Marian_K Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Z wiadomych względów nie możemy umieścić zasad (numerów kont) w regulaminie. Ale kwoty możecie umieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ale Arekkaz, określic można to w postaci jakiś wosków, jaki i za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 obradują na temat przyjęcia użytkownika za zasługi Proponuję rozpatrzeć poczynania użytkownika z Kłodzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Marian_K, Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Kogo dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tukolarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zapewne chodzi o Tukolarza popieram Dlaczego? za całokształt, za testy, updaty i wnioski do nich (co istotne) Myślę że jest w stanie odpowiedzieć rzeczowo na prawie każde pytanie związane z detailingiem. Co lepsze to będzie to poparte doświadczeniem, nie tylko informacjami zasłyszanymi/zaczytanymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian_K Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ten pan: tukolarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Arekkaz, dlatego login paypal mam taki jak tu, każdy wie co i jak i za każdego mastera glasur wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 soll, rickson, Marian_K, Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie, mam taki problem ze nie zawsze dostaje powiadomienia na maila w subskrybowanych tematach. Mozna by to jakos poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie, mam taki problem ze nie zawsze dostaje powiadomienia na maila w subskrybowanych tematach. A u mnie znowu część wiadomości trafia do spamu w poczcie na wp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Proponuję rozpatrzeć poczynania użytkownika z Kłodzka Tukolarz soll, rickson, Marian_K, Popieram Może faktycznie coś pomyślimy ostatnio aktywnie się udziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Można rozpatrzeć sytuacje odwrotną, pozbawić statusu mastera osoby, które w ogóle się nie angażują w życie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Taki akcja całkiem niedawno została przeprowadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleoneKR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dlaczego temat z moim autem został przeniesiony do Kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dlaczego temat z moim autem został przeniesiony do Kosza? Najprawdopodobniej relacja nie spełniła regulaminu działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Bo był niezgodny z regulaminem PSB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleoneKR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 A dokładnie? Może jakieś PW przynajmniej, wyjaśnienie. Cokolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7500 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleoneKR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 michałoś, no i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Może chodzi o to zdjęcie siedzenia, które było niewymiarowe przez co cały tekst się rozjechał i trzeba było przewijać stronę w bok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleoneKR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 bienek, no przeszło mi to przez myśl. Dlatego pytam o konkrety. Bo ja rozumiem, że jestem nowy i mogę coś zrobić nie tak. Ale chyba od tego jest admin czy moderator żeby wskazać błąd i kazać poprawić a nie wywalać od razu cały temat do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 DonCorleoneKR tak to jest na tym forum. Gdyby nie moderatorzy niezły bajzel zrobiłby się. Regulamin PSB jest podwieszony więc poczytaj jako zarejestrowany user po nie całych 4 godzinach na forum jedziesz w PSB gdzie musisz posiedzieć i poczytać o używanych środkach i jak poprawnie/ładnie zrobić relacje. Have fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Taki OT : Świetny banerek na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi