menior Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Ja po paru awanturach musialem dokupic oddzielna szczotke
Tomek WRO Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Po co czesać tę rękawiceę? Moja ma 2 lata, płukana i suszona po każdym myciu i to wystarczy. Nie zauważyłem zużycia
Michael MSTP Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Moja po myciu i suszeniu nie wyglądała tak jak powinna robily się "kołtuny" i trzeba było ja rozczesać
comando Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Ja wrzucam do pralki na program wełna i wirowanie. Wyjmuję suchą i nieskołtunioną. To czesanie to jakiś harcore
quong Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Witam Serdecznie Czy moglibyście polecić mi jakąś dobrą, sprawdzoną rękawicę do mycia, która w swojej klasie cenowej będzie najlepszym wyborem i będzie dobrze chronić lakier przed zarysowaniami? Pojawiło się w garażu nowe wozidło i chciałbym od samego początku dać mu w miarę moich możliwości najlepszą ochronę lakieru podczas mycia. Wiem, że wszscy chwalą rękawicę CarPro, ale jej cena jest dla mnie ciut za duża. Myślałem, że może udało by się znaleźć coś zastępczego w okolicach np 50zł? Ktoś pisał też o jakimś "tańszym źródle"... czy to nadal aktualne?
powalla Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 viewtopic.php?f=23&t=24536 Tu jest rękawica Megsa za 3 dyszki (sklep 49,90) ... tzn. musisz spytać, czy jeszcze jest bo trochę to pogmatwali z tymi rezerwacjami i anulowaniem (przydała by się aktualizacja panie Moderator)
Tommy Lee Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Potwierdzam są bardzo dobre jak za te pieniądze, tylko taka uwaga bo są dwa rozmiary tej rękawicy. Mam oba ale jak dla mnie wygodniejsza jest ta mniejsza.
kepa416 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Czy Monster Shine WOOKIE jest ok bo widzę dobrą cenę na ten produkt? Jak nie to to co innego obecnie można dostać bo Black Friday to trzeba korzystać
lukasz87 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 quong Michał hmm możną carPro wyrwać za 90zł na prawdę to tylko parę dyszek więcej a nie będziesz pluł w brodę a i rękawica na prawdę na lata.... P.S Jeśli dobrze kojarzę to kolega z A3 ? Co w takim razie teraz zagościło w garażu ;>? Pozdrawiam.
powalla Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 carPro wyrwać za 90zł 87,90 +6zł paka najtaniej w waxparadise .
lukasz87 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 O tym właśnie mówiłem sam u nich kupiłem
kaarolek1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 jakaś rekawica do mycia Auta 50-70zl cały czas używałem rękawicy z biedronki z mikrofibry?
atvmmz Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Geyon, ten niebieski. Naprawdę polecam
Michael MSTP Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dokładnie, bardzo fajan rekawica
piter30 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Moją pierwszą rękawicą była rękawica megsa nie byłem z niej do końca zadowolony w sklepie w którym się zaopatruję polecili mi rękawicę Car Pro i tu jest już mega przeskok jakościowy choć kosztowała troszkę jestem z niej bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić
3echo Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czy możecie polecić jakąś szczotkę do karoserii lub gąbkę na rączce?
krzysiek555 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 No i padła kolejna rękawica niby z wełny merynosa Tym razem to był gyeon ,rozerwalo ja od środka, używana 3 razy w tyg, męskie że ok roku coś wytrzymała. Teraz to już nie wiem co kupić myślę gyeon mitt?jak u was się sprawuje mitt?
atvmmz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kupuj Smoothie, tą niebieską. Ja ją wolę dużo bardziej od wszystkich wełniaków, których zresztą już nigdy więcej nie kupię.
W1Michal Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Megsowa rękawica jest ok, od dłuższego czasu jest już nowsza, troche lepsza niż ta co miałem jakieś4 lata temu jako pierwszy zakup detailingowy . Te z włosiem miałem i nie wiem czy zle trafiłem ale gubiły włosie, i to bardzo
rafgix1 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 krzysiek555, ja mam gyona mitt jest to mój drugi egzemplarz pierwszy był wadliwy i się rozpadł, drugi jest jest super cały sezon czyli okolo 40-50 myć wytrzymał i jest jak nowy. Ale jest jedna zasada musi wolno schnąć żaden grzejnik czy coś! dodatkowo odzywka do skory robie go co 3/4 mycie zeby nie byl taki sztywny po wyschnięciu. Co do mycia na pewno zauważalnie się rozciąga gdy jest cały zamoczony ale nic mu się potem nie dzieje.
mbieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Geyon, ten niebieski. Naprawdę polecam Ta podróbka DWasha też nie jest zła. Pierwsze 3 mycia zaliczone i wygląda obiecująco, puchata i bardzo dobra chłonność. Tylko sciągacz gunwniany, zupełnie jakby sugerowali żeby tam dwie łapy naraz pchać http://shiningcar.pl/pl/p/D-Wash-Pinky-Mitt/1980 Miała służyć do prewashu przyjeźdżających parchów ale jest lepsza niż mikrofibra CG.
dawid.zu Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mój wełniak car pro przeżył rok. Raz w tygodniu myję dwa auta nią przez cały rok a w sezonie letnim nawet częściej. Po każdym myciu płucze zimną wodą, wyschnie, rozczesuję i jest jak nowa. Zgubiła poprzez czesanie kilka włosów i to wszystko więc polecam. Do felg katuję rękawice z Megsa i dół karoserii też myję megsem i powiem szczerze ze jest nie wygodna do mycia dlatego rozglądam się za czymś innym
woueK Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam wszystkich, A ja myłem pierwszy raz swoim gyeon woolie i mam mikroryski na wiekszości elementów. Tak mnie wk.. ten mój debiut że spać po nocach nie mogę. Najgorzej bolą rysy ma czarnych plastikach piano (mazda 6). Czy jest jakiś sposób żeby się tego pozbyć?
dawid.zu Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pewnie był piasek na aucie i dlatego tak narobiło. Pre-wash robiles? Próbuj od najlżejszych sposobów. Cleaner ścierny chociaż może wiele zamaskować, mega UC na maszynie lub ręcznie
Rekomendowane odpowiedzi