Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję:

1. AIO Wolfgang Uber All In One

2. Klean Strip Prep All Wax & Grease Remover

Czy jest szansa, aby te produkty znalazły się w ofercie któregoś z naszych Sprzedawców / Partnerów ?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Który z naszych forumowych sklepów ma największą ilość mikrofibr do wyboru w swojej ofercie?

Chce zrobić większe zapasy i wolę uniknąć zamawiania z kilku sklepów.

Opublikowano
Który z naszych forumowych sklepów ma największą ilość mikrofibr do wyboru w swojej ofercie?

Chce zrobić większe zapasy i wolę uniknąć zamawiania z kilku sklepów.

Powiedz jakiego typu chcesz te mikrofibry, do jakiego celu? Polerowanie wosków lub powłok, czy może mikrofibry podstawowe gramatura nie więcej niż 380 g do zastosowania uniwersalnego?

Opublikowano

Pytanie do detailing shop, wasze słowa na innym forum na temat Max Protect UNC-R :

warto tylko pomyśleć o wyglądzie. W przeciwieństwie do kwarcowych/ceramicznych powłok, które podbijają wygląd (niektóre BARDZO znacząco), ta raczej szpeci lakier.

Powiedz mi proszę dlaczego tak twierdzisz ?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy i kiedy dostępny będzie w PL Auto Finesse Ultra Glaze ? Wielu partnerów/sprzedawców forum posiada bogaty arsenał produktów AF, ale Ultra Glaze nie ma u nikogo...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kto z parterów forum zrobi najlepszą cenę na RUPES LHR75 E BIG FOOT MINI ? proszę o PW. ;);)

Opublikowano

Drodzy dystrybutorzy

Kto pierwszy i kiedy będzie miał w ofercie woski waxaddict. ?

Powoli chcę nabyć a wole w rodzinnym sklepie.

Pozdrawiam

Opublikowano

shiningcar ma w ofercie te woski, ostatnio robił konkurs nawet z nimi w roli głównej.

Z ciekwości któy ci chodzi po głowie?

Opublikowano

Waxaddict to marka, która powstała w odpowiedzi na zainteresowanie klientów jako marka córka Waxybox, bardzo popularnej od kilku lat inicjatywy w UK.

Ręcznie produkowane woski, miały szansę się wykazać, sprzedano/poddano testom więcej niż 10.000 sztuk w ponad 30 krajach ;)

Klienci decydujący się na ich zakup, otrzymują wysoką jakość, rewelacyjne efekty oraz kropelkowanie na bardzo wysokim poziomie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy u któregoś z partnerów forum jest dostępny na stanie Meguiars super degreaser 3,7L?

Przejrzałem większe sklepy - albo nie ma w ofercie, albo brak na stanie :o

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chemical Guys UPHOLSTERY & CARPET BRUSHES, potrzebuję całego zestawu, a nigdzie znaleźć nie mogę. Ktoś, coś?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.