Administrator Administrator Opublikowano 17 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 @b0l5, wgrałem poprawki. Wyczyść ciasteczka i sprawdź, czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Wyczyściłem cookies i cache i bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Zmień wyszukiwarkę i daj znać czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Sprawdziłem u siebie na Firefox i Chrome, obydwie przeglądarki zapamiętują ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Cześć. Mam pytanie czy to normalne że w powiadomieniach jeden temat jest pokazany kilka razy. Tu przykład "Najtrwalsze woski....." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 19 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @#kris, wszystko jest w porządku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 W dniu 8.10.2020 o 17:10, Streat napisał: Fajnie jeszcze jakby wrócił przycisk od oznacznia kogoś "@" fajny był i ułątwiał sprawe bardzo Ponawiam prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Z poziomu widoku nieprzeczytane klikając jakikolwiek temat który już czytałem zawsze jestem przenoszony na pierwszą stronę tematu do pierwszego postu. Z poziomu strony głównej działa okej. Akurat pewnie bez znaczenia ale mobilny Chrome. Może ktoś potwierdzić? To jest okej czy coś niedokonfigurowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @analyzator https://kosmetykaaut.pl/settings/links/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 21 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 11 godzin temu, Tomas-sg napisał: Ponawiam prośbę Nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 9 minut temu, Administrator napisał: Nie wróci. poznałem trochę sytuację. Jak najbardziej rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Zamiast zabraniać wklejać linków do allegro może by zainstalować wtyczkę do skracania wklejonych linków (np. do numeru aukcji, który teraz jest wymagany)? Na prawdę mamy rok 2020 i robienie kopiuj-wklej do wyszukiwarki allegro to średniowiecze 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 22 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 @vlodek2532, pozostajemy przy starej metodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Czy "wywoływanie" do odpowiedzi przez oznaczanie użytkownika z @ działa ? Bo zostałem oznaczony a powiadomienia żadnego ani nic. Przypadkiem zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 23 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 U mnie nie. Jakby działało to pewni jakieś powiadomienie by się pojawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 @Strus, zajrzyj do ustawień powiadomień - https://kosmetykaaut.pl/notifications/options/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Mam zaznaczone "powiadomienie" a mimo to żadnych powiadomień nie otrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 @Strus, dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Zaznaczyłem „mail” i teraz maila dostałem ale na forum w powiadomieniach cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Czy tylko mi przeglądanie zawartości zwolniło do takiego stopnia że nawet się na forum nie chce zaglądać ? Nie wiem czy to wina silnika czy stylu ale klatki mam takie jakbym przeglądał każdy wątek ze zdjęciami w pełnej rozdzielczości w stylu 4k w ilości +100 czyt. porażka. Nawet ciężkie strony we flashu mi tak sprzętu nie męczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @dementor, zauważyłem, że z czytaniem też jest problem u większości użytkowników. Wspominałem na poprzedniej stronie co należy wyłączyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Mimo że zawsze jestem zwolennikiem wertowania tematów w poszukiwaniu problemu zanim napiszę posta, to przyznam że w tym przypadku mi to po prostu umknęło podczas przewijania, mimo że po dwóch stronach mnie już zdążył szlag trafić i po prostu wyszedłem z forum. Naturalnie opcje tą odznaczyłem wcześniej i nie zmieniło to totalnie nic. Korzystam z Opery, pamięć czyszczona po każdym wyjściu, system na bieżąco porządkowany, z mojej strony pomysłów brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 24 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @dementor, sprawdziłem działanie forum na Chrome, Firefoxie i Operze. Niestety u mnie nie występuje taki problem. @Strus, działają Ci powiadomienia już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi