D@ViD Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 taka mi sprzedawca polecił https://mrcleaner.pl/mikrofibry/monster-shine-fat-orange-mikrofibra-40x40-cm-1200gsm?from=listing fajnie się tym aplikuje i druga stroną dociera może przez puszystość nie jest zbyt wygodna, ale spełnia funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Każda sensowna spełnia funkcje. Spróbuj jej do wosku skoro już ją masz. Do QD fajna jest Funky Wich Yaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubybonk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dnia 31.07.2017 o 12:15, PanCogito7 napisał: Ostatnio używałem clenera DJ. Jaka mikrofibra dobrze będzie go docierać? Praca z Jana Niezbędnego była straszna i bardzo ciężko było go nią dotrzeć. Także polećcie jaką dobrą do tego cleanera Przy ostatnim nakładaniu DJ lime prime używałem mikrofibry 40x40cm 320g za około 5zł, jak dobrze kojarzę to producent kaja. Nie miałem najmniejszych problemów z dotarciem wypracowanego cleanera. Także nie potrzeba bardzo drogich mikrofibr do tego, kwestia znalezienia fibry od dobrego dostawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ja kupiłem mf w Dino, mf z moraja duża 30x60 za 3.99, bez porównania jest gęsta, nie jak mf z marketów pakowane po kilka sztuk. Do tego jest jeszcze fajna mf do mycia okien o strukturze wafla za 2.99 .Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsk Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 jaka fibre polecacie do przecierania po wypracowaniu pasty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Fibra od Flexipads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czy fibra z obrazka nada się do qd?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobilispa Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam, Testował ktoś fibry z Leroy Merlin, do dostania przy kasach za trochę ponad 2 złote. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja osobiście polecam taki komplecik mikrofibr sonaxa. Dwie sztuki za 16 złoty Do QD ADBL'a, czy SG jest okej Do collonita też daje rade. Mam też pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników - Czy mikrofibra z dużą gramaturgia GSM i długim włosiem, nie będzie utrudniała wypracowania twardych wosków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyt1 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dnia 1.10.2017 o 18:54, damiano2007 napisał: Ja osobiście polecam taki komplecik mikrofibr sonaxa. Dwie sztuki za 16 złoty Do QD ADBL'a, czy SG jest okej Do collonita też daje rade. Mam też pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników - Czy mikrofibra z dużą gramaturgia GSM i długim włosiem, nie będzie utrudniała wypracowania twardych wosków? Mam te same. Do QD jak znalazł. 2 lata i nadal dają radę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Widziałem te sonaxy na orlenie nawet fajne zastanawiałem się czy nie kupić , i chyba kupie tylko w innym sklepie.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tez mam taka i smialo mozna brac fajna fibra do woskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Skoro polecacie ww mikrofibrę Sonaxa to chyba i ja się skuszę, bo właśnie szukam czegoś taniego i dobrego do wosku, QD. Miałem kupować taką ale za taką samą kasę Sonaxa jest 2szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir540t Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Te Sonaxa do tej mikrofibry powyżej nie mają nawet podejścia. Bardzo niska gramatura. Nie ta liga do porównania, więc i cena inna... Te Supersoft są super jak dla mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ja zdaję sobie sprawę, że te Sonaxa będą gorsze (w końcu z jakiegoś powodu za taką samą kasę są 2szt), ale koledzy wyżej pisali że do wosków są ok więc może warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Nie wiem czy to dokładnie te same, ale jakieś sonaxowe czerwone "macałem" ostatnio w sklepie. Jak dla mnie QD to tak na siłę się tym "wytrze" ale wosk?! Do wnętrza na przetarcie APC czy dressingu IQD są ok, ale do lakieru wolę jednak coś grubszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ja kupiłem ostatnio w Tesco zestaw rękawica + fibra do osuszania i według mnie jak za tą cenę fajny zestaw. Fibra miękka, w miarę gruba i do polerowania powinna się bez problemu nadawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Mam obie supersofta i sonaxa i nie ma co ich porównywać to inne fibry tak jak przedmówcy pisali nie ta gramaturą supersofta ma około dwa razy taka gramaturę jak sonaxa tak więc sonax do apc prac qd tak ale do wosku niż nie a jeśli już do apc to duże tańsze a tak samo dobre to kirkilandy cena około 5 zł sztuka albo 5 sztuk za 20 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercenaryk Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 W dniu 6.10.2017 o 19:57, audicoupe napisał: kirkilandy cena około 5 zł sztuka albo 5 sztuk za 20 zeta Gdzie są dostępne kirklandy w cenie 20 zł za 5 sztuk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dobre pytanie, Kirklandy dostępne i w większych wielopakach ale jeszcze nigdzie ich w pl nie widziałem. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.z Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 hej! ja znów mam pytanie czym dotrzeć SSW? ... chcę kupić jakąś porządną fibrę tylko pod SSW lub inne QD. myślałem o ADBL Mr. Gray albo GYEON BOA. czy dobrze myślę? czy jednak przerost formy nad treścią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 11 minut temu, daniel.z napisał: hej! ja znów mam pytanie czym dotrzeć SSW? ... chcę kupić jakąś porządną fibrę tylko pod SSW lub inne QD. myślałem o ADBL Mr. Gray albo GYEON BOA. czy dobrze myślę? czy jednak przerost formy nad treścią? Ja do SSW używam fibry WaxPro Silesia. Świetnie mi się nią pracuje. Greya i Boa nie miałem, wiec się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 19 minut temu, daniel.z napisał: hej! ja znów mam pytanie czym dotrzeć SSW? ... chcę kupić jakąś porządną fibrę tylko pod SSW lub inne QD. myślałem o ADBL Mr. Gray albo GYEON BOA. czy dobrze myślę? czy jednak przerost formy nad treścią? Ostatnio po zakupie ADBL mr . Gray używam właśnie z SSW . Bardzo fajna fibra tak jak Puffy Towel Polecam obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 34 minuty temu, daniel.z napisał: hej! ja znów mam pytanie czym dotrzeć SSW? ... chcę kupić jakąś porządną fibrę tylko pod SSW lub inne QD. myślałem o ADBL Mr. Gray albo GYEON BOA. czy dobrze myślę? czy jednak przerost formy nad treścią? Tak jak wyżej koledzy. Mam ADBLowego greya, puffy towel i oba świetne do ssw. Sprawdź też Blast from Salem Funky Witch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 42 minuty temu, daniel.z napisał: czym dotrzeć SSW? mikrofibry WaxPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi