M4ciek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 o ile kojarzę, to dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie - oczywiście mowa o Prickborcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porvapor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 DO MODERATORA, od dawna moj komputer automatycznie loguje mnie na forum. Niestety nie pamietam hasla, a jest mi ono potrzebne do zmiany meila, poniewaz z roznych powodow nie jest juz aktualny. Z powodu nieaktualnego meila nie moge skorzystac z opcji "zapomnialem hasla", z gory dzieki za pomoc, Krzych nowy mail CRISTO.GLOWIENKA@GMAIL.COM ps to wszystko jest mi potrzebne aby rozwiklac zagadke znikniecia mojego postu z dzis. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 moj komputer automatycznie loguje mnie na forum. zwykle w ustawieniach przeglądarki można sprawdzić hasło logowania które może masz tam zapisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgs Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 zwykle w ustawieniach przeglądarki można sprawdzić hasło logowania które może masz tam zapisane …o ile masz włączone automatyczne zapamiętywanie haseł, bądź została potwierdzona pamięć hasła dla danej witryny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 zwykle w ustawieniach przeglądarki można sprawdzić hasło logowania które może masz tam zapisane …o ile masz włączone automatyczne zapamiętywanie haseł, bądź została potwierdzona pamięć hasła dla danej witryny Skoro go samo loguje to musi mieć włączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgs Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 zwykle w ustawieniach przeglądarki można sprawdzić hasło logowania które może masz tam zapisane …o ile masz włączone automatyczne zapamiętywanie haseł, bądź została potwierdzona pamięć hasła dla danej witryny Skoro go samo loguje to musi mieć włączone Mój błąd -- masz rację… ,tak to jest jak się jednym okiem czyta... W takowym bądź razie polecam darmowy program recALL "keit". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porvapor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam, niestety nie znalazlem hasla przegladajac opcje w moim "chromie", nadal mam nadzieje ze Panowie moderatorzy pomoga w potrzebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 porvapor, robisz tak: prawy górny róg ("Dostosowywanie i kontrolowanie Google Chrome")-> klikasz, "Ustawienia"-> klikasz, na dole "Pokaż zaawansowane ustawienia"->klikasz, dział: "Hasła i formularze"- "Zarządzaj zapisanymi hasłami"-> klikasz. Tutaj znajdziesz swoje hasło do KA (wyszukujesz forum KA, klikasz na odpowiedni rząd, obok nazwy użytkownika jest ukryte hasło, więc klikasz "pokaż" i już...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matos Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chciałem wrzucić dzisiaj temat do działu sprzedam a tu psikus - nie mam wystarczającej liczby postów... I dopiero zauważyłem, że "stoi mi" licznik postów ;c Czy posty z niektórych działów nie naliczają się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 13 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Matos, Przeczytaj chociaż 2 ostatnie strony tematu w którym piszesz, albo użyj wyszukiwarki, a wszystko będzie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porvapor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 porvapor, robisz tak: prawy górny róg ("Dostosowywanie i kontrolowanie Google Chrome")-> klikasz, "Ustawienia"-> klikasz, na dole "Pokaż zaawansowane ustawienia"->klikasz, dział: "Hasła i formularze"- "Zarządzaj zapisanymi hasłami"-> klikasz. Tutaj znajdziesz swoje hasło do KA (wyszukujesz forum KA, klikasz na odpowiedni rząd, obok nazwy użytkownika jest ukryte hasło, więc klikasz "pokaż" i już...). dzieki za pomoc ale moderator forum rozwiazal juz problem meila i hasla. Natomiast sprawa znikciecia mojego postu stoi w miejscu.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Panowie, zadawałem już pytanie w Krótkie pytanie, krótka odpowiedź - bez odzewu więc piszę tutaj. W jaki sposób odnajdę swoje tematy które dodałem do ulubionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4029 kilka tematów niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kamil, dziękuję! Przyznam się, że nie próbowałem nawet szukać Funkcja niestety dla mnie bezużyteczna, jako, że korzystam z Opery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Z jakiego powodu zmoderowany (usuniete posty) zostal temat w luznych- "Co dzis zrobiles przy swoim aucie". Byla tam rzeczowa dyskusja na temat. Poza tym z tego co wiem luzne to luzne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Gdzieś widziałem a nie mogę znaleźć tematu do testowego postowania, dodawania załaczników itp. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tomek WRO, nie bardzo wiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czemu do tej pory nie uzyskalem odpowiedzi na moje pytanie? Czy posty kasuja sie same bedzie wiedzy osob moderujacych forum czy tez nikt nie ma odwagi sie przyznac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 krd, jeśli pytasz o usunięcie kilku postów komentujących Twój świąteczny prezent to mam odwagę przyznać że ja je usunąłem. Z tego co pamiętam to ktoś próbował Cię usilnie przekonać, że kierownica którą dostałeś jest nie trafionym prezentem, nie pasuje Ci do auta itd. Uznałem że zakończę to jałowe komentowanie prezentu który przyniósł Ci Święty Mikołaj. Przykro mi jeśli brakuje Ci tej rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Eryczek, wybacz, ale uwazam, ze ocenianie poziomu rozmow w "luznych rozmowach" jest wysoce nie na miejscu i nie powinno byc stosowane. Jest duzo dzialow do czyszczenia i wykazania sie checia dbania o lad i porzadek. Takze na przyszlosc zostaw prosze takie posty. Niemniej jednak duzy plus za przyznanie sie. Juz myslalem, ze nie bedzie "winnego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tomek WRO, Nie ma takiego tematu i nie było, tzn. pojawił się na chwilę, ale to był jakiś test któregoś z adminów. krd, Ocenianie poziomu rozmów, jest jak najbardziej w zakresie działań moderatorów i nie ma znaczenia, w którym dziale toczy się dana rozmowa. A ponieważ ostatnio nasilają się rozmowy, które nawet nie trzymają poziomu magla, to będą kasowane ze zdwojoną siłą - takie postanowienie noworoczne moderatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Poza tym z tego co wiem luzne to luzne... Brawo, trafna obserwacja Krzychu,luźne to luźne. Co w niczym nie zmienia faktu, że to też jest dział moderowany,i to nawet bardziej od innych bo to tam użytkownicy lubią sobie pofolgować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Eryczek, Wytłumaczy mi dlaczego dostałem warna za emitikonke. Grubsze tematy były na forum. Masz potrzebę wykazania się ? Prawo fajnie działa. Jak bym ja był moderatorem to dostał byś bana permanentnego za handel kosmetykami "po cichu". Może zapłać by być partnerem forum? Nie sądzisz ze dzialasz na.szkodę innych partnerów i sklepów na forum? Dlaczego na Ciebie oko się przymyka? Płacisz podatki jak inni prowadzący legalny interes? No właśnie... Dużo szczęścia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Franek dostał pasek,od razu dym najwyższych lotów Dzięki , poprawiłeś mi humor od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi