peciu Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 @blazej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadeback Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Dzień dobry. Poszukuję nalypek od Gyeon na transparentne wiadra detalingowe i zielone grit guard'y. Na instagramie widziałem post w którym ktoś sobie zrobił takie wiadra i bardzo spodobała mi się taka opcja. Czy wiecie gdzie można w Polsce kupić te naklejki lub który sklep w UK wyśle je do polski? Grit guard'y widziałem na allegro ale może ktoś kojarzy też gdzie można kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Może @Detailing House pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing House Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @D@ViD @Shadeback tutaj link do separatora:https://www.detailing-house.pl/chemical-guys-cyclone-dirt-trap-lime Natomiast naklejki to raczej custom,ale dopytamy. Nie powinno być problemu ze zrobieniem takich przez firmę drukującą naklejki. W naszych okolicach np. Luckymotion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @Shadeback @Detailing House https://www.cleanyourcar.co.uk/gyeon-bucket-stickers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing House Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @#kris udało się skontaktować z Gyeonem i faktycznie są dostępne w komplecie trzech sztuk natomiast nie ma ich w oficjalnym cenniku, więc jakby były potrzebne to śmiało zapraszam do DH lub bezpośrednio do Gyeon Polska 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Kurde. Można gdzieś w PL kupić te bezbarwne wiadra? Ok. Już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadeback Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 W dniu 13.09.2021 o 08:04, Detailing House napisał: @D@ViD @Shadeback tutaj link do separatora:https://www.detailing-house.pl/chemical-guys-cyclone-dirt-trap-lime Natomiast naklejki to raczej custom,ale dopytamy. Nie powinno być problemu ze zrobieniem takich przez firmę drukującą naklejki. W naszych okolicach np. Luckymotion Czy Chemical Guys Cyclone Dirt Trap Lime, będzie pasować do wiadra Automotive Care Clear Bucket? Chemical Guys Cyclone Dirt Trap Lime ma średnicę ok. 26,5cm, a Automotive Care Clear Bucket wymiary: ⌀ 260 - 275 MM X 390 MM https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Clear-Bucket-wytrzymale%2C-transparentne-wiadro-do-mycia-20L/2191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing House Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @Shadeback Producent mówi, że pasują to wszystkich typowych wiader o średnicy 12 cali (~30.5cm), natomiast sam Dirt Trap wychodzi, że ma średnicę 26,3cm. Ciężko w 100% obiecać, że będzie pasować, ale wydaje mi się, że wiadro Automotive nie różni się wizualnie (poza kolorem) niczym od WorkStuff i Cleantecha, a do obu wchodzi Dirt Trap perfekcyjnie. Jeśli jesteś gotowy zaryzykować to zapraszam. Jeśli nie będzie pasowało to bierzemy koszt zwrotu na siebie. Będzie informacja dla potomnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekkk1985 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Znalazł ktos może fajna ofertę BLACK FRIDAY na wiadra? Interesuje mnie komplet 2 wiader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergil_PL Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Cześć, Czy ktoś orientuje się, czy GG z AutoNaBlask pasuje do wiadra z Castoramy? https://autonablask.pl/produkt/separator-brudu-wkladka-do-wiadra/ Swoją drogą, jak piszecie o wiadrze z Castroramy, to chodzi o to? https://www.castorama.pl/catalog/product/view/id/29543/s/wiadro-casto-naturalne-15l/ Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Ps, usuwal ktos napisy z tych wiader? Probowalem t&g ale nie szlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 @pablo15005 coś mi świta że @Domel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 11 minut temu, pablo15005 napisał: Ps, usuwal ktos napisy z tych wiader? Probowalem t&g ale nie szlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 @Domel mam wrażenie, że wiadra z Casto aktualnie mają dużo mocniejsze napisy. U mnie bez szorowania papierem się nie obeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 31 minut temu, KUBA46 napisał: @Domel mam wrażenie, że wiadra z Casto aktualnie mają dużo mocniejsze napisy. U mnie bez szorowania papierem się nie obeszło. Nie wykluczam. To wiadro miało z 10 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubBe Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Panowie i Panie, szybkie pytanie. Wiadro Castorama + separator Work Stuff, pasuje? Czy wybrać inny separator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 24 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, JakubBe napisał: Czy wybrać inny separator? musi byc stary typ sepratora ze scietymi bokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 7 godzin temu, JakubBe napisał: Panowie i Panie, szybkie pytanie. Wiadro Castorama + separator Work Stuff, pasuje? Czy wybrać inny separator? Wiadro z casto a grid typu tornado i masz super zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonk Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Witam, uzywa ktos tych wiader? Jakies opinie ? https://mrcleaner.pl/wiadra-i-separatory/monster-shine-wiadro-detailingowe-z-przykrywka-rinse-16l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ja kupiłem w promocji z separatorem i przykrywką - bardzo fajne wiadro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miluss Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Czy to wiadro nada się z separatorem 26? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miluss Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Nie na nikt tego wiadra? Czy to nie to wiadro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Czerwca 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Godzinę temu, miluss napisał: Nie na nikt tego wiadra? Czy to nie to wiadro? a jaka srednice ma dno tego wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miluss Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nie wiem. Pisze się o wiadrze z Castoramy tylko nie wiem czy o te wiadro chodzi czy inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi