Gość Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ShoutBox,że by można pogadać jak ktoś online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 SB nie będzie - takie coś zostało ustalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SM Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 SB nie będzie - takie coś zostało ustalone Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Łukasz napisał/a: SB nie będzie - takie coś zostało ustalone Dlaczego? nie pytaj się skoro masz tutaj coś takiego --> SB nie będzie - takie coś zostało ustalone zostało ustalone ... poczytaj wcześniej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 ale na co Wam ten SB? mamy kilka wątków typowo OT i mam wrażenie, że tam się przeniosła znaczna część dyskusji. jeśli powastanie SB, to mam wrażenie, że większość osób nie będzie miała ochoty się trudzić z ładnym formułowaniem pytań tylko będzie waliła skrótem właśnie w SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 zostało ustalone ... poczytaj wcześniej .... Teraz ponownie sprawa poszła do przedyskutowania i głosy były na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego wątki w dziale "przywitaj się" są zablokowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego wątki w dziale "przywitaj się" są zablokowane? Po to żeby nie było odpowiadania bez końca. Kilka przywitań i wątek jest zamykany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Po to żeby nie było odpowiadania bez końca. Kilka przywitań i wątek jest zamykany. Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Łukasz, zapodaj jakiś świąteczny motywik, będzie miło.... jakoś w tle czy coś... http://www.hdwallpapers.net/christmas-wallpapers o czymś takim myślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Łukasz, zapodaj jakiś świąteczny motywik, będzie miło.... jakoś w tle czy coś...http://www.hdwallpapers.net/christmas-wallpapers o czymś takim myślałem... Wieczorkiem wrzucę na serwer trochę zmienione pod święta logo na górze. Nie jestem grafikiem także zrobiłem to tylko w miarę swoich amatorskich możliwości photoshop'owych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Proponuję temat http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ol&start=0 przenieść do działu Testy-Z zewnątrz. Bardzo dobry test wosku robiony przez Metysa, a trudno go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Łukasz, drugi test Metysa do przeniesienia;-) również do tego samego działu Testy-Z zewnątrz. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Lukasz, ale fajnie zapachniało Świętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Łukasz, drugi test Metysa do przeniesienia;-) również do tego samego działu Testy-Z zewnątrz.http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Dzięki za info. Miałem w wolnym czasie przejrzeć forum i poprzenosić takiego typu tematy, ale nie miałem czasu, ale dzięki Wam można to sprawnie ogarnąć Lukasz, ale fajnie zapachniało Świętami Dziękuję, miło, że ktoś docenia - może nie jest to full profi, ale od serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Przepraszam, ten drugi test jest nOx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzięki panowie za przeniesienie, bo ja ostatnio rzadko zaglądam na forum. W momencie zamieszczania tych testów chyba nie było jeszcze odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 na czym polega zabawa w permanentne odkręcanie liczników? czy mam wrażenie, czy tendencja jest taka, że pod koniec roku wszyscy mamy mieć 0 postów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja wiem! zostało wyłączone zliczanie postów w dziale przywitaj się jak ktoś się witał z każdym nowym , to mógł stracić 200 postów;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dokładnie tak jak napisał kuflik - taka decyzja została podjęta przez grono Moderatorów i Administratorów, bo robił się tam niezły spam pojedynczych słów. Niestety przy wyłączeniu zliczania postów w danym dziale odejmuje wszystkim tak wpisane posty - inaczej nie da się tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 witam , gdzieś na forum widziałem fotkę na której były poustawiane ścierne środki megsa od najbardziej do najmniej agresywnych. nie mogę teraz tego znaleźć, czy można by tą fotkę dołączyć do tematu " Słownik skrótów i pojęć używanych na forum" lub wstawić w inne łatwiej dostępne miejsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Proszę http://meguiarsonline.com/forums/showthread.php?t=28407 i temat http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi