Michał82 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak dobrze zrozumiałem wątek to APC jest ogólnie do stosowania wewnątrz i na zewnątrz a różni się tylko stężeniem?
Fitte Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak dobrze zrozumiałem wątek to APC jest ogólnie do stosowania wewnątrz i na zewnątrz a różni się tylko stężeniem? Dokładnie :-) Trzeba też brać pod uwagę, ze niektóre APC sa mocniejsze niż inne i wtedy wewnątrz trzeba naprawdę uważać z stężeniem.
Michał82 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 To na pierwszy raz który polecacie ValetPro Classic czy ADBL APC?
Fitte Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja używam ADBL i jestem bardzo zadowolony
cptolgierd Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Michał, pracowałem z obydwoma i polecam ADBL Pro.
Michał82 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 a czym się różni ? jest silniejszy ?
daniel87 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Michał82 ADBL APC Pro to silniejszy brat ADBL APC 10s. szukania...
szpyrek Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2016 Fitte, rozcienczales to apc przy używaniu wewnątrz?
Fitte Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Fitte, rozcienczales to apc przy używaniu wewnątrz? Każdy koncentrat sie rozcieńcza Do wnetrza zazwyczaj używam 1:10 - 1:15 w zalezności od rodzaju/twardości plastiku.
jijx Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Panowie szukam APC który nie jest jakiś najdroższy a zarazem działa. Potrzebuje do wyczyszczenia zawiasów samochodów itp. generalnie ma być uniwersalny. Jakieś propozycję?
Lex Luthor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2016 Red Devil od SG - b.mocny więc trzeba uważać ze stężeniami G101 od Autosmart - jedyny minus to duszący zapach
shinekamcar Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie z Shiningcar polecili mi ostatnio APC Kochchemie GS i musze przyznać że daje radę ....zapach w sumie żaden ale może i dobrze bo nie jest duszący jak inne apc po wyczyszczeniu plastiku nie wysusza go i fajnie wygląda:) ogólnie na plus trzeba sie pobawić ze stężeniami bo podane przez producenta zawyżone:)
Wenega Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 no też mam kocha i wg mnie skutecznością na głowę bije nilsena i adbl..
Mareczek720 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Szukam APC do detali na zewnątrz emblematy, trudno dostępne miejsca. Jaki polecacie, taki w rozsądnej cenie a zarazem dobrze działający.
MirekGTS Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Szukam więcej informacji na temat UNIQUE Dionysus. Bardzo mało informacji jest o tej firmie, ale jak już coś jest to raczej pozytywnie (środki mocne i ładnie pachnące). Niby wszystko ładnie tylko dlaczego ta firma jest tak mało popularna?
Padawan Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 którym APC do tego podejść? nie chcę żeby zostały jakieś przebarwienia, plamy, ślady po oponach
WaxItCar Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 którym APC do tego podejść? nie chcę żeby zostały jakieś przebarwienia, plamy, ślady po oponach nielsen cyclone, adbl apc, shiny garage apc z tym, że większym stężeniu niż 1:20
e30rs Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Ktore APC SG Red Devil vs Poorboy's APC ?
michulek Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Jak używać apc na tapicerkę? Na boczkach z materiału mam jakieś plamy, jak się do tego zabrać? czy na fotele też mogę użyć? mam adbl apc
WaxItCar Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Ktore APC SG Red Devil vs Poorboy's APC ? zależy do czego Red Devil jest silny więc do wnętrza to może być petarda Jak używać apc na tapicerkę? Na boczkach z materiału mam jakieś plamy, jak się do tego zabrać? czy na fotele też mogę użyć? mam adbl apc tak można używać do tapicerki, stężenie 1:20 użyj delikatnej szczotki, bezpiecznej do tapicerki bądź mikrofibrę, resztki wytrzyj lekko wilgotną mikrofibrą a później suchą tylko nie przemocz materiału
michulek Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Ale to przecież tapicerka będzie mokra, przydałoby się później jakieś suszenie, czyli nie zostawiam na jakiś czas ze y brud wyszedł na wierzch? Pytam bo szukałem instrukcji używania apc ale nie udało się
Lex Luthor Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Tak - ma moc, choć przy stężeniu 1:25 zdarza mi się użyć go we wnętrzu 308, a przy 1:40 odświeżałem tapicerkę.
Rekomendowane odpowiedzi