Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też używam tych z tesco do czyszczenia tapicerki, są niezłe jak za tą cenę.

Opublikowano

gomez w którym byłeś? Na kapelance nie ma na prokocimiu są na stoisku z chemią samochodową ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja też używam tych z tesco do czyszczenia tapicerki, są niezłe jak za tą cenę.

Podłapali temat, wczeiej były po 5 czy 6zł, a teraz po 10zł :thumbdown:

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
co będzie lepsze do UC: VALETPRO POLISHING APPLICATOR czy MONSTER SHINE TRI COLOR :?::)

MONSTER SHINE TRI COLOR

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o porównanie twardości Germana i BiałoNiebieskoCzarnego , to w tym 2 twardsza strona jest minimalnie twardsza od Germana.

Opublikowano

Porównywał ktoś twarde pady flexipads i ABW ?Czy biały pad ABW będzie odpowiednikiem białego od Flexipads?Mam ten od ABW i wydaje się trochę miękki w dotyku.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

odkopię trochę temat.

miesiąc temu i w ostatni weekend woskowałem pierwszy raz swój samochód i w sumie wszystko ok, ale pady są teraz trochę brudne (żółty megsa i wet wet look sunny). Auto było myte i glinkowane, a jednak zbiera się skądś ten brud.

Pady wyprałem w pralce i ręcznie, ale w dalszym ciągu są brudnawe. Do tego w strukturę pada megsa powłaziły jakieś drobinki chyba wosku (FK 1000), nie daje się ich wypłukać ani wyjąć.

Da się te pady jakoś doprowadzić do względnego wizualnego stanu? czy lepiej używać nowych, a te zostawić do innych zastosowań?

Opublikowano

próbowałem. specjalnie nawet kupiłem ;). te drobinki takie twardawe są, ale jak się już uda jedną wyłuskać, to pod paznokciami bez problemu się rozłażą, więc chyba to wosk

Opublikowano

A jak z czyszczeniem,praniem aplikatorów sloneczek itp.. po smarowaniu?

Ja piore szarym mydłem ale wydaje mi sie jak by po tym były bardziej szorstkie :o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy są podobne aplikatory do Zymolowych? mam dwie sztuki i w porównaniu do zółtych megsa to są rewelacyjne. Zymolowe są delikatniejsze i lepiej mi się nimi woskuje.