Seba Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 A co myślicie o padach żółtych z Temachem za bodajże 5,5 jak wypadają w porównaniu do Megsa? Mam jednego takiego pada i z obserwacji organoleptycznych jest cieńszy i żrobiony z jednego kawałka pianki te Megsowe sa jakby zgrzewane z 2.
MetalMagnes Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 A co myślicie o padach żółtych z Temachem za bodajże 5,5 jak wypadają w porównaniu do Megsa? Mam jednego takiego pada i z obserwacji organoleptycznych jest cieńszy i żrobiony z jednego kawałka pianki te Megsowe sa jakby zgrzewane z 2.Jak sam zauważyłeś różnica między nimi jest tylko w grubości i nic poza tym;-)
Seba Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 MetalMagnes, pracowałeś może już z nimi? Jest jakaś róznica?
aro_77 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Chyba wiekszosc na forum pracowala. Sa dobre i nie warto chyba przeplacac - mam i megs'a i temachem.
MetalMagnes Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 MetalMagnes, pracowałeś może już z nimi? Jest jakaś róznica?Pracowałem obydwoma. Żadna!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Listopada 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 MetalMagnes, Prosiłes o zdjęcie CG Gripper oto one :
kuba Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 To ja dorzucę jeszcze nasze oficjalne zdjęcia: Na nich też ładnie widać strukturę.
wodnik_9 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zdjęcie aplikatorów z Kauflandu, dla MetalMagnes Bardzo przyjemne, szczególnie patrząc na cenę. Przeżyły już 2 prania w pralce i mają się dobrze
MetalMagnes Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 CAR CRAZY, wodnik_9, kuba, bardzo dziękuję Panowie, to pomoże/ułatwi mi wybór
micha-ł Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Są jeszcze w Kauflandzie te aplikatory ? Na zdjęciach wyglądają jak te od temachem.
Roko Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Roznia sie czyms aplikatory gabkowe TEMACHEM od tych aplikatorow zoltych MONSTER SHINE?????
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Grudnia 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Roko, MS są węższe niż meguiars więc prawdopodobnie takie jak temachem, nie wiem jak ze strukturą gąbki
Master kecav Opublikowano 8 Grudnia 2010 Master Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 MS są węższe niż meguiars więc prawdopodobnie takie jak temachem, nie wiem jak ze strukturą gąbki Nigdy nie miałem w ręku MS, ale Temachem to Shinerama. Idąc tym tropem - jeśli ktoś wie, że Shinerama, to to samo co MS , to sprawa wydaje się jasna.
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam. A ja jestem laikiem i mam pytanie. Czy wosk coll476 moge aplikowac tym http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=350 ?? Czy lepiej tym http://www.autokosmetyki.pl/meguiars_ev ... p1854.html ?? I czy mam wcierac ten wosk tymi akcesoriami czy czyms innym ?? Z gory dzieki za odpowiedz
Marco Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zdecydowanie aplikatorem gabkowym czyli ten pierwszy
kupusso Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Lepiej tym pierwszym, wosk wycierasz (polerujesz) ścierką z mikrofibry. Proponuje poczytać tematy związane z woskowaniem, takie minimalne minumum
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zdecydowanie aplikatorem gabkowym czyli ten pierwszy I tym samym go wcierac w lakier ?? [ Dodano: 13 Styczeń 2011, 18:13 ] Dobra juz wiem o co chodzi gabkom aplikowac a wcierac do osiagniecia efektu mgielki mikrofibra. A jaki cleaner byscie polecili pow ten wosk ?? Jest to czarny metalic jesli chodzi o lakier. [ Dodano: 13 Styczeń 2011, 18:13 ] Dobra juz wiem o co chodzi gabkom aplikowac a wcierac do osiagniecia efektu mgielki mikrofibra. A jaki cleaner byscie polecili pow ten wosk ?? Jest to czarny metalic jesli chodzi o lakier.
aro_77 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ze co??? Aplikatorem zrobic mgielke wosku na lakierze, a po wyschnieciu (test palca) sciagamy mgielke delikatna mikrofibra.
Moderator rychu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 gadek, poszukaj na YouTube filmików pokazujących jak nakładać i polerować wosk to Ci pomoże ogarnąć temat
aro_77 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zobacz na filmiki autogeek i wszytsko ci sie rozjasni:
Marco Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 gabkomNie chce wyjść na mądralę ale jak widzę taką pisownię... Używajcie Firefoxa
Master kecav Opublikowano 13 Stycznia 2011 Master Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Używajcie Firefoxa Nie rozumiem, co ma do tego Firefox? Możesz napisać?
Majkelo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Lisek ma opcję sprawdzania pisowni wpisywanego tekstu.
Master kecav Opublikowano 13 Stycznia 2011 Master Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Lisek ma opcję sprawdzania pisowni wpisywanego tekstu Ale na forum też jest taka opcja i zupełnie nie jest zależna od rodzaju przeglądarki
lakikwap Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zobacz na filmiki autogeek i wszytsko ci sie rozjasni: jak woskowac jak widać tutaj cienkiej warstwy nie nakłada wręcz co chwila macza aplikator w puszce. Btw. jak woskujecie i zostaje na aplkatorze jakby taka skorupka z wosku w niektórych miejscach to ok czy niebardzo? aha i ja zawsze jak nakładam wosk to ruchami owalnymi, dobrze czy niezabardzo? Bo tutaj w filmiku ruchy są podłużne.
Rekomendowane odpowiedzi