Siwy Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dzialal ktos z Was na gabkach APP lub nowych NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja pracowałem na NATach, mieszane uczucia cena ok , jakosc hmm napewno gorzej niz flexi. Rozwalanie sie przy rzepie. Jedynie wafel mi sie ostał, ale on nie byl narazony na ciezka prace Mysle,ze w tej chwili lepsza alternatywa sa Royal Pady cos pomiedzy NAT a FLEXi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkbewe Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 NAT - mi się dobrze na nich pracuję, jedynie cutting bym jeszcze spróbował z czegoś innego bo jakoś zielony 3m wg mnie lepszy albo tylko mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 NAT - na rotacji super, na DA bardzo szybko robią się wklęsłe i do DA właśnie muszę zmienić firmę padów. Klej trzyma bardzo mocno, nic się nie rozlatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal_Pads Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 booohal, Jeżeli szukasz dobrych padów do DA i jednocześnie nie tracąc majątku na nie, zapraszam do naszych partnerów po Royale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie omieszkam zaproszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Listopada 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Royal_Pads, jakie macie pady do cuttingu? Czy są różne opcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal_Pads Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Arekkaz, Jak na razie w swojej ofercie posiadamy tylko jeden rodzaj padu do cuttingu, jest to biały pad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Listopada 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Royal_Pads, chętnie bym coś przygarnął ale najpierw muszę wykończyć stare zapasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal_Pads Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Royal_Pads, chętnie bym coś przygarnął ale najpierw muszę wykończyć stare zapasy. Spokojnie, pady nie uciekną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komzi Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jaka firma robi pady 50, szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem. Royal, nie podejmiecie się wyzwania? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Royal_Pads, też czekam na 50 i 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Wiele osób czeka, a dla samej firmy przyjmując, że nie są to jakieś mega koszty szansa na zapełnienie niszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Listopada 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Komzi, świetne 50 robi NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komzi Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Arekkaz, dzięki, musze poszukać u partnerów forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal_Pads Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Obserwuje rynek i widzę że coraz więcej jest zapytań na te pady, na pewno je wprowadzimy w obieg, tylko nie znam dokładnej daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Royal_Pads, jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewolwerowiec Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dziś skrobałem autko Megs UC i mały pad Royal pads 80mm Biały Cutting po ok 30 minutach pracy rozkleił się rzep od gąbki, a duży 135mm coś się kruszy nie dopuszczałem do przegrzewania pasty ani też by pracował na sucho za to czerwony royal mały i duży jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal_Pads Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dziś skrobałem autko Megs UC i mały pad Royal pads 80mm Biały Cutting po ok 30 minutach pracy rozkleił się rzep od gąbki, a duży 135mm coś się kruszy nie dopuszczałem do przegrzewania pasty ani też by pracował na sucho za to czerwony royal mały i duży jak nowe Odezwij się na naszego maila/facebook/PW, wyślemy nową 80mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quirites Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kupiłem niedawno po super cenie polerke Flexa PE 14-2 i takie moje pytanie. Jestem początkujący, dopiero bede zaczynał swoją przygodę z detailingiem. Czy zestaw padów od Scholl Concepts bedzie dobry na początek? Myślałem o kupnie fioletowego, niebieskiego, pomarańczowego i pomarańczo-czarnego karbowanego w wersji 145mm i 85mm. Do tego futro polerskie tak samo w 2 rozmiarach. Macie może jakieś sugestie odnośnie użytkowania, trwałości i czyszczenia. Czy moze na początek wybrać coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeszowiak Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bezapelacyjnie polecam Pady firmy BRAYT 150mm/30mm dostępne 2 rodzaje twardsze i miękkie ( biały/czerwony ) można nimi bardzo długo pracować, po 40h ciągłej pracy pady białe są w super kondycji jak mało które innych firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bezapelacyjnie polecam Pady firmy BRAYT 150mm/30mm dostępne 2 rodzaje twardsze i miękkie ( biały/czerwony ) można nimi bardzo długo pracować, po 40h ciągłej pracy pady białe są w super kondycji jak mało które innych firm Jakie to są te inne firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeszowiak Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Powiem Ci tak, że pracowałem na kilku innych ( tansze produkty ) i żadne mnie nie zaskoczyły jak gąbki z BRAYTa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ale jakie to firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Kajko, jakie to ma znaczenie Kolega sobie posty nabija i wystawił te na aukcji...aukcja poszła do kosza więc chyba po temacie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi