Moderator krd Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Justyna, a występowały jasne konsole środkowe i tunele? Odpowiem za Nia- nie wystepowaly
SZyBA Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ładnie wyszło. To co teraz tylko alusy zostały do kupienia? Na zimę nadal bez kołpaków?
Moderator Eryczek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 Justyna, jest lans Po wymianie boczków miałem mieszane uczucia ale teraz całość wygląda świetnie. Fotele trafiły Ci się chyba w lepszym stanie niż wcześniej boczki?
Justyna Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2013 To co teraz tylko alusy zostały do kupienia? Na zimę nadal bez kołpaków? Na zimę dalej bez kołpaków, a do kupienia zostało jeszcze wiele rzeczy... Fotele trafiły Ci się chyba w lepszym stanie niż wcześniej boczki? Zgadza się.
mlodyMazda Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Chyba pierwszy temat ,ktory przeczytalem caly od dechy do dechy Wielki szacun za dopracowanie Tolka do takiego stanu
Borek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Justyna, robiłaś coś z alkantarą? tzn czy goliłaś te kulki jakoś? Mam u siebie te same fotele i nie bardzo wiem jak do tego podejść bo smyranie ręczną maszynką do golenia daje mizerne rezultaty
Big Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tolek wygląda po porstu zabrąbiście !!! Nie mam słów Mam tylko jedną uwagę, co do samego wyposażenia. Jeśli masz elektryczny sterownik do lusterek, to po co ci joysticki do manualnego sterowania nimi ? No chyba, że przy założeniu el. tylnych szyb i wymianie penelu w drzwiach kierowcy lusterka nadal pozostały sterowane ręcznie. W taki mwypadku myslę, że trzeba by było już pójśc za ciosem i wymienić także lusterka na el. sterowane, bo troche głupio te joysticki wygladają, gdy pod nimi jest panel do el. sterowania lusterkami.
Justyna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wielki szacun za dopracowanie Tolka do takiego stanu dzięki Justyna, robiłaś coś z alkantarą? tak nie znam lepszej metody na alcantare poza padem szlifującym, który daje najlepszy efekt w bardzo krótkim czasie : http://www.pielegnowacauto.pl/colourloc ... ujacy.html Mam tylko jedną uwagę, co do samego wyposażenia. Jeśli masz elektryczny sterownik do lusterek, to po co ci joysticki do manualnego sterowania nimi ? No chyba, że przy założeniu el. tylnych szyb i wymianie penelu w drzwiach kierowcy lusterka nadal pozostały sterowane ręcznie. W taki mwypadku myslę, że trzeba by było już pójśc za ciosem i wymienić także lusterka na el. sterowane, bo troche głupio te joysticki wygladają, gdy pod nimi jest panel do el. sterowania lusterkami. niestety lusterka są jeszcze manualne, bo zabrakło kasy. Jedno takie lusterko dopasowane do aktualnego wyposażenia i elektryki to około 370 zł za sztukę.
Administrator AreK Opublikowano 4 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Po sobotnich wykładach wiesz, że popełniasz błąd czyszcząc skórę zwykłym APC. Cały czas Cię podziwiam i doceniam.
Justyna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Po sobotnich wykładach wiesz, że popełniasz błąd czyszcząc skórę zwykłym APC. wiem i byłam tego świadoma już wcześniej, ale na tzw. jeden raz nie mam kasy kupować mocniejszego środka dedykowanego do skóry. Teraz wystarczy już używać colourlock soft clean i będzie ładnie, tym bardziej, że dbam o nią na bieżąco.
borowa Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wyszło bardzo ładnie Wewnątrz brakuje mi tylko skórzanej kierownicy/poduszki od TSa oraz podłokietnika, ale wierzę, że z czasem i to wpadnie. ps. mój ulubiony temat na tym forum pozdrawiam
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 tylko skórzanej kierownicy Fakt gryzie się to ze stołkami w prundzie A poza tym jak zwykle
kamilgt Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Teraz to wygoda jak wsiadacie z Krzychem i każdy pyk, swoje ustawienia fotela jednym kliknięciem Po zrobieniu elektryki lusterek one też będą podchodzić pod pamięć foteli?
Piotrek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ładnie wygląda. Czemu na tunelu jest naklejka prosimy nie palić
Justyna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wewnątrz brakuje mi tylko skórzanej kierownicy/poduszki od TSa oraz podłokietnika, ale wierzę, że z czasem i to wpadnie. podłokietnik już jest i czeka na montaż a kierownica po nowym roku, bo teraz cienko z kasą ps. mój ulubiony temat na tym forum pozdrawiam miło mi dzięki Po zrobieniu elektryki lusterek one też będą podchodzić pod pamięć foteli? tak lusterka też są ustawiane razem z fotelami, tzn będą potem Czemu na tunelu jest naklejka prosimy nie palić była już wcześniej, a nie zdejmuję jej bo i tak mam już nowy tunel, który czeka na montaż
Rafal9093 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gdzie się nauczyłaś tego wszystkiego ?? Pracowałaś jako mechanik ?
canta8 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Możesz mi powiedziec co to za żółty ręcznik? Wydaje mi się ,czy jest to przeciety na pół jakis ręcznik kapielowy? Pytam bo widziałem takie wielkie ręczniki i nawet myslałem czy by nie kupic do wycierania.Pozdrawiam
Justyna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gdzie się nauczyłaś tego wszystkiego ?? Pracowałaś jako mechanik ? nie, nie pracowałam, ale sporo czasu spędziłam podglądając w ASO Możesz mi powiedziec co to za żółty ręcznik? ręcznik to WWL Tao
SzaKal Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Justyna, Jak będziesz sprzedawać samochód to możesz cofnąć przebieg do zera i sprzedać jako ,,nowy`` nie używany Również na bieżąco używam K2 Bora, moja ulubiona piana
kamilgt Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 SzaKal, Justyna, co powiecie o tej pianie? Rozumiem, że to tylko przed woskiem?
Moderator krd Opublikowano 4 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 kamilgt, ja uzywam na biezaco zamiennie z Magi. W sumie nie zauwazylem podjadania woskow.
Nietykalny Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ładnie wyszło, jasne wnętrze wygląda niesamowicie w moim odczuciu wiem bo sam mam jasne
Rekomendowane odpowiedzi