Freddy Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 To chyba nie jest odpowiedni dział bo nie pokazałeś dłoni "przed"Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_kapitan Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Pad mikrofibrowy na rotacji, pasta sonax cutmax 06/03, później 3D one na miękkim padzie - reflektory poloneza jak nówki 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 PiecykWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Może to Cię zdziwi ale żadnej silnik jest tylko umyty i osuszonyWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIXON1975 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 13 minut temu, Freddy napisał: Może to Cię zdziwi ale żadnej silnik jest tylko umyty i osuszony Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Dziękuję za dobre słowo :) cieszę się że się podoba :)Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 KońcówaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odkurzanie i wyczesywanie kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Pierwsza próba z piano black - Słupki B z A4 B7. DA 9mm + Zółty NAT + Zvizzer MC3000 oraz na wykończenie Rupes Uno Pure na dedykowanym padzie. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalwalc Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Interior Dressing oraz Creamy Tire Dressing od Deturner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Szybki strzał @DETAILiNK Alkaline Wheel Cleaner 1:8 I Carlab Tire&Rubber Cleaner 1:4 jedno podejście Wiem, że po oponie mało widać, ale pierwsze odczucia bardzo pozytywne, jutro atakuje dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Pierwsze szlify Schwarz II. Ps. Nie, nie będzie schodka. To tylko jedno wypracowanie i w międzyczasie przesunięta taśma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Papier na mokro 2000 + pasta finiszowa + mothers 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tataradek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Menzerna 400 na mikro z Nat, zrobiła wielką robotę na zajechany lakierze WV, nie było łatwo bo twardy lakier ale po kilkunastu H ogarnięte. 3 samochód który robiłem, jestem zadowoli z efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 W dniu 18.07.2020 o 22:07, Freddy napisał: 20 letnia uszczelka nadwozia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Czym zrobiona uszczelka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Czym wykończona??Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Poprawka po lakierniku - DA 15mm + Zvizzer MC3000 z dedykowanym padem od nich. Audi A5. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Test pasty cut 4cr. A tu znowu megs101 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Koch nano magic plast care ADBL apc pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Uuuu dawno mnie tu nie było Coś nowego znajdę... Reflektory przycinienie przed jakk i po 50/50, być może ktoś chce u siebie ściemnić delikatnie, to wyżej przykład i efekt wedlu gustu Maska na weetsanding robaki i morka, trzyba było delikatnie ściąć 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Shiny garage satin interior dresing na plastikach vw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Lecimy dalej z przed, po mercedes akryl MB EC 300 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 @boT aaaa co to za tęczowy krzyż fota nr2? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Witam Wnętrze Škody przed i po czyszczeniu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Czerwca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi