Administrator Evo Opublikowano 23 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Popękana szpachla, to nie jest moja maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Października 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 GRUUUBO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 GRUUUBO... No to teraz tylko patrzeć jak giełda będzie pękać w szwach od sprzedawanych C1, OptiCoat, CQ, itp Ciekawe jak wytrzymałość i po jakim czasie takie ładne kropelkowanie ustąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Za te pieniądze ? Niech posiedzi i pół roku,a i tak kosztowo nadal będzie to inna liga A o kropelki bym się nie martwił, po to są wspomagacze powłok żeby z nich korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Za te pieniądze ? Szczególnie przy aktualnym kursie $$$ Jak by kogoś interesowało ciut więcej na ten temat: http://www.autogeekonline.net/forum/pro ... ating.html EVO, czy gdzieś w PL można nabyć czy tylko za wielką wodą na razie? Przynajmniej moje google nie znalazło nigdzie na starym kontynencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja kupowałem właśnie z AG, z tego co wiem to nie ma jeszcze tego produktu w UE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Października 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 g.pajak, na AutoGeeku jest jeszcze jeden ciekawy temat, poruszający "problematykę" tych dwóch produktów. Ten drugi temat porusza jeszcze jedną kwestią - słynną amerykańską wolność słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jeszcze jeden ciekawy temat mógłbyś linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 http://www.autogeekonline.net/forum/dp/ ... ating.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Trzeba przyznac, że wygląda to bardzo ciekawie Jak długo będzie trwał test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Października 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak długo będzie trwał test? Na tej masce został położony tylko poglądowo, za to zamierzam na Leonie położyć na zime i zobaczyć jak będzie się trzymał. Do tego prześle jednemu userowi troche produktu, żeby mieć wnioski z kilku źródeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Słyszał ktoś o takim wynalazku jak Orion Coat? http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=290272 http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=293346 Coś jakby dodatkowa warstwa lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jaka mora wlatuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoDetailing Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 http://www.restorfx.com/ kolejne dziwadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nie wiecie może jaką powłokę kwarcową stosują w BMW Bawaria Motors jako usługę SPA ? Bo nie chcą powiedzieć co to jest ale dają gwarancję 3 lata na to. Powiedzieli tylko, że nie jest to Cquartz ale jest to też powłoka kwarcowa. Nie wiecie cóż to za ustrojstwo może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 dają gwarancję 3 lata Ja nie wiem co stosują, ale 3 lata gwarancji budzi mój niepokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wczoraj miałem okazję się trochę pobawić z Polishangel Glasscoat Invincible 9H PRIMER http://polishangel.pl/shop/polish/cleanery/primer.html oraz Polishangel Glasscoat Cosmic http://polishangel.pl/shop/protect/seal ... osmic.html Primer ma super konsystencje, coś jak pierwszy Esclate Lotion, może minimalnie rzadszy. Na miękkim padzie usuwa delikatne hologramy, pozostawia powierzchnie tępą i gładką. Jest bardzo wydajny i buteleczka 50ml wg mnie wystarczy na przynajmniej 3-4 samochody. Cosmic i tutaj zrobiłem niby powłoka a konsystencja taka jak wyżej, przy ręcznej aplikacji jest mega śliska pod aplikatorem, świetnie się rozprowadza i podobnie jak Primer jest bardzo wydajna, 50ml powinno wystarczyć na około 2-3 samochody po 2 warstwy, może nawet i na więcej Dobrze jak poleży te około 20minut przed spolerowaniem, wtedy "ściąga" się jak wosk z wysokiej półki - i nie mam tu na myśli Zymolów Powłokę można stosować też na plastiku i aluminium kilka filmików znalezionych w sieci: tutaj jak widać oba produkty można aplikować zarówno ręcznie jak i maszynowo Gdyby nie chwilowy kryzys w budżecie to już by do mnie jechały buteleczki PA Primer i Cosmic Aplikacja jest po prostu świetna i na przyszły sezon (a może i wcześniej jak mikołaj przyniesie) Cosmic zastąpi mi wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wczoraj miałem okazję się trochę pobawić z Polishangel Glasscoat Invincible 9H PRIMER http://polishangel.pl/sho...ery/primer.html oraz Polishangel Glasscoat Cosmic http://polishangel.pl/sho...-tm-cosmic.html No nieźle, nieźle to wygląda Cenowo, przy wydajności której piszesz też całkiem całkiem Ciekawe jak z wytrzymałością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Października 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 kamilgt, niezly produkt, chyba odkladam na niego kase SJake, czy byly/trwaja jakies testy tego specyfiku? [ Dodano: 30 Październik 2013, 13:51 ] g.pajak, w teorii 18-24 miesiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 niezly produkt, chyba odkladam na niego kase To samo w pierwszym momencie pomyślałem , ale powłoka na dwóch samochodach w domu była by już lekką przesadą Nie miał bym czego miziać tradycyjnym woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 SJake, czy byly/trwaja jakies testy tego specyfiku? Tak, testy trwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Października 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 SJake, czy byly/trwaja jakies testy tego specyfiku? Tak, testy trwają. W takim razie licze na jakies foto/video Moze byc nawet PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Panowie i Panie macie jakieś opinie, recenzje na temat: Dodo Juice Supernatural Infinity ? Lepsze to od Car Pro CQuartz UK Edition ? Zastanawiam się co położyć na zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Panowie i Panie macie jakieś opinie, recenzje na temat:Dodo Juice Supernatural Infinity ? Lepsze to od Car Pro CQuartz UK Edition ? Zastanawiam się co położyć na zimę. Nie wiem czy już czytałeś to??: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi