cash Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja już przywykłem denerwuje mnie tylko to okienko z informacją o nie przeczytanych postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie dodajcie sobie "niepotrzebne" tematy do ignorowanych i będzie dużo lepiej Też miałem z tym problem, ale po takim zabiegu rzadko kiedy nawet po 2 dniach mam więcej niż 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 anowie dodajcie sobie "niepotrzebne" tematy do ignorowanych i będzie dużo lepiej a które to są "niepotrzebne"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooz3r Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Na przykład "przywitaj się" lub spotkania regionalne nie z twojego okręgu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 czy tylko u mnie nie wyświetla się banner nagłówkowy forum, czy u was też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Swoop, Jest OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 u mnie pojawia sie informacja, że obrazek nie może być wyświetlony ponieważ zawiera błędy. Przeglądarka: FF 11.0 Adbloki wyłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Swoop - miałem tak przed paroma dniami, również FF i Adblock - ale mimo wyłączenia Adblocka dalej był błąd - problem ustąpił sam, po 2 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Teraz zauważyłem, że też mi zniknął obrazek - pomaga wyczyszczenie pamięci przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 U mnie właśnie wszystko wróciło do normy choć nic nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Powrócę do problemu komunikatu o nieprzeczytanych wiadmościach. Przykładowo: 1. wczoraj wieczorem odhaczyłem wszystko jako przeczytane. 2. wchodzę na forum dzisiaj i komunikat: Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 700 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni Ilość usuniętych nieczytanych postów: 269 No cóż (myślę sobie), userzy są zwyczajnie bardzo "płodni" . Ale nagle . Skoro wczoraj odhaczyłem wszystkie, a komunikat mówi, że za wyjątkiem napisanych przez ostanie 3 dni, to jakim cudem usuniętych jest 269 !!!! 3. Otwieram forum, a tam: Zobacz posty nieprzeczytane [676] No i teraz nie bardzo wiem co jest grane. Po pierwsze 676, to nie 700. Czyli komunikat jest błędny. Po drugie, skoro nie są odznaczane posty z ostatnich 3 dni, to czemu jest napisane że usunięto 269 ? Generalnie coś tu jest nie tak , albo działa to jakoś inaczej i ja tego nie rozumiem. Sprawa druga dotyczy działu partnerów. Na stronie głównej, przy temacie są szare strzałki ( a nie czerwone). Rozumiem wówczas, że nie ma tam nowych postów (czy tak ) Nic bardziej mylnego. Otwieram dział, a tam cała masa czerwonych tematów poszczególnych partnerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurodetailing Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witamy. Jako zespół pytamy jak dołączyć do grupy partnerów forum ? Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 kurodetailing, Piotrek - piszesz do Administratora CLEANERFREAK. Wiadomością zwrotną otrzymujesz szczegóły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 O, kurodetailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny.rac Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam, Panowie dzisiaj napisalem watek na temat pierwszej recznej polerki i nie umiem go znalesc ... czy ktorys z modow mi go usuną "przez przypadek " ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Beny.rac, tu się nic nie dziele "przez przypadek", napisałeś temat na który, odpowiedź jest już na forum nie raz, zapewne. Dlatego jeden z "niedobrych" modów wysłał go do krainy nicości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Takie pytanko, czy powstał jakiś dział Master niewidoczny dla zwykłych userów? Pytam, bo zastonowiła mnie rozmowa między Partnerem a Moderatorem w tym temacie: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=30 Moje pytanie zostało skasowane, więc pytam tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 MetalMagnes, na 100% mają takowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Beny.rac, zapewne wątek został usunięty ze względu na fakt, że zadałeś pytanie, na które wcześniej pewnie setka użytkowników otrzymała już odpowiedź, a jej znalezienie nie zajmuje więcej niż 5 minut. Jeśli kierujesz do adminów czy modów jakieś pytanie, rób to proszę poprawną polszczyzną, bo ja osobiście muszę zgadywać co rozumiesz pod "usuną" czy "znalesc". Szanujmy się nawzajem. btw. w zakładce "Regulamin i uwagi na temat forum" jest podwieszony wątek "Usuwanie temtów"!!! tego też nie zauważyłeś? MetalMagnes, powstał pokój pogaduch dla zepsutych do szpiku kości. rekrutacja odbywa się przez publiczne zjedzenie glasura i popicie cleanerem lederzentrum w wersji stark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny.rac Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jeśli kierujesz do adminów czy modów jakieś pytanie, rób to proszę poprawną polszczyzną, Przepraszam bardzo ale ja jestem na forum poprawnej polszczyzny czy na forum o tematyce autodetalingu ? Założyłem watek aby porównać konkretne produkty i nie znalazłem żadnego tematu gdzie byly opisane te same produkty wiec dany mod/admin mogl odeslac mnie do danego tematu gdzie te produkty byly porównane To tyle z mojej strony - udanego wieczorku zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Beny.rac, na forum jest 7328 użytkowników i Ty oczekujesz, żeby moderatorzy podawali Ci banalną do znalezienia wiedzę na talerzu? i wszystkim pozostałym 7327 użytkownikom też? Rozmawianie na temat autodetailingu nie oznacza, że mamy schodzić do poziomu panów w "gumofilcach" przewalających obornik, a nie zachowywanie podstawowych zasad poprawnej pisowni w języku, jak mniemam, ojczystym, jest właśnie pierwszym znakiem takiej niepokojącej tendencji. Pomijam już oczywistą kwestię szacunku do rozmówców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja mam pytanie. Po edytowaniu wiadomości lub poprzez normalną odpowiedź nie działają przyciski: podgląd/pisownia/wyślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dostalem ostrzezenie, moje posty zostaly powielone z nieznanych mi przyczyn. Osobiscie nie napisalem dwa razy takiego samego postu. Mozliwe jest ze przy klikaniu wstecz post wyslal sie ponownie, (przegladarka dolphin na Androidzie) jednak wydaje mi sie ze to moze byc kwestia bledu forum lub po prostu nie do konca funkcjonuje prawidlowo z moja przegladarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zadałeś to samo pytanie : Czy stosowanie ipy po cleanerze ma sens? o 22:51 i 23:26, trochę za długi odstęp jak na błąd forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Evo, forum przegladam na mobilnym tablecie w wolnej chwili. Nie jestem swiezakiem jezeli chodzi o fora, kilka prowadzilem ale nie o tym mowa. Zglosilem problem, nie mam do nikogo pretensji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi