Gold_Car Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ford Focus . Koch m3.02 żółty nat. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek_92 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Sonax cutmax Menzerna 2500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Odświeżenie szpilek, maskownice imitacja chromy oraz dekielki zmiana na nowe. Druga fota korekta lakieru, trezba byloy agresywniej plus weetsanding do tego 500tka z 3d 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @boT nakładki na szpilki to nie odświeżanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @BiałyGTi oj tam oj tam, odświeżenie wzrokowe miały wpaść szpilki nowe, ale raz że na zamówienie i kupe czasu czekania , a dwa ori szpile przerosły klienta a te na foto to skutki agresywnej chemi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 A ja takie nietypowe 50/50 Maskowanie i przyciemnienie Wowo's Crystal Sealant 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veider93 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 19 minut temu, boT napisał: @BiałyGTi oj tam oj tam, odświeżenie wzrokowe miały wpaść szpilki nowe, ale raz że na zamówienie i kupe czasu czekania , a dwa ori szpile przerosły klienta a te na foto to skutki agresywnej chemi Agresywnej chemii brak, ten typ tak ma po prostu;) Udamy zabieg, chyba tez się skuszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 @Veider93 szkoda że nie zrobiłem fotki tylnego nadkola, to zobaczył byś jakie szmaty się zrobiły, rozczochrane ktoś walił płasko strumieniową dysza z bliska A u Ciebie widzę identycznie dojechane, DEKLE i śruby, tu reszta czyli trzy sztuki były już tylko czarne, bez jakiekolwiek barwy, tak dojechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 3d 501 niebieski nat+ 3d 520 czerwony booski i K2 masner. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croix Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Odszczurzanie podsufitki w roli głównej ADBL Bonnet i dużą ilość fibr :) końcowy efekt zadziwił właścicieli. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Dwa etapy, 3d500 i Perfect finish sonaxa, pady hybryda super shine i wykończenie żółty one step. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 ExceDe Encapsulator Cleaner i mata bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Rozpierducha udana. Pierwsze starcie z praniem za mną. Efekt oceńcie sami. Zdjęcia nie w kolejności, bo Tapatalk to gnida.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @boT na rozbłysk swiatla (te linie) polecam wyczyscic obiektyw w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @BiałyGTi czyszczę ale niestety od tego czysczenia już pojawiły się ryski, będę musiał prawdopodobnie zmieniać szkiełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Maja 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @boT wypoleruj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Lexus LS460: pojazd w trzech odcieniach czerni... mial byc ori. Kolejne zapewnienia ze na 100% byl weryfikowany pod tym wzgledem oryginalnosci lakieru przez specjalistow...generalnie spasowanie zderzakow, one step + zaprawki, usuwanie przejsc i mory lakierniczej i wnetrze. Po moich ogledzinach wlascicel postanowil sie z nim rozstac majac go juz 7lat. Ponoc nawet w trojmiejskim aso byl sprawdzany. Ja sie pytam jak skoro ta naprawa jest jak na tej klasy auto tak slabej jakosci ze pewnie skonczy sie to w jednym miejscu na trysnieciu bezbarwnym, a na dobra sprawe trzebaby pol auta malowac, dach w okolicy szyberdachu sie zapada... taka rzezbe widzialem ostatnio w polowie 90tych jak znajomy sam se do 124 wstawil szyber i musial miotła w kabinie dach podpierac bo „tyle tego kitu wyszlo, a ze ciezki to i na dziurach z dachem pracuje”... serio myslalem ze to juz nie te czasy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @mefONE I teraz wyobraź sobie że ktoś z takim autem pyta się "jaka kombinacja na one stepa na aucie XYZ" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Dokładnie, do takich tematów bez pelnego wachlarza kombinacji past/padów nawet nie podchodź. Swoją drogą na czesci z nieoryginalnym lakierem czyli polowie testowałem pada wełnianego z Ali i serio gdyby to bylo inne auto niz czarne uni o tych gabarytach to mozna by powiedzieć ze na onestepa na ''twardzielach'' spisuje sie wysmienicie. Na drugiej stronie to co byc powinno czyli Lake Country Fioletowy. Finalnie zostaja jeszcze ślady więc zamiast sciągnąć je cleanerem potraktuje calość finishem mothersa. Teraz oddaj takie cudo do świeżaka w temacie i masz... Młodzian posilkując się forum a nie majac pojęcia, że nie zawsze wartości fabryczne oznaczają oryginalny lakier robi sobie na starcie dług/opinie, która w efekcie przyczyni sie do zamkniecia biznesu, a w najoptymistyczniejszym scenariuszu dożywotnio ostudzi zapał do detailingu. Scenariusz powielany od 2010 roku w kazdej miejscowości i w co drugiej auto myjni przeksztalconej w ''auto detajling''. Widziałem, poprawialem, wspołczulem, teraz chetnie sam pomoge bo i mnie fachową wiedzą wspierno jak np dostalem fure za bańke a potrafilem tylko rotacją operować na 150mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Reflektory ML merc. Weetsanding i Korekta plus folia Clif szara. @BiałyGTi@BiałyGTi kurde znowu mi się oznaczyłeś, i nie mogę usunąć odnośnika Apc be pro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Końcówki w c klasie na szybko obleciane mothersem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A to tylko wosk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @david2888 to jeszcze pochwal się jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 10 minut temu, Hawk napisał: @david2888 to jeszcze pochwal się jaki? Odpowiem Ci za Dawida, Funky Witch mystic shine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @Hawk @Tomas-sg dokładnie na meeega zajechany lakierze, ktorego ratuje tylko malowanie. Test Mystic jutro hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi