Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Grudnia 2022 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 2 godziny temu, AreK napisał(a): Ilość reklam jest bardzo mała bo od samego początku dopuszczamy tylko 10 firm. Gdyby nie partnerzy, obecna forma FKA nie mogłaby istnieć. Niestety, wszystko kosztuje i jeśli chcemy bezpłatny dostęp do forum, reklamy będą. Mówisz o partnerach forum czy o tych rekklamach google, ceneo itp ? Na głównej stronie ja na kompie aktualnie widzę 8 reklam zewnętrznych w tym 6razy elektryczną skodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @AreK można wiedzieć jaki byłby orientacyjny koszt za dostęp do forum ? Jeżeli była by opcja płatna ale bez reklam to chętnie bym skorzystał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Grudnia 2022 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 I ta wielkość , 3razy większe reklamy zewnętrzne niż partnerów wewnętrznych 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 6 godzin temu, CAR CRAZY napisał(a): I ta wielkość , 3razy większe reklamy zewnętrzne niż partnerów wewnętrznych Dokładnie. Forum o detailingu i były reklamy, banery naszych sklepów partnerskich - to jest okej. Ale reklamy typu duży Ben o sieci sklepów monopolowych na 80% ekranu....?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 14 Grudnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Oj, faktycznie lipa, u mnie adblock to blokuje dlatego nie zrozumiałem problemu. @Administrator spójrz proszę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 14 Grudnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Wkradł się niewielki błąd w konfiguracji reklam. Powinny się wyświetlać maksymalnie w 3/4 miejscach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ale wkur....... są te reklamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 @maciek-drummer Od kilku dni mam już tylko na samym dole strony Nic uciążliwego już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Jest jakiś bug dotyczący głosowania w PSB. 1. Użyłem przycisku "pokaż wyniki". 2. Wyskoczyło ostrzeżenie o tym, że po jego użyciu nie będę mógł głosować.. 3. Zgodziłem się akcetując. 4. Zamiast zobaczenia wyniku otrzymałem komunikat "The results of this poll are hidden until the poll is closed". Albo poprawcie bug i niech pokazują się wyniki albo usuńcie przycisk "pokaż wyniki", bo tylko w błąd wprowadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 17 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 @xadamx tak było od zawsze, z tego co kojarzę to jeżeli nie zagłosujesz w ankiecie i nie zrobisz opcji "pokaż wynik" to po skończonej ankiecie nie będziesz widział w ogóle jej rezultatów, a jak właśnie zrobisz pokaz wynik to wtedy będziesz mógł zobaczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 17 godzin temu, Streat napisał(a): @xadamx tak było od zawsze, z tego co kojarzę to jeżeli nie zagłosujesz w ankiecie i nie zrobisz opcji "pokaż wynik" to po skończonej ankiecie nie będziesz widział w ogóle jej rezultatów, a jak właśnie zrobisz pokaz wynik to wtedy będziesz mógł zobaczyć. No to całkowicie bez sensu jest. Całość sugeruje, że wyniki w danej chwili mogę zobaczyć od ręki. A jak się okazuje w rzeczywistości tak nie jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 godziny temu, xadamx napisał(a): No to całkowicie bez sensu jest. Całość sugeruje, że wyniki w danej chwili mogę zobaczyć od ręki. A jak się okazuje w rzeczywistości tak nie jest. Bardzo dobrze ze tak jest. Wyniki powinny być widoczne po zamknięciu dopiero, żeby jakoś nie wpływać na wyniki głosowania lub sugerowac się liczbą głosów. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 16 minut temu, Domel napisał(a): Bardzo dobrze ze tak jest. Wyniki powinny być widoczne po zamknięciu dopiero, żeby jakoś nie wpływać na wyniki głosowania lub sugerowac się liczbą głosów. Wojtek. Ale przeczytaj jeszcze raz oba moje posty. Ja nie neguję tego, że wyniki będą podane po zakończeniu głosowania. Podałem 2 możliwe rozwiązania. W sumie można jeszcze trzecie rozwiązanie: zmiana napisu przycisku na "Pokaż wyniki po głosowaniu". Wtedy, uważam, że będzie to klarowne i nie będzie niedomówień. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Można te info o konkursie już wyłączyć ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Taki kłopocik mam może ktoś poratuje. Przeglądam firum głównie na tel, apka Chrome. Podczas przewijania strony zdjęcia lub okienka z komentarzami się rozmazują: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 @zeea U mnie znowu tak samo to wygląda na tel od jakiegoś czasu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Marca 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @zeea, @Krzynio_spafreak, próbowałem wymusić ten błąd u siebie na S20+, ale nie jestem w stanie. Z jakiej wersji Androida, przeglądarki i telefonów korzystacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @Administrator U mnie ten problem zniknął i wszystko na dzień dzisiejszy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Marca 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @zeea, dziś czy wcześniej zniknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @Administrator u mnie też znikło i znów jest ok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 @Administrator dokładnej daty nie pamiętam, ale już wcześniej. Pare dobrych dni wstecz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Mam pytanie bo nie mogę ustawić za cholerę.jak ustawić Aby posty otwierały się od ostaniej strony ostatniego wątku a nie na pierwszej stronie od najstarszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @jedrek1980klikasz nie w temat tylko w symbol przed tematem (gwiadka, kółko itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @jedrek1980, możesz też skorzystać z tej zakładki -> https://kosmetykaaut.pl/settings/links/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Ogłoszenie parafialne Mamy zbyt mało relacji WW i PSB na Q1 2023 więc przenosimy konkurs na Koniec Q2 2023 Liczymy, że wpadnie więcej relacji Do boju forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi