Rubio Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Te z Tesco są spoko. Nakładałem nimi i sealent i środki do wnętrza.
vhs Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja też używam tych z tesco do czyszczenia tapicerki, są niezłe jak za tą cenę.
gomez Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ok dzieki bede to poszukam lepiej
Jondi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gomez w którym byłeś? Na kapelance nie ma na prokocimiu są na stoisku z chemią samochodową
gomez Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dokładnie tak byłem na kapelance ale dziś kumpel jedzie i zobaczy jeszcze raz czy są
w0jta5 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja też używam tych z tesco do czyszczenia tapicerki, są niezłe jak za tą cenę. Podłapali temat, wczeiej były po 5 czy 6zł, a teraz po 10zł
tiger1981 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 co będzie lepszym rozwiązaniem do cleanera? pad Meg Even Coat czy 2szt bawełnianych od Temachem? cenowo z przesyłka wychodzi tyle samo.
Przemolkas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 A mi ostatnio zakupili fibry z ''mrowki'' bylo ich 5 za 12 zl:) godne polecenia:)
weglus Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 używał ktoś tych 2? nie sypią sie? miałem okrągły jakby sklejony z 2 monster shine'a i zaczął sie sypać(pylić) po praniu. na forum widze, że nadaje sie tylko do opon. szukam czegoś do wosku oprócz okrągłego żółtego http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-b ... p1733.html http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-o ... p1230.html
Borek123 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Używał ktoś Duragloss Applicator? Jak się sprawują?
ziomek4007 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 co będzie lepsze do UC: VALETPRO POLISHING APPLICATOR czy MONSTER SHINE TRI COLOR
vhs Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 co będzie lepsze do UC: VALETPRO POLISHING APPLICATOR czy MONSTER SHINE TRI COLOR MONSTER SHINE TRI COLOR
proton789 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Flexipads, tri color(biało niebiesko czarny)
ziomek4007 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 biała gąbka jest agresywniejsza od żółtej mam na myśli wszystkie aplikatory gdzie te kolory występują...
proton789 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jeżeli chodzi Ci o porównanie twardości Germana i BiałoNiebieskoCzarnego , to w tym 2 twardsza strona jest minimalnie twardsza od Germana.
Kosmaty Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Porównywał ktoś twarde pady flexipads i ABW ?Czy biały pad ABW będzie odpowiednikiem białego od Flexipads?Mam ten od ABW i wydaje się trochę miękki w dotyku.
cyra Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 odkopię trochę temat. miesiąc temu i w ostatni weekend woskowałem pierwszy raz swój samochód i w sumie wszystko ok, ale pady są teraz trochę brudne (żółty megsa i wet wet look sunny). Auto było myte i glinkowane, a jednak zbiera się skądś ten brud. Pady wyprałem w pralce i ręcznie, ale w dalszym ciągu są brudnawe. Do tego w strukturę pada megsa powłaziły jakieś drobinki chyba wosku (FK 1000), nie daje się ich wypłukać ani wyjąć. Da się te pady jakoś doprowadzić do względnego wizualnego stanu? czy lepiej używać nowych, a te zostawić do innych zastosowań?
ShiningCar Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 cyra, w/białym jeleniem próbowałeś?
cyra Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 próbowałem. specjalnie nawet kupiłem . te drobinki takie twardawe są, ale jak się już uda jedną wyłuskać, to pod paznokciami bez problemu się rozłażą, więc chyba to wosk
Tomasz KRK Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 cyra, Jest produkt który pomaga rozwiązać ten problem i dobrze rozpuszcza i domywa resztki wosków i past polerskich z mikrofibr i aplikatorów. Produkt nazywa się Micro-Restore.
booohal Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Forumowicze, Jest gdzieś do kupienia aplikator, który dołączany jest do wosku Surf City Barrier Reef?
Tomasz KRK Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Niestety, unikat dostępny na razie tylko w zestawie z woskiem.
booohal Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Tomasz KRK, A wielka szkoda. Dzięki
Szwejk Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 A jak z czyszczeniem,praniem aplikatorów sloneczek itp.. po smarowaniu? Ja piore szarym mydłem ale wydaje mi sie jak by po tym były bardziej szorstkie
Sabat Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Czy są podobne aplikatory do Zymolowych? mam dwie sztuki i w porównaniu do zółtych megsa to są rewelacyjne. Zymolowe są delikatniejsze i lepiej mi się nimi woskuje.
Rekomendowane odpowiedzi