art'ek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja mam blue natty's z sonusem i tez jest ok Evo, dobry scierny cleaner jaki bys polecil ?? najlepiej nie brudzacy plastikowych elementow ??
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Czytamy forum uważnie - strona wczesniej
blaszczu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Który cleaner proponujecie pod C476 lub ewentualnie Natty's Red (szukam wosku na sezon):- SONUS PAINTWORK - DODO JUICE LIME PRIME - CHEMICAL GUYS VERTUA BOND 408 - POORBOYS PRO POLISH 2 a może coś innego? Dodo używałem i mam o nim b. dobre zdanie. Moim zdaniem świetnie czyści, usunął mi naprawdę ciężki do usunięcia nalot, dodatkowo woski na nim trzymały u mnie dość długo
SzaKal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Achilles Prep jest dość mocno ścierny.
art'ek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Evo, staram sie naprawde ale czasem nie daje rady a czarny VAG-owy lakier nie dosc ze szybko sie rysuje to i twardy jest
kupusso Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Który cleaner proponujecie pod C476 lub ewentualnie Natty's Red (szukam wosku na sezon):- SONUS PAINTWORK - DODO JUICE LIME PRIME - CHEMICAL GUYS VERTUA BOND 408 - POORBOYS PRO POLISH 2 a może coś innego? Vanilla Hand Glaze mój ulubiony cleaner pod 476, mozna kupić tester i spokojnie wystarczy na kilka aplikacji jest mega wydajny, stosowałem też pod czerwonego natty'sa i śmiało mogę polecić
Administrator Evo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie używałem na tyle Mediuma To już jest nieaktualne, bo udało mi się w czeluściach hali odkopać buteleczke Mediuma i oblecieć Allroada który był akurat podstawiony do roboty. W zachowaniu bardzo podobny do Proffesionala, absurdalnie długie czasy pracy , fajny finisz i łatwiejsze ściernie z lakieru niż w przypadku finishowych Menzern.
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Escalate Lotion, dwa przejazdy na wolnych obrotach i miękkim padzie, całkiem ładnie jak na nieścierny cleaner
yesfan Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Evo, i do tego lakier powinien być wyjątkowo gładki.
kamilgt Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Evo, o lux, będzie pasował do mojego lakieru, dobrze wybrałem Sjake to jednak jak doradzi to doradzi
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 lakier powinien być wyjątkowo gładki. Taki poziom HDC bym powiedział.
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Tak właściwie to jeszcze żaden
baka Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Którym z nich R222, DD LP lepiej się wypracowuje ręcznie i nie zasycha jak np PB PP ?
malkolm Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Escalate Lotion, dwa przejazdy na wolnych obrotach i miękkim padzie, całkiem ładnie jak na nieścierny cleaner haha ja też dziś testowałem, jak dla mnie numer 1, HDC ma kilka wad których bardzo nie lubię Escalate nie wysycha bardzo długo, świetnie się wypracowuje no i nie brudzi plastików, może jest trochę mniej wydajny, albo mi się wydaje przez ten nie za bardzo przyjazny dozownik .
SJake Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 całkiem ładnie jak na nieścierny cleaner Evo, Esclate jest minimalnie ścierny... takie 2/10 - czyli tyle co gąbka ściągnie. Przy pracy na miekkich lakierach można osiągnąć fajny rezultat, lecz trzeba się trochę napracować maszyną za bardzo przyjazny dozownik Ja go akurat lubię Chroni mnie przed "przesadą"
Administrator Evo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Faktycznie jest ścierny,w opisie stoi jak byk,ja cały czas żyłem w przeświadczeniu że nie ściera, ale w sumie to nawet lepiej.
snap Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 tak sie zastanawiam nad sensiem kupowania dedykowanych cleanerow do woskow wiadomo, ze jak Z to hdc ale pytanie czy rzeczywiscie Zymole najlepiej leza na hdc czy to spisek marketingowcow i ksiegowych porownywal ktos trwalosc np Zymola powiedzmy na LPL z Zymolem na hdc ?
spiczek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Chcę kupić sobie z 3-4 testery wosków/sealantów. Jaki cleaner byście polecili jako najbardziej uniwersalny, który zgra się z wieloma produktami? - Dodo Juice Lime Prime - Auto Finesse Rejuvenate - R222 PAINTWORK CLEANSER Dzięki,
SJake Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 spiczek, Cleaner Fluid lub Esclate Jak trzeba z listy to weź tego DODO.
krz_p Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 tak sie zastanawiam nad sensiem kupowania dedykowanych cleanerow do woskow wiadomo, ze jak Z to hdc ale pytanie czy rzeczywiscie Zymole najlepiej leza na hdc czy to spisek marketingowcow i ksiegowych za efekt w przypadku Zymoli odpowiada właśnie HDC
krz_p Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie sprawdzałem z innym cleanerem, nie widzę takiej potrzeby użyj HDC i będziesz wiedział dlaczego powinno być zastosowane pod woski Zymola
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 snap, Ja sprawdzałem Z bez cleanera i z HDC. Pierwszy przypadek ssie Inny cleaner jak mi ktoś przypomni w marcu sprawdzę chętnie Generalnie HDC to taki "oszust" na bogato i robi dobrą robotę
Rekomendowane odpowiedzi