RaptoR Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A ja przyłączam się do pytania które było wcześniej jakie futro nada się do DA 21? Bo flexipads nie wytrzymuje rozkleja się. Bierz Wet Wet Look Szonn. Flexi przy tym to badziew. Flexi rozklejało mi się po połowie auta (mega twarde X5), Szonn zrobił już 3 i nie myśli poprzestawać. Ponadto flexi po jakimś czasie staje się takie płaskie i wymięte, a szonn po wyszczotkowaniu nadal wygląda jak nowy. Jak dla mnie do tej pory najlepsze futro jakiego miałem okazję używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikua Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jaki rodzaj talerza mocującego wybrać? biały,czarny,zółty? 75mm i 125mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Panowie pytanie mam, który z NATów będzie odpowiednikiem żółtego Flexi oznaczonego jako miękki? Miękki to on nie jest więc podejrzewam, że żółty NAT będzie podobny. Potrzebuje coś na rotacje do Megsa UC i Cherry Glaze. Myślałem o żółtym karbowanym do UC i czarnym karbowanym do Cherry dobrze kombinuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Pływak, Dobrze Ja bym dodatkowo wziął jeszcze czerwonego nata. Nie jest on taki twardy jak zółty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzięki, ten czerwony właśnie przed chwila tez mi się rzucił w oko. Akurat nie ma żółtych karbowanych więc wezmę 3 gładkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń_1001 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam. Jestem początkujący, a nie mogę odnaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Kupiłem maszynkę, a razem z nią jest pad z dużej grubej gąbki 180mm oraz dwa tej samej wielkości pady z mikrofibry. Czeka mnie spolerowanie auta ( lakier z BMW ). Pyt.1 Skompletować nowy zestaw ( jakiegoś droższego uniwersalnego pada), czy pozostać przy obecnych padach + dokupienie mniejszego pada z gąbki? Będę wdzięczny za informację jakich padów użyć na mój "pierwszy raz" Posiadam tylko SWIRL REMOVER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jaka ta polerka? DA czy rotacja? Jakie masz te pady ...marka,model , jakas fota , bo jak Ci pomoc w ciemno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń_1001 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jaka ta polerka? DA czy rotacja? Jakie masz te pady ...marka,model , jakas fota , bo jak Ci pomoc w ciemno? Maszynka Royal'a, obrotowa waga 2kg. Wydaje mi się, że pady nie są jakieś markowe, a w dodatku nie równe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sereks91 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Kupiłem DA Das 6 pro oraz zestaw past i gąbek NAT Karbowane 150mm http://sklep.waxclusive.pl/waxclusivezestawy/700-menzerna-fg500-pf2500-sf4000-gabki-nat.html Na pudełkach pisze że maksymalne obroty do 2500 rpm a DA kręci sie od 2500 wzwyż... Jak się ma to w praktyce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 2500 to obroty polerki rotacyjnej , a DAS to dual action czyli ...nie patrz na to co tam napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sereks91 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 powalla, Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniu Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jakie pady polecicie do polerki maszynowej rotacyjnej pastami: Menzerna PF2500 Koch Chemie Antihologram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranavel Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Do talerza 125mm, drugi jaki będzie odpowiedni, 75mm czy 50mm ? jakich wy używacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 75mm na pady 80mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Czy miał ktoś już okazje testować od RP nowy pad Heavy Cut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///Arczi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam zastanawiam się jakie pady wybrać NAT czy Booski ewentualnie FLEXIPADS, jak narazie pracowałem tylko z padami Royal Pads oraz z żółtym FLEXI (dziwnie mi się pracowało bo jak na finisz jest strasznie twarda) przymierzam się do zrobienia całej BMW e46 czarny kolor co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 jeśli robisz BMW to kup sobie oprócz padów gąbkowych pad z mikrofibry, Booskie pady są spoko flexi też ale strasznię miękną pod wpływem temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///Arczi Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 rozumiem że pady lepiej docinają ? coś konkretnego polecisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler113 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jaki pad dobrac pod Zymol HDC zeby nie zostawil hologramow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 np Czarny Lake County ccs ( Eryczek taki pad polecił ) dziś testowałem i na DA super, zero jakich kol wiek problemów z HDC, pracowało się super prosto a pierwszy raz bawiłem się z tym środkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler113 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 http://allegro.pl/lake-country-kompress ... 87990.html ten?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 http://shiningcar.pl/pl/p/Lake-Country- ... ISHING/835 Ten, CCS wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler113 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ok, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSteam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jaka polecacie kombinacje padow do rortacji? z Natem mam dosc kiepskie doswiadczenia bo np bialy pad do cuttingu jakby za delikatny, a niebieski pyli strasznie no i po jednym aucie raczej nie nadaje sie do roboty..3M wiadomo..genialny niebieski wafel i zielony pad, ale jaka alternatywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Lake Country Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi