Justyna Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Evo, jak będę przy samochodzie z miarką to zmierzę.
tilf Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jedno pytanie. Jak rozwiązałaś temat prawego boczku i otworu po panelu sterowania? Z tego co pamiętam były z UK.
Akira Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Justyno widzę że wciąż nie powinienem tutaj zaglądać bo w kompleksy wpadnę że nie dbam aż tak o swoje auto jak Ty. Świetna robota. Tolek powinien mniej palić na setkę za takie pieszczoty. Mają, ale nie o tych parametrach co Mobil 1 Niektórzy kierują się tylko nazwą i tym czy to syntetyk, pół , minerał. A są i inne parametry takie jak SAE, ACEA i inne
JM63 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 To gdzie Ty jeździsz? Mi się bardzo rzadko zdarza przytrzeć gdzieś jedynką i trójką, a są sporo niższe
Justyna Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jedno pytanie. Jak rozwiązałaś temat prawego boczku i otworu po panelu sterowania?Z tego co pamiętam były z UK. Tak boczek prawy jest z UK, jestem właśnie w trakcie robienia zaślepki w to miejsce, więc jak już ją zrobię to wstawię fotki, a z czasem jak znajdę od europejczyka to się cały boczek wymieni A są i inne parametry takie jak SAE, ACEA i inne zgadza się, wiem o nich To gdzie Ty jeździsz? Mi się bardzo rzadko zdarza przytrzeć gdzieś jedynką i trójką, a są sporo niższe Tolek przyciera na większości "leżących policjantów" , na większych dołkach na drogach gruntowych, i praktycznie wszędzie jeżdżąc zimą po nieodśnieżonych ulicach. Nie chodzi tu o prześwit w nadkolu czy odległość progu do ziemi tylko o nisko zawieszoną miskę olejową i osłonę pod silnikiem. I to właśnie tymi elementami ciągle przyciera.
Arkadius Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 ale jeśli chodzi o olej to mogliście zakupić cos o wiele lepszego niż mobil :-) Tak jak Justyna pisała Mobil1 Peak Life 5w50 to wbrew obiegowej opinii jeden z lepszych olejów na polskim rynku Mam znajomych jeżdżących na motulach/liquy moly/millers'ach i innych cudach a jak ostatnio mieliśmy okazję sprawdzić kondycję mojego silnika to wszyscy byli w szoku Wszędzie czyściutko jakby auto wczoraj wyjechało z fabryki. A auto do najsłabszych nie należy bo to Audi A3 1.8T Quattro po małych modyfikacjach 210KM więc olej ma co robić Także jak ktoś chce psioczyć na mobil1 to najpierw niech zakupi ORYGINAŁ, potestuje a potem się wypowiada
WojtasTDI Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jestem pod dużym wrażeniem tego co robisz z tym autem
Administrator AreK Opublikowano 9 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Maciej WTN wracając do skór. Bardzo ciekawy artykuł znajdziesz tutaj http://colourlock.pl/wlasciwa-pielegnac ... ochodowej/
Maciej WTN Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dzięki Arek, bardzo fajny artykuł
jbiz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 Justyna, może się coś przyda http://allegro.pl/siedzenia-skora-boczk ... 96350.html własnie mi wyskoczyło na tablicy FB i pomyślałem o Tobie
Justyna Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2013 jbiz, dzięki jednak to troszkę niższa wersja wyposażenia.
kukis Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Normalnie biblia dla wlascicieli Tolków.
czarekcw Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Do wnętrza Tolka wleciały żarówki ledowe zarówno do lampek w drzwiach jak i w podsufitce. Pewnie co nieco siedzisz na VAGowskich forach i nie myślałaś, aby LEDy kupić od Tomnika? Pewnie cenowo jest trochę gorzej ale wykonanie pełna profeska.
Justyna Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Pewnie co nieco siedzisz na VAGowskich forach i nie myślałaś, aby LEDy kupić od Tomnika? Pewnie cenowo jest trochę gorzej ale wykonanie pełna profeska. no właśnie nie siedziałam od niedawna jestem dopiero na forum STC, więc nie wiedziałam. A ledy i tak kupowałam przy okazji zakupu do Fabii
tfelek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 moim zdaniem ledy w środku(wszędzie) to przesada , chyba ze ktoś lubi mieć jak w prosektorium , albo w taniej miejskiej toalecie osobiście preferuje białą ciepła Barwę a ledy chińskie nie dadzą takiej barwy .
kamilgt Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 tfelek, można kupić ledy białe ciepłe
tfelek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 no dokładnie można .. ale to na pewno nie jest ciepłe światło
Fr0styyy. Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Do wnętrza Tolka wleciały żarówki ledowe zarówno do lampek w drzwiach jak i w podsufitce. Pewnie co nieco siedzisz na VAGowskich forach i nie myślałaś, aby LEDy kupić od Tomnika? Pewnie cenowo jest trochę gorzej ale wykonanie pełna profeska. Mam u siebie ledy w postojówkach i rejestracji od Tomnika. Nie zamieniłbym na nic innego
ZANDAR Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Do wnętrza Tolka wleciały żarówki ledowe zarówno do lampek w drzwiach jak i w podsufitce. Pewnie co nieco siedzisz na VAGowskich forach i nie myślałaś, aby LEDy kupić od Tomnika? Pewnie cenowo jest trochę gorzej ale wykonanie pełna profeska. Mam u siebie ledy w postojówkach i rejestracji od Tomnika. Nie zamieniłbym na nic innego Można jakiś kontakt do Tomika, ponieważ przyznam że zainteresowała mnie informacja odnośnie ledów
Moderator krd Opublikowano 11 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 ZANDAR, google "Tomnik led".
Rubin85 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 WOW Zawstydziłaś samego Chucka Norrisa Szacun za chęci i dokładność
Franek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Widze ze relacja sie rozprzestrzenia; http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Swoop Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Widze ze relacja sie rozprzestrzenia;http://www.jeep.org.pl/forum/viewtopic. ... sc&start=0 to podaj jeszcze login i hasło
Franek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Swoop, w sumie do tego forum nie warto Sprawdzalem tylko czy mój ex jeep sie nie przewija przez forum.
Rekomendowane odpowiedzi