luk45z Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Mogę polecić fibry Shiny Garage Plush Blue. Gramatura 300 gsm, cena około 6 zł, do QD itp. nadają się idealnie. Jedyny minus jaki zauważyłem, to po pierwszym praniu w 40 stopniach przestały być milusie w dotyku, jednak dalej haczą o rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maseratis Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A ja moge dodac, ze niebieskie fibry od Megsa po kilku miesiacach uzywania wydaje mi sie, ze lekkie ryski zostawiaja a lakier mam twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jakiś czas temu będąc u MX, wyhaczyłem bardzo przyjemną fibrę za małe pieniądze. Nie wiem czy ma jakąś markę, ale chyba nie. Z jednej strony ma długie włosie jak typowy "puchacz", z drugiej strony to zwykła płaska fibra. Nie ma krawędzi to na plus, ale po przyjrzeniu widać, że ma coś w rodzaju podszewki, ale pewnie dlatego, że z dwóch stron jest duża różnica w wielkości włosia. Za niecałe 10 złotych, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Przydają się Wam fibry z monster shine albo waxPro 40x40 itp? Cena kusi, po kilka zł za sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Przydają się Wam fibry z monster shine albo waxPro 40x40 itp? Cena kusi, po kilka zł za sztuke mikrofibr nigdy nie za mało, zwykł budżetowe mikrofibry za 4zł nigdy nie szkoda użyć do wnęk czy do komory silnika, za 6zł możesz dorwać już 40x40 o gramaturze 390gsm więc są już bardziej delikatne niż 280gsm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Żółte waxpro 40x40 mają 350gsm i są bardzo podobne do dawnych żółtych eurow. Jedne z lepszych mikrofibr do 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaby Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Świetne są też Yellow HD Microfiber (40cm x 40cm) w waxparadise.pl gramatura 390g/m2 teraz są w promocji po niecałe 5 zł za sztuke szkoda tylko że jest dostępny jeden kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maseratis Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja używam niebieskich ValetPro do osuszania za 32zl/szt. Robią co trzeba i efekt jest super bez żadnych śladów i mazów. Fibry Megsa rzeczywiście po jakimś czasie robią się takie szorstkie. Jeszcze Water Magnet u mnie żyje i zobaczymy jak długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 GYEON Q2M Waffle Dryer 60x80cm używał ktoś ? warto to brać ? WaxPro Perfect Fluffy Dryer 60×90 ? WaxPro Fluffy Dryer Big Yellow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 enjoy1516, jest dobry, ale szału nie robi. Ręcznik Sonusa lub Microfibre Madness znacznie lepiej chłonie wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak się ma GYEON Q2M BOA Towel do CAR PRO CarPro BOA? - to to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naqes Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 drufi, to prawda WWL Jasmine i CarPro BOA różnią się, mam oba. Car Pro BOA a GYEON Q2M BOA Towel to kompletnie inne rodzaje mikrofibry, mimo takiej samej nazwy, która teoretycznie powinna określać to dość dokładnie. Różnicę widać w ręku, ale też przy pierwszej próbie wypolerowania czegokolwiek na lakierze. Źródło viewtopic.php?f=239&t=20605&p=507693&hilit=CAR+PRO+CarPro+BOA#p507693 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 naqes, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Potrzebuje dokupić jeszcze kilka mikrofibr. W swoim arsenale posiadam: http://autonablask.pl/produkt/puszysta- ... niebieska/ x1 http://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m-suede-20x20cm/ x2 i masę marketowych fibr. Przydałyby się jeszcze jakieś dodatkowe do wosku, ogólnie do pracy przy lakierze. Co wybrać? Kirklandy, Eurow czy może coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kirklandy są the best. Są to fibry kompletne wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Potrzebuje dokupić jeszcze kilka mikrofibr.W swoim arsenale posiadam: http://autonablask.pl/produkt/puszysta- ... niebieska/ x1 http://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m-suede-20x20cm/ x2 i masę marketowych fibr. Przydałyby się jeszcze jakieś dodatkowe do wosku, ogólnie do pracy przy lakierze. Co wybrać? Kirklandy, Eurow czy może coś innego? Zamiast tej pierwszej wziąłbym: http://autonablask.pl/produkt/gyeon-q2m ... l-60x40cm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Te Boa są fajne, jedyny minus to fakt, ze strasznie farbują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Te Boa są fajne, jedyny minus to fakt, ze strasznie farbują Żadna nigdy mi nie zafarbowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryziom Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A co byście polecili do powlok? Czy nie ma co oszczedzac i brac terry towel od gyeona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Lepiej mieć 2 extra niż 5 do d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 @Chat do powłok 2 nie starczą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Chat, Ja mam dwa ręczniki Boa i każdy niestety farbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk45z Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tommy Lee, Rozmawiałem o tym kiedyś z Showcarshine, mówił że zależy od partii - niektórym klientom farbowało, niektórym nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czyli mi trafiły się z tej drugiej partii, nie zmienia to faktu ze sam ręcznik jest godny polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ktoś wcześniej pisał ze sa szmatki identyczne jak gyeon ale nie mają firmowego logo i są sporo tańsze. Kojarzycie o które może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi