Moderator Streat Opublikowano 31 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @Fredi88 Ez/daytona mała ewentualnie Vikan, mega delikatny i praktycznie wszedzie wchodzi
MikeLBN Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 @Streat @Fredi88 Moje Auto Detailer mają w sprzedaży pojedyńczoz Mikrofibry Mała 26cmz Mikrofibry Duża 50cm"Wełniana" Średnia 38cm
kuba_ps2 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 A do takich felg co polecacie? Upierdliwe sa straszne szczegolnie te waskie szpary miedzy zeberkami, pedzelek za bardzo tam nie wchodzi. Wheel woolie set ta najmniejsza szczotka by tam weszla?
Mumins Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 A do takich felg co polecacie? Upierdliwe sa straszne szczegolnie te waskie szpary miedzy zeberkami, pedzelek za bardzo tam nie wchodzi. Wheel woolie set ta najmniejsza szczotka by tam weszla?Rękawice do felg z oddzielnymi palcami, np Prostaff
Bapko Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 7 godzin temu, kuba_ps2 napisał(a): A do takich felg co polecacie? Upierdliwe sa straszne szczegolnie te waskie szpary miedzy zeberkami, pedzelek za bardzo tam nie wchodzi. Wheel woolie set ta najmniejsza szczotka by tam weszla? Przerabiałem tematy i jedynie pędzelek robił robotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kuba_ps2 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 15 godzin temu, Mumins napisał(a): Rękawice do felg z oddzielnymi palcami, np Prostaff a w zyciu tam palucha nie wcisniesz mikrofibra tam ledwo wchodzi. 14 godzin temu, Bapko napisał(a): Przerabiałem tematy i jedynie pędzelek robił robotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk probowalem pedzlem i srednio tam da sie doczysic, chyba ze jakis twardszy bym kupil
belzebiasz Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @kuba_ps2 a może takie coś? https://pl.aliexpress.com/item/1005006017265412.html?gatewayAdapt=glo2pol 1
Adrian89 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 @kuba_ps2 a tak standardowo polece szczotkę z K2 myślę, że do bieżacego czyszczenia powinna wygilgać brud - przy szczurze pozostają pędzle i cierpliwość Chyba, że rozejrzeć się za jaką płaską szczotką tego typu:https://a.aliexpress.com/_EHHoBo7Jednak bez gwarancji, że wlezie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
przemas.p Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Może i duża ale włos długi i daje radę w szczelinachNadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 1
bialas1 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Pany, do takich felg 20' brać EZ dużą czy mała?
Grzechu23 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Tylko duża! Zapewne jest tam 9J więc małą nie dojedziesz nawet do połowy przy czyszczeniu.
bialas1 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 16 minut temu, Grzechu23 napisał(a): Tylko duża! Zapewne jest tam 9J więc małą nie dojedziesz nawet do połowy przy czyszczeniu. Zgadza się, jest 9J. Dzięki za odpowiedź, zamawiam dużą 1
tryhp3 Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Jak Prostaff Wheel Brush Monster Cerberus ma się do Ez/Daytona? 1
Moderator Domel Opublikowano 1 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 3 godziny temu, tryhp3 napisał(a): Jak Prostaff Wheel Brush Monster Cerberus ma się do Ez/Daytona? Za mną już 4 mycia. Jestem jak na razie bardzo zadowolony. Jest wieksza niż daytona na długość. Ma bardzo fajne 3 rodzaje nie chlapiace włosia. Jeszcze 6 myć i filmik na youtuba wleci z "finalną" recenzją https://www.instagram.com/p/DBEhiCSNCo-/ 3
michal123 Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada @Domel na filmiku wydaje się być fajna. Masz jakieś dalsze wnioski z użytkowania tej szczotki?
Moderator Domel Opublikowano 10 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 3 godziny temu, michal123 napisał(a): @Domel na filmiku wydaje się być fajna. Masz jakieś dalsze wnioski z użytkowania tej szczotki? Tak wstepne wnioski juz są. Ale dociągne te 10 myć minimum, bo mialem takie szczotki które były świetne i nagle szlag je trafil po 7 myciu
michal123 Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada @Domel ok to poczekam. U mnie nr 1 niezmiennie ez ale wiadomo coś by się nowego spróbowało
Putkowski07 Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada Szczotka jest fajną bo jest „mięsista” dla mnie jest delikatniejsza niż ze detail czy daytona. mną chwilę obecną jeden minus to że drut jej jest za cienki i się mocno wygina. Podjerzewam że szybko się złamie przez to
Rekomendowane odpowiedzi