Jump to content

Neoxal 737 szampon samochodowy

Recommended Posts

• Dystrybutor

Wysokiej jakości szampon samochodowy do bieżącej pielęgnacji pojazdów. Opracowany w celu zapewnienia doskonałego efektu oczyszczania, „odetkania” i przywrócenia 
właściwości hydrofobowych powłokom ochronnym, sealantom, woskom, niewidzialnym 
wycieraczkom i innym. 
Znakomicie czyści również lakiery i inne powierzchnie nie zabezpieczone.
Formuła o zrównoważonym pH. 
Nie usuwa i nie narusza wosków. Bezpieczna dla wszystkich powierzchni. 
Rozluźnia i emulguje nawet najtrudniejszy brud i osad drogowy. Bezpieczny dla środowiska. Bio degradowalny.

Zapraszamy do zakupów na Allegro!
Neoxal 737 5ltr https://allegro.pl/oferta/neoxal-737-profesjonalny-szampon-samochodowy-10919244714

Neoxal 737 1 ltr
https://allegro.pl/oferta/neoxal-737-profesjonalny-szampon-samochodowy-10919178666

IMG_20210715_155806.jpg

• Lubię to 3
  • Super 2

• Moderator
1 godzinę temu, Bapko napisał:

No cena jak za 500ml CP reset gdzie mamy 25myc w tej cenie emoji15.png

CP reset poległ w porównaniu z Neoxal 737, ten szampon jest jedyny w swoim rodzaju i jak dla mnei nie ma on konkurencji na rynku 😄 

Ja juz zamowiłem 5L baniak 😄 

• Lubię to 1

• Moderator
12 godzin temu, analyzator napisał:

Czemu porownujess akurat do reseta?

bo reset miał być szampone odtykającym a w mojej ocenie nie wnosi za wiele do odtykania powłok. Duzo lepiej sprawdziłsie Neoxal który znacząco poprawił hydro po myci nim 😉 

Tylko „poprawa” hydro to poprawa przez wyczyszczenie , czy „dopakowanie czegos” 🤔

Trzeba zakupic bo jak bedzie poprawa, to w sumie co mnie to obchodzi co tam „czarodziej namieszalw kociolku  ”.  Dziala , to dziala i na h..j drazyc temat 😁

• Dziękuję 1

• Moderator
Godzinę temu, powalla napisał:

Tylko „poprawa” hydro to poprawa przez wyczyszczenie , czy „dopakowanie czegos”

jest test na forum gdzie ja i @DZIADZIA nawet o tym dyskotowalismy. Wyszło że ten produkt poprawia hydro na alementach zabezpieczonych. Tam gdzie masz jałową powierzchnie poprawa hydro jest znikoma lub nawet niezauważalna wiec w mojej ocenie ten produkt tak jakby łapał sie zabezpieczenia i poprawił jego hydro poprzez oczyszczenie ciezko to wytłumaczyc 

• Dystrybutor
W dniu 16.07.2021 o 11:59, paki112 napisał:

O kurde, cena prawie 50% do góry  😮

Czy dalej jest dozowanie 100ml/10L wody?

Wierz mi, nie przesadzamy na marży. Skalowany , wyceniany jest tak samo jak inne produkty. Drogie komponenty robią swoje. A w przypadku 737 te najdroższe pochodzą z zagranicy.

Pozdrawiam Grzegorz z Neoxal-u

Wiem , wiem , przez to napisalem ze jak dziala to „nie drazyc tematu” i moze wreszcie tym produktem Grzegorz wypromuje marke Neoxal , bo po co miec kilka produktow „takich se” albo jakies uchwyty do fona z ali markowane swoim logo jak mozna wymyslic jeden ale zajebisty produkt 🤘 Myslalem ze bedzie nim ta powloka ktora mialo sie nie docierac , no ale i tak dobry szampon to podstawa wszystkiego! 

• Dziękuję 1

• Moderator
20 godzin temu, powalla napisał:

Myslalem ze bedzie nim ta powloka ktora mialo sie nie docierac

Dla mnie osobiście hitem wśród produktów neoxala jest szampon 737 i reload 1.61 😎 chyba aktualnie dwa najlepsze produkty Grzegorza 😎

• Dziękuję 1

• 3 months later...
  • Dystrybutor
W dniu 25.10.2021 o 10:18, Michał98 napisał:

Witam

Mam pytanie gdzie można na chwilę obecną kupić szampon. 

Przepraszamy ale zwyczajnie brak towaru, jak za komuny.

Ale na poważnie. Uruchomiliśmy produkcję w lipcu. I w niedługim czasie okazało się że przestrzeliliśmy z ilością zamówionych odczynników i komponentów. Szampon nie sprzedawał się tak dobrze jak zakładaliśmy. To tym bardziej nie sklanialo do robienia zapasów komponentów. Aż tu niespodzianka, Detailingowy Dziadzia wypuścił film o Neoxal 737 i cały zapas sprzedał się w ciągu jednej doby!

Wierzcie nam, to że nie możemy go sprzedawać irytuje nas tak samo jak Was a nawet bardziej. Kluczowy komponent jest zamówiony za wielką wodą. I do miesiąca powinniśmy wznowić produkcję. Powinniśmy ponieważ w dzisiejszych czasach wszystko może się wydarzyć.  Nagle interesuje nas co się dzieje na morzu południowo chińskim, w kanale Sueskim itp. 

Życząc sobie szybkiego opanowania sytuacji serdecznie pozdrawiamy,

Zespół Neoxal Europe

• Lubię to 3
  • Super 3

• 2 weeks later...
  • Dystrybutor
4 godziny temu, zajkos10 napisał:

@NEOXAL EUROPE czy moze jest juz jakieś info kiedy będzie można kupić szampon  , czy w tym miesiącu jest szansa ? 🙂

Jutro spodziewamy się otrzymać surowiec i w przeciągu kilku dni będzie dostępny.

• Lubię to 2

23 godziny temu, NEOXAL EUROPE napisał:

Cześć Wszystkim, od środy zapraszamy na Allegro. Ruszamy ze sprzedażą Neoxal 737.

Pozdrawiam serdecznie Grzegorz z Neoxal-u

5l bańka również będzie od środy na allegro czy póki co tylko litrówki?

• Lubię to 1