daniel87 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 propekMONTER, zaskoczyło mnie jedno, wytrzymuje do -45'C
iljash Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jakieś doświadczenia opinie z płynem letnim autoland i aura od biedronki, aura z tego co wiem całkiem Konkretny płyn, zbiera dobre opinie
kedar Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 aura z tego co wiem całkiemKonkretny płyn, zbiera dobre opinie używałem jak producentem była Organika, teraz jest ktoś inny i dla mnie wali chemią i smuży
kondzio777 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Lubię mieć czystą szybę wiec płyn jest dla mnie ważny. Ostatnio kupiłem koncentrat z kauflanda K-classic Dynamic Płyn do spryskiwaczy i wam powiem że jestem bardzo zadowolony. Kosztował 5 zł a działa bardzo dobre. Ma certyfikat dekry"bardzo dobre właściwości myjące" i bezpieczny dla lakieru i plastików. Myje dobrze, dobrze się pieni. Za 5 zł naprawdę warto. I ładnie pachnie. Ma od 5% do 15% środków powierzchniowo czynnych Ale uwaga na płyn psik psik turbo.Niby renomowana marka autoland. Kosztuje 6 zł ale nawet w połowie nie jest tak dobry. Prawie wogóle się nie pieni. Ogólnie słaby. Poniżej 5 % środków powierzchniowo czynnych. Nie ma startu do oryginalnego psik psika gotowego w bańce.
chris18404 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 kupiłem dzisiaj płyn letni w biedronce aura zielony producentem jest nadal ORGANIKA!
krakow_kult Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Wurth Ostatnio kupiłem przy zakupach w Wurth takie małe 32ml buteleczki z pomarańczowym koncentratem. Zapach - rewelacyjny.
kamilgt Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 aura z tego co wiem całkiemKonkretny płyn, zbiera dobre opinie używałem jak producentem była Organika, teraz jest ktoś inny i dla mnie wali chemią i smuży to samo zauważyłem, że smuży, myślałem, że to wina NW ale na innym płynie tak nie było... Czas zakupić wurtha
Chat Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Czas zakupić wurtha Kupiłem, na lato wurth jest super... na zimę organika Supreme.
kaperecz Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Tez dzisiaj zakupiłem 3 buteleczki wurtha (na alegro)
ad.am Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Dzięki, od jakiegoś czasu kupowałem letni na orlenie, o zapachu drzewa sandałowego, fajnie czyścił i miał świetny zapach. Od jakiegoś czasu chyba zmienili formułę, bo śmierdzi chemią tak, że nie idzie wytrzymać.
Jelex Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Polecam gotowy płyn do spryskiwaczy Sonax Xtreme Nano (usuwa owady-takie info na płynie). Koszt ok. 13zł w Autolandzie i wg. mnie jest bardzo dobry i fajnie radzi sobie z owadami na szybie.
comando Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Może nie idealnie ale na pewno lepiej od najtańszych płynów radzi sobie z owadami. Też aktualnie używam.
rojass Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Testuję go od 3 tygodni. Z owadami nie ma większego problemu, nie pozostawia plam ani smug - za tą cenę jest extra
memo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja również polecam ten płyn, kupilem go za 8,90 pln
Denis Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja również polecam ten płyn, kupilem go za 8,90 pln podzielisz się wiedzą gdzie dostałeś go w takiej cenie?
pablogda Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Panowie, czy koncentrat Wurth-a zostawia osad na karoserii ? Bo płyn z Biedronki to jakiś dramat Ostatnio używałem koncentrat 1Z, który dostałem w gratisie od jednego z partnerów forum i to była rewelka.
Denis Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 pablogda, Aktualnie korzystam z tego produktu i jest ok - nie robi bałaganu na lakierze!
pablogda Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Denis dzięki za szybką odpowiedź
saroyan Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 pablogda, przyjrzyj się tematowi płynu z biedronki bo sporo było ostatnio informacji o wypuszczonej wadliwej serii która szkodliwie działa na lakier (osad, przebarwienia jakby plamy po oleju). Nie pamiętam czy było to poruszane na forum.
W1Michal Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 miał ktoś styczność z letnim płynem "Popis" koloru zielonego ? dostałem to za darmo na przeglądzie w SKP i nie wiem czy warto to lać
Geniusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja kupuje taki koncentrat z Autolandu i rozrabiam sobie go z wodą i jest bardzo dobry Chyba 5 pln płaciłem za to
Chat Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Panowie, czy koncentrat Wurth-a zostawia osad na karoserii ? Bo płyn z Biedronki to jakiś dramat Ostatnio używałem koncentrat 1Z, który dostałem w gratisie od jednego z partnerów forum i to była rewelka. Wurth, to bardzo dobry płyn. Bardzo dobrze domywa, zero plam na lakierze.
SZyBA Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja kupuje taki koncentrat z Autolandu i rozrabiam sobie go z wodą i jest bardzo dobry Obrazek Chyba 5 pln płaciłem za to Też ostatnio zakupiłem trochę buteleczek zobaczymy czy da radę
memo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Też go mam, sonax wedlug mnie lepszy
Rekomendowane odpowiedzi