Borek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 No to i ja wypatenciłem ofiara no żesz w mordę gritguardy jak z folderu (ciiiii jak jednego zabraknie to chyba nikt nie zauważy ) rozmiar niestety za duży nawet do 20L wiadra budowlanego, ale troche cięcia, wklejony na poxipol krzyż z plexi + odważniki do felg no i mamy to co chcielismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Borek, za ile wyhaczyłeś te odważniczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 marcingg, a zostały mi gdzieś w gratach po malowaniu felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 marcingg, taki pasek jeden zajedziesz do wulkanizacji i za 5 ci daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 art'ek, właśnie jedyne co mnie zastanawiało to ile sobie w kieszeń przygotować (czy na jednego browca czy więcej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Co myślicie o takiej nakładce na wiadro 15 litrowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 jak dla majsterkowicza który wewnątrz trzyma resztę swojego arsenału (wiertarka, młotek, 3 paczki gwoździ i dwa zimne browarki + pokrywka z nakładką do siedzenia żeby mógł odpocząć) to w sam raz do ciekłych rzeczy raczej bym tego nie używał (pozachlapywane wszystko zanim to użyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 na pędzle i szczotki może być ale zbyt klopotliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noktoto Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Oto jak prezentuje się GG ShowCarShine po docięciu do wiadra z Leroy Merlin: Plastik jest dość miękki (i dość kruchy, trzeba na to uważać), do obróbki wystarczy ostry nóż i papier ścierny (180 w moim przypadku, najlepiej na bloku). Najpierw trzeba obciąć zewnętrzny pierścień tnąc poprzeczki mniej więcej w połowie ich długości. Następnie wystarczy wszystko podocinać i przeszlifować tak żeby ładnie pasowało. Ostateczne przymiarki warto robić w wiadrze z wodą, po napełnieniu odkształca się w nim dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 noktoto - fajnie Ci to wyszło! idę Twoim śladem! wiadro to Dragon 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mówiliście o przezroczystych wiadrach z Castoramy, wybrałem się do swojej i pytam się w punkcie informacji czy mają jakieś wiadra, na to zdziwiony pracownik odpowiada, że niestety ale nie mają żadnych wiader. Widać w Łodzi mam jakąś osobliwą Castorame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 michal88, Przy kasach zwykle stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noktoto Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 wiadro to Dragon 15? Nie wiem Przezroczyste z Leroy Merlin, pojemność 15 litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja tez używam z castoramy, myje auta na 2 wiadra. Fajne jest bo przezroczyste i z miarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 wiadro to Dragon 15? Nie wiem Przezroczyste z Leroy Merlin, pojemność 15 litrów. Na pewno 15L ? Wiadra z Leroy mają chyba 12L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Sądzę, że chodzi o to wiadro: http://www.leroymerlin.pl/produkty/wiad ... 86656.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 pLaYmAn, Masz info post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noktoto Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wiadra z Leroy mają chyba 12L Podziałka jest do 12 l, ale do wiadra wejdzie spokojnie 15 l Sądzę, że chodzi o to wiadro: http://www.leroymerlin.pl...1234186656.html Chyba tak, chociaż na ilustracji wygląda dość dziwnie, w rzeczywistości prezentuje się tak jak na zdjęciach kolegi Keil tutaj: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 051#169051 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal83 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mam pytanie a dlaczego bawicie się w docinanie GG z ShowCarShine który z wiadrem kosztuje 47zł bez wiadra 40zł. Ok niby nie ma podziałki to wiadro ale przecież to do płukania w wodzie bez płynu, więc nie trzeba chyba wody mierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wiadra z Leroy mają chyba 12L Podziałka jest do 12 l, ale do wiadra wejdzie spokojnie 15 l Tego nie sprawdziłem, pamiętam tylko podziałkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noktoto Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mam pytanie a dlaczego bawicie się w docinanie GG z ShowCarShine który z wiadrem kosztuje 47zł bez wiadra 40zł. Ok niby nie ma podziałki to wiadro ale przecież to do płukania w wodzie bez płynu, więc nie trzeba chyba wody mierzyć GG kosztuje trochę ponad 30, nie 40 zł. Tym samym za niecałe 40 zł mamy GG z lepszym wiadrem niż to w zestawie z SCS za blisko 47. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 noktoto, 39,99zł. to nie jest "trochę ponad 30zł." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 noktoto, 39,99zł. to nie jest "trochę ponad 30zł." Nie mam pojęcia z czego tak zacieszasz. GG kosztuje na stronie sklepu 31,99 zł. Dolicz sobie forumową zniżkę i masz "trochę ponad 30 zł." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noktoto Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 arielo88, dzięki lz, http://showcarshine.pl/850-showcarshine ... iadra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi