sobiepan Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Z tej co ja miałem jest dokładnie tak jak piszesz neutralne ph=słabe domywanie. Chyba że wcześniej masz nałożona jakąś powłokę typu wosk lub coś wtedy taka piana ma oszczędzić wosk i jako tako domywa.
Michał126 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Większość pian przeznaczonych do regularnej pielęgnacji ma neutralne pH. I nieprawda, że wszystkie słabo domywają. Na przykład nowinka ADBLa domywa bardzo przyzwoicie, o czym dowodzą liczne już relacje z jej używania na forum. Zresztą jest trochę takich pian - TTS Snow White, Autobrite Magifoam (chociaż ta chyba ma lekko zasadowe pH), GoodStuff, Shiny Garage...
cinek1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 No tak nad ta ADBL się zastanawiam mówisz jest ok
sobiepan Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Michał126 mógłbys podać nazwe pełna tej od adbl ? lub link.
Gesiu_15 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Adbl Yeti w 5 zapachach masz i tylko w bankach 5l
KapselK Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2017 Mam problem z pianownicą PA, problem wygląda tak, że piana nie leci ciągłym strumieniem tylko co chwila przerywa. Problem pojawił się już wcześniej, ale myślałem że to wina sitka, wymiana nic nie dała, ciągle jest to samo. Wlałem 80ml ADBL YETI, wcześniej też tak się działo z piana YETI, myślałem, że to wina piany, ale wlałem 100ml Fruit Snow i było to samo, z tą różnicą że na Fruit piana leciała jakby ciut dłużej zanim przerwało. Nie wiem w czym problem, myjka działa normalnie, bez przerywania.
michael2525 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 witam. zakupiłem pianownicę ls3 do myjki k7. po podłączeniu i naciśnięciu spustu pistoletu leci woda wydaje się że z połączenia pianownicy i pistoletu. inne końcówki gdy są założone woda nie cieknie. co może być przyczyną? ktoś się spotkał z podobnym problemem?
gleus Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 Brak oringu? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
michael2525 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 możliwe że to przez trochę inne wejście? takie jest przy pianownicy którą kupiłem a takie przy pianownicy która była dołączona do myjki i takie samo wejście jest przy innych lancach
razorr Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam właśnie zabieram się za zakup pianownicy PA na znanym serwisie alledrogo i są dwie firmy które mnie zainteresowały, tylko że pojawił się dylemat ponieważ u jednej pianownica wygląda inaczej a u drugiej inaczej obydwie firmy twierdzą że oryginał prosto z Włoch. Moje pytanie jest takie czy pianownica PA wypuszczała jakiś nowy/odświeżony model na 2017 r ?? ponieważ jeden sprzedawca twierdzi że różni się wyglądem ponieważ ma najnowszy model na 2017r a u tego drugiego jest starszy wyglądem model.
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 [ref=#ff3366]razorr[/ref], TECHKAR_PL ma na 100% oryginał, ale to że się róznią to moze być po prostu zdjęcie poglądaowe, albo inne złącze albo cos
razorr Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 złącze jest do dobrania, a mi chodzi o górne pokrętło, u jednych jest płaskie a u innych jest takie zaokrąglone... też myślałem kupić u TECHKAR_PL... piana Shiny Garage Fruit Snow Foam będzie dobrym wyborem ??
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 695845 Shiny Garage Fruit Snow Foam tego nie moge powiedzieć bo też ją w tym tygodniu zamówiłem ale na YT jest konkret
razorr Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 695845 Shiny Garage Fruit Snow Foam tego nie moge powiedzieć bo też ją w tym tygodniu zamówiłem ale na YT jest konkret hehe no to testujemy
wobbjack Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 piana Shiny Garage Fruit Snow Foam będzie dobrym wyborem ?? Fajna piana, świetny zapach ogólnie byłem zadowolony. Teraz mam Autobrite Magifoam i jak dla mnie jest to numer jeden wśród pian, zapach troszkę odrzuca ale właściwości zmiękczające poziom pro.
razorr Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 piana Shiny Garage Fruit Snow Foam będzie dobrym wyborem ?? Fajna piana, świetny zapach ogólnie byłem zadowolony. Teraz mam Autobrite Magifoam i jak dla mnie jest to numer jeden wśród pian, zapach troszkę odrzuca ale właściwości zmiękczające poziom pro. Dzięki za info więc następna którą przetestuje będzie Autobrite Magifoam, a potem TENZI Neutral Magic Foam i k2 sambo
ask Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Mialem obie i K2 Sambo to sie do Magi nawet nie umywa ... moim zdaniem. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
wobbjack Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Calkiem inna liga. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
nefifer13 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Mialem obie i K2 Sambo to sie do Magi nawet nie umywa ... moim zdanieZgadza się.Jeszcze ADBL Yeti godna uwagi.
Gość Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Panowie, zauważyłem że jak podpinam pianownice do myjki (z lidla) to trochę jest słabe ciśnienie, nie ąz tak jak jak we wczesniejszych postach w tym temacie, ale czy ktoś sprzedaje mniejszą dyszę, czy ewentualnie jak miałbym ją toczyć to jaki otwór?
mkraw2005 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 złącze jest do dobrania, a mi chodzi o górne pokrętło, u jednych jest płaskie a u innych jest takie zaokrąglone... też myślałem kupić u TECHKAR_PL... piana Shiny Garage Fruit Snow Foam będzie dobrym wyborem ?? Kupuj u TECHKAR.PL i nie kombinuj będziesz miał 100% oryginał. Ostatnio byłem na giełdzie w Słomczynie i zobaczyłem pianownice PA zapytałem się gościa ile kosztuje powiedział 180 zł wziąłem ją w rękę i moim zdaniem różniła się od oryginału czyli mojej zakupionej w TECHKAR.PL za 130zł
razorr Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Już kupiłem u TECHKAR_PL i jestem mega zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi