kuflik Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Luppus, posty z luźnych rozmów nie są liczone:) Każdy offtop proszę zgłaszać wykrzyknikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 luźne można sobie olać, ale fakt faktem że więcej użytkowników to przy tej samej liczbie modów musi być większy bałagan dlatego wnioskuję o porządki w działach z testami, bo P21S to akurat nie jedyny przypadek że recenzje/testy produktu X znajdują się w 5 wątkach... druga kwestia, do której chciałbym powrócić to zmiana silnika forum na lepszy, np. vBulletin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 zmiana silnika forum na lepszy, np. vBulletin 100% accept - lepiej teraz niż za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 31 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 luźne można sobie olać, ale fakt faktem że więcej użytkowników to przy tej samej liczbie modów musi być większy bałagan dlatego wnioskuję o porządki w działach z testami, bo P21S to akurat nie jedyny przypadek że recenzje/testy produktu X znajdują się w 5 wątkach... Wystarczy zgłosić taki problem i się tym zajmiemy ...druga kwestia, do której chciałbym powrócić to zmiana silnika forum na lepszy, np. vBulletin Technika szybko się rozwija (iphon, ipad itd.).I my planujemy w 2012 zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Technika szybko się rozwija (iphon, ipad itd.). mam nadzieję że idąc tym tropem zrezygnujecie z integracji jakiejkolwiek formy flasha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 31 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Technika szybko się rozwija (iphon, ipad itd.). mam nadzieję że idąc tym tropem zrezygnujecie z integracji jakiejkolwiek formy flasha.... z dzisiejszego punktu widzenia: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mam pytanie, czy administracja forum ma zamiar wspierać/promować partnerów którzy mają tak "profesjonalne" podejście do klienta? Moje pytanie dotyczy tej sytuacji: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 458#149458 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Kolega został upomniany, jeżeli to nie przyniesie skutku to zostaną poczynione dalsze kroki. Niestety nie jesteśmy w stanie bezpośrednio egzekwować wykonalności zamówień złożonych przez użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Sprawa wałkowana XX razy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Widocznie mnie ominęło, a szkoda bo mnie to ciekawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Mam takie małe pytanko w koszy znalazłem coś takiego http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7724 Ja tego nie zakładałem ??? jakiś temat aab?? Co to jest? W godzinach powstania tego tematu czyli 15.45 nie używałem forum (byłem w trasie )?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 To pewnie wycinek z tematu - kilka offtopowych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 13 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 dzinkins, zdecydowanie kawałek offtopu, sam zgłaszałem, choć bez Twojej części o magicznej gąbce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 mam pytanie czy jest jakiś problem z naliczaniem postów napisanych przez użytkowników?? czy coś nie tak z moja przeglądarką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 uri90, Mi też się wydawało że coś jest nie tak ale napisałem bodajże do EVO i poinformowano mnie że nie wliczają się posty z działu '' luźne rozmowy'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 posty naliczają się tylko w tych bardziej wartościowych działach/tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 a to wszystko jasne dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Po ostatnich zmianach w regulaminie odnośnie wrzucania relacji do PSB cześć użytkowników nie wie czy coś ma byś w PSB czy co dziś zrobiłeś przy swoim aucie. Mamy minimalną ilość zdjęć jaka musi być w PSB więc może i warto zrobić maksymalną w co dziś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 23 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Moim zdaniem wystarczy odrobina rozsądku ale może trzeba będzie wprowadzić jakieś zmiany w regulaminie, żeby zachować porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 w jaki sposób można kupić w dziale sprzedam towar z ogłoszenia? W regulaminie jest wzmianka o 10 postach żeby wystawiać na sprzedaż produkty, ale to nie powinno ograniczać osób które nie mają np 10 postów w dokonywaniu zakupów? Chce kupić produkt wystawiony w dziale sprzedam i otrzymuje kpmunikat że nie mam uprawnień :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 PiotrekS, nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Jeśli chcesz coś kupić po prostu kontaktujesz się ze sprzedającym i kupujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mam wrażenie, że znikają tematy z działu sprzedam.. Dlaczego? Np. napisany niedawno przez ... hmm... właśnie nie pamiętam, ale osoba sprzedawała kilka wosków, ale chciała się pozbyć tylko jednego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jeżeli temat nie był aktualizowany przez ponad 30 dni to ma prawo zniknąć. Regulamin pkt 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dobra, ale temat był pisany na dniach.. Akurat jestem z tych 1% ludzi, co regulaminy czytają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ...no to już nie moja sprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi