skład 20/80, pozostałe dwie 30/70 - to pierwsza różnica. Ja mam te najtańsze tylko białe do czyszczenia skóry. Ze wszystkich białych, które zamówiłem testowo z różnych sklepów ta miała najlepszą jakość więc zamówiłem sobie zapas. Do lakieru używam innych. Uważam, że w tej półce cenowej to bardzo porządna fibra. Edit: ta średnia cenowo bez krawędzi niestety ma na brzegach lekko podpalone włókna czasem - trzeba się wtedy pilnować żeby tym nie jechać po lakierze. Z bezkrawędziowych z kilkunastu, które zamówiłem na testy wybrałem tą ze sklepu carchem.pl - krawędzie idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi