Fredi88 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Godzinę temu, alfaJersey napisał: ADBL się chwali produkcją w Polsce, Funky i goodStuff że zamawiają a SG to nie wiem, jak się kiedyś pytałem to niby produkują u nas, ale czy to prawda. Nie chodzi mi o to czy ktoś produkuje sam w pl czy zleca komuś a sprzedaje pod polską marką. Miałem na myśli że jest jeszcze masa innych polskich firm z kosmetykami samochodowymi ale fakt napisałeś że w sklepie Pamiętaj że plastik plastikowi nie równy i efekt w Kii i Alfie może się różnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 jak ktos lubi naturalnie to nie zapominajcie o gtechniqu c6 Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 21 godzin temu, alfaJersey napisał: Kupiłem to Funky Witch, chociaż z Alfy pamiętam że po deszczy było tak sobie. A że mam duszę eksprymentatora to dorzuciłem chyba wszystko co polskich producentów było w sklepie i tak mam: - ADBL Wow - SG Apple Plastic Dressing - GoodStuff Black Panther - FW Mademoiselle Zobaczymy co z tego wyjedzie, w ten weekend będę smarował to może jakieś porównanie obfotografuje Siema Jersey, widzę, że na drugim forum się spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaJersey Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 O, popatrz. Siema No, na Alfaholikach to mnie już w zasadzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 W dniu 20.11.2018 o 18:57, Fitte napisał: jak ktos lubi naturalnie to nie zapominajcie o gtechniqu c6 Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka A jak ktoś lubi maskowanie delikatnych zadrapań o gyeon preserve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W dniu 22.11.2018 o 08:54, Tomas22 napisał: A jak ktoś lubi maskowanie delikatnych zadrapań o gyeon preserve Dla Mnie mistrz na plastikach Vaga (Skoda)Fajne przyciemnienie i satyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Koch refresh cockpit care też elegancko maskuje. Ma też dobre właściwości antystatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dompel Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Obecnie mam Nielsen Finesse i jestem raczej zawiedziony. Co polecacie jeśli zależy mi na przyciemnieniu i dobrej antystatyczności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 4 minuty temu, Dompel napisał: Co polecacie jeśli zależy mi na przyciemnieniu ADBL Interrior WOW LE, Gyeon Preserve, Nextzett Cockpit Premium, Koch Refresh Cockpit Care 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dompel Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 @Arkeolowy Dzięki wielkie, postaram się upolować coś z tej listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 W dniu 10.01.2019 o 12:06, kier napisał: Sprawdź sobie jeszcze Adbl Interiord QD Ojj nie jesli chodzi o przyciemnianie do interior qd będzie totalnie nietrafionym produktem. Poniżej "50-50" koch cockpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreN Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Czy ktoś z Was ma bezpośrednie porównanie 3 poniższych produktów? 1. INTERIOR WOW - DRESSING 2. Shiny Garage Apple Plastic Dressing 3. Detailers Magic - Interior Magic W temacie mnóstwo informacji o plusach i minusach, jednak nie widziałem porównania. Zależy mi na ożywieniu plastików deski rozdzielczej oraz drzwi, a także przyjemnym satynowym wykończeniu. Deska raczej nigdy nie była czyszczona więc najpierw pójdzie APC, a później dressing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @AreN jeśli taki efekt pozadasz, to wybierz ADBL Interior WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @AreN Albo spróbuj. Z Shiniego Satin Interior Dressing. Też fajna satynke. Robi. Oczywiście WoW też uzywam nawet na gumowe dywaniki . Osobiście robiłem Adblem całe wnętrze . Fajne jest to że są dwa zapachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreN Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 10 godzin temu, Qlimaxss napisał: Z Shiniego Satin Interior Dressing A patrzyłem patrzyłem Znalazłem jeszcze bardzo dobre opinie na temat Nielsen Finesse. Wybiorę chyba pomiędzy nim a WOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @AreN ADBL wypuszcza jeszcze nowość w postaci Interior Matt Max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreN Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @rudi0018, kiedy będzie dostępny? Pytam z ciekawości bo i tak pewnie postawię na coś sprawdzonego przez kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nie mam zielonego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreN Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 No więc nie ma co może w przyszłości będę to brał pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekW Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 7 godzin temu, AreN napisał: @rudi0018, kiedy będzie dostępny? https://www.deepgloss.pl/pl/p/ADBL-Interior-MATT-MAX-500ml-GRATIS/5067 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyyy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Cytuję "Wisienką na torcie jest bardzo przyjemny zapach, ale to już musicie sprawdzić sami." Czy to naprawdę taka tajemnica...mam kupić, powąchać i jak się nie spodoba odesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @nowyyy niektóre zapachy są trudne do określenia słowami. Może tak jest i w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Wow Limited pięknie pachnie, coś jak Stripper Scent Mogę powiedzieć że lepiej od tych chemicznych bananów który pachnie dosyć długo i czuć po aplikacji Wow LE zapach strzał w dyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 1 minutę temu, Gesiu_15 napisał: Wow Limited pięknie pachnie, coś jak Stripper Scent Mogę powiedzieć że lepiej od tych chemicznych bananów który pachnie dosyć długo i czuć po aplikacji Wow LE zapach strzał w dyche potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 10 minut temu, Gesiu_15 napisał: od tych chemicznych bananów Dla mnie ten zapach zwykłego WOW był koszmarny. Użyłem raz i poszedł dalej. Nie dałem rady tego wąchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi