Yakuz89 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 A to ze sie rozwarstwia to dla niego normalne bo ja mam "jedynke" i tez sie rozwarstwia
Mateusz65 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Panowie, jaki cleaner byłby dobry pod Collinite 476 na lato ? Myślę nad Finish Kare 215 One Step Cleaner tylko niewiem czy będzie dobrym rozwiązaniem i pjemność ponad 900ml za 79zł bardziej mnie przekonuje niż jakiś Dodo juice za 250ml
W1Michal Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 DJ są bardzo wydajne. Kiedyś kładłem 476 na lime prime i było ok, polubili się ogólnie DJ to bardzo dobre cleanery, Microprime także
W1Michal Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 ja sie do niego zraziłem po tym jak mi sie zważył i musiałem wyrzucić pół butelki Robote robił dobrą ale niestety środek do wyrzucenia. Stał może ze trzy miesiące. Żaden środek stojący obok się nie zepsuł przez ten czas.
Montano Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam kupiłem SOFT99 EXTREME The Kiwami Gloss Hard Black Wax do mojej zafiry i potrzebuje teraz cleaner i ipa żeby przygotować lakier pod niego tylko jakie? Prosze o pomoc:)
Arkeolowy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cleaner pod syntetyki? Myślałem nad Duragloss Squeaky Clean zostawia tępy lakier i o to mi chodzi. Niestety na obecną chwilę nie jest nigdzie dostępny w sprzedaży jest dla niego jakaś alternatywa?
Piotras_nke Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Panowie jaki cleaner pod natty's blue? Po przeczytaniu tematu wstępnie wybrałem DODO juice lime prime, ale zastanawiam się tez na Black hole, a może jeszcze coś innego?
Chat Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Panowie jaki cleaner pod natty's blue? Po przeczytaniu tematu wstępnie wybrałem DODO juice lime prime, ale zastanawiam się tez na Black hole, a może jeszcze coś innego? To dobry wybór, albo prima amigo. Black hole to bardziej politura niż cleaner, poza tym wosk na tym nie poleży.
KHOT Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 ja sie do niego zraziłem po tym jak mi sie zważył i musiałem wyrzucić pół butelki Robote robił dobrą ale niestety środek do wyrzucenia. Stał może ze trzy miesiące. Żaden środek stojący obok się nie zepsuł przez ten czas. Zważył, czy rozwarstwił? Rozwarstwienie nie wpływa w nim na działanie, wystarczy zamieszać solidnie i jest jak nowy.
Alfa47 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 A co powiecie na AngelWax Pefrect Polish PreWax pod FinishKare Hi-Temp oraz Collinite 476s ?
Chat Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 A co powiecie na AngelWax Pefrect Polish PreWax pod FinishKare Hi-Temp oraz Collinite 476s ? Pod jeden i drugi jest ok. To cleaner, który na DA najwięcej mi "wycina" swirli i zostawia ładne głębokie wykończenie.
W1Michal Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 ja sie do niego zraziłem po tym jak mi sie zważył i musiałem wyrzucić pół butelki Robote robił dobrą ale niestety środek do wyrzucenia. Stał może ze trzy miesiące. Żaden środek stojący obok się nie zepsuł przez ten czas. Zważył, czy rozwarstwił? Rozwarstwienie nie wpływa w nim na działanie, wystarczy zamieszać solidnie i jest jak nowy. zważył. Wymieszanie nic nie dało. woda osobno i cleanaer osobno w malutkich kawałeczkach
lipen Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Miałem tak z Amigo, wstrząśnij naprawdę długo i porządnie. Ja odzyskałem prawidłowa konsystencje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodane po 1 minucie 43 sekundach: Dopiero teraz zauważyłem że wyrzuciłeś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lipen Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dopiero teraz zauważyłem że wyrzuciłeś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W1Michal Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 mieszałem go na wszelakie sposoby, zepsuł sie na bank, rozwarstwił sie maskarycznie. Aczkolwiek to dobry środek, dobrze maskował
Alfa47 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 A jak wygląda nakładanie ręcznie tego angelwax'a ?
KeepeR Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Ktoś doradzi cleaner/AIO mocno zbliżone do AB Cherry Glaze ? chodzi głównie o całkowity brak pylenia, łatwość docierania ale lepszą wytrzymałość w połączeniu z woskiem chyba, że za duże wymagania SRP pyli, Menzerny 3w1 za tłuste, Lusso lekko za tłuste ale bliskie ideału jakieś pomysły ?
dominooo.o Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 To ja od razu zapytam, ile Ci KeepeR trzymała +- taka kombinacja(cherry glaze+wosk)?
KeepeR Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 [ref=#ff3366]dominooo.o[/ref], niestety ja nie z tych co Ci dokładnie w dniach podadzą bo zbyt wiele zmiennych przy każdym produkcie i przy każdej aplikacji ale generalnie nie jest to trwałe połączenie. Cherry Glaze po prostu dość szybko spływa wraz z woskiem ale daje fajny efekt i bajecznie łatwo się z nim pracuje
W1Michal Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 ja bym poszedł albo w zielonego DJ albo Auto Finesse ultra glaze. Jest jeszcze AW perfect polish jako kandydat
KeepeR Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 [ref]W1Michal[/ref], Uuu zielony dodo, miałem go jakieś 6 lat temu przypomnisz, która wersja będzie najlepsza ? LP, LPL czy chyba nowy LP Plus ?
W1Michal Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 zależy czy chcesz nie ścierny, lekko ścierny, czy mocno ścierny bo są trzy zielone
KeepeR Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 [ref]W1Michal[/ref], racja ale obstawiam, że im bardziej ścierny tym więcej pyli
Rekomendowane odpowiedzi