Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luźne można sobie olać, ale fakt faktem że więcej użytkowników to przy tej samej liczbie modów musi być większy bałagan 8-)

dlatego wnioskuję o porządki w działach z testami, bo P21S to akurat nie jedyny przypadek że recenzje/testy produktu X znajdują się w 5 wątkach...

druga kwestia, do której chciałbym powrócić :song: to zmiana silnika forum na lepszy, np. vBulletin :roll:

• Administrator
Opublikowano
luźne można sobie olać, ale fakt faktem że więcej użytkowników to przy tej samej liczbie modów musi być większy bałagan 8-)

dlatego wnioskuję o porządki w działach z testami, bo P21S to akurat nie jedyny przypadek że recenzje/testy produktu X znajdują się w 5 wątkach...

Wystarczy zgłosić taki problem i się tym zajmiemy :good:

...druga kwestia, do której chciałbym powrócić :song: to zmiana silnika forum na lepszy, np. vBulletin :roll:
Technika szybko się rozwija (iphon, ipad itd.).

I my planujemy w 2012 zmiany. ;)

• Administrator
Opublikowano

Kolega został upomniany, jeżeli to nie przyniesie skutku to zostaną poczynione dalsze kroki. Niestety nie jesteśmy w stanie bezpośrednio egzekwować wykonalności zamówień złożonych przez użytkowników.

Opublikowano

mam pytanie czy jest jakiś problem z naliczaniem postów napisanych przez użytkowników?? czy coś nie tak z moja przeglądarką??

Opublikowano

uri90,

Mi też się wydawało że coś jest nie tak ale napisałem bodajże do EVO i poinformowano mnie że nie wliczają się posty z działu '' luźne rozmowy''

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po ostatnich zmianach w regulaminie odnośnie wrzucania relacji do PSB cześć użytkowników nie wie czy coś ma byś w PSB czy co dziś zrobiłeś przy swoim aucie. Mamy minimalną ilość zdjęć jaka musi być w PSB więc może i warto zrobić maksymalną w co dziś...

• Moderator
Opublikowano

Moim zdaniem wystarczy odrobina rozsądku ale może trzeba będzie wprowadzić jakieś zmiany w regulaminie, żeby zachować porządek ;)

Opublikowano

w jaki sposób można kupić w dziale sprzedam towar z ogłoszenia? W regulaminie jest wzmianka o 10 postach żeby wystawiać na sprzedaż produkty, ale to nie powinno ograniczać osób które nie mają np 10 postów w dokonywaniu zakupów? Chce kupić produkt wystawiony w dziale sprzedam i otrzymuje kpmunikat że nie mam uprawnień :-)

• Administrator
Opublikowano

PiotrekS, nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli chcesz coś kupić po prostu kontaktujesz się ze sprzedającym i kupujesz.

Opublikowano

Mam wrażenie, że znikają tematy z działu sprzedam.. Dlaczego?

Np. napisany niedawno przez ... hmm... właśnie nie pamiętam, ale osoba sprzedawała kilka wosków, ale chciała się pozbyć tylko jednego..

• Administrator
Opublikowano

Jeżeli temat nie był aktualizowany przez ponad 30 dni to ma prawo zniknąć. Regulamin pkt 10.