DZIADZIA Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 dlaczego znikły niektóre filmy z YT po tej aktualizacji kurcze, z ostatnich które wrzucałem, nie ma żadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Administrator chyba niektóre odnośniki poginęły, np. post Domela tu: https://kosmetykaaut.pl/topic/7-jaka-maszyna-polerska-dla-początkującego/page/152/?tab=comments#comment-649816 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 To jeszcze ja dodam 3 grosze. Wiele spamu by przeszło gdyby można było dodawać reakcje wszedzie, nie tylko w niektórych działach. Często gesto coś w dziale co zrobiłeś przy swoim aucie chciałbym pochwalić np., ale żeby nie robić spamu mijam to i nie pisze nic xD Może zrobi się z lekka Facebookowo, ale to dość dużo ułatwia. Pomysł Tomasa podbijam. Ciężko szukajki czasem używać bo szuka po jednym wyrazie. Zamiast brać pod uwagę całość, czy też zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 11 godzin temu, Tomas22 napisał: Szukając tematu "jaka maszyna dla początkującego" wpisałem słowa klucze JAKA MASZYNA. wyniki były takie że każde słowo było szukane oddzielnie. Nie można tego zrobić by szukało np. w poście dwóch słów kluczy a nie jak do tej pory pojedynczo? Wyskakiwały tylko wyniki dla słowa Jaka lub maszyna. 9 godzin temu, Karbo napisał: Pomysł Tomasa podbijam. Ciężko szukajki czasem używać bo szuka po jednym wyrazie. Zamiast brać pod uwagę całość, czy też zwrot. Wyszukiwarka idealna nie jest, jednak wystarczy wyszukiwane hasło wpisać w cudzysłowie np. "jaka maszyna". Pozwala to na uzyskanie o wiele trafniejszych wyników wyszukiwania. 11 godzin temu, Tomas22 napisał: Pytanie 2 czy nicki moderatorów nie będą już oznaczane na kolorowo? Na telefonie widnieją jako normalni użytkownicy. Nie wiem jak na kompie. Nie. Sama grafika wystarczy. 10 godzin temu, barto125 napisał: @Administrator chyba niektóre odnośniki poginęły, np. post Domela tu: https://kosmetykaaut.pl/topic/7-jaka-maszyna-polerska-dla-początkującego/page/152/?tab=comments#comment-649816 Poprawiłem. Jak jeszcze znajdziesz gdzieś problem z osadzoną treścią to daj mi znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @Tomas22 i @Karbo 9 godzin temu, Karbo napisał: Pomysł Tomasa podbijam. Ciężko szukajki czasem używać bo szuka po jednym wyrazie. Zamiast brać pod uwagę całość, czy też zwrot. Takie rozwiązanie już jest. Klikacie poniżej interesujący Was filtr: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @paperson, wpisując wyszukiwaną frazę w cudzysłowie, można od razu uzyskać taki wynik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @Administrator coś wykombinowales ? Sprawdziłem jeszcze raz dzisiaj i szuka od razu całej frazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 27 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @Thomas22, nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dlatego ja taguje wszystkie swoje "ważniejsze" posty #lalaal i zawsze wyszukiwarka zwraca mi to czego szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 @Administrator niedawno się wyglupilem ( na telefonie) Nie widać że ktoś jest partnerem, dystrybutorem bla bla bla. Jednak prosiłbym wręcz nawet nalegał by kolory wróciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 W nieprzeczytanej zawartości jak kliknę w "Pokaż więcej elementów aktywności" wyświetla mi się komunikat "Wystąpił błąd, podczas ładowania aktywności". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 @Tomas22, jeśli uda się to łatwo zrealizować z CSS to postaram się wprowadzić taką opcję. W formie wtyczki jest to zbyt zasobożerne. @rafalk, sprawdziłem i nic takiego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 @Administrator kolorki wróciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 @Tomas22, oprócz tematów, ale postaram się znaleźć szybko rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 28 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kolorowe nicki powinny się już pojawiać w tematach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 9 godzin temu, rafalk napisał: W nieprzeczytanej zawartości jak kliknę w "Pokaż więcej elementów aktywności" wyświetla mi się komunikat "Wystąpił błąd, podczas ładowania aktywności". 6 godzin temu, Administrator napisał: @rafalk, sprawdziłem i nic takiego nie zauważyłem. Mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Godzinę temu, Przem@S napisał: Mam ten sam problem Raz działa raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 @rafalk, @Przem@S, spróbujcie usunąć ciasteczka - https://kosmetykaaut.pl/topic/10356-faq-podstawowa-obsługa-forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Usunięcie ciasteczek nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 14 godzin temu, rafalk napisał: Usunięcie ciasteczek nic nie daje. Łączysz się przez polski serwer czy zagraniczny? Bo mam swoje podejrzenie , ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Też ten problem pojawił się u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 11 godzin temu, Przem@S napisał: Łączysz się przez polski serwer czy zagraniczny? Bo mam swoje podejrzenie , ale mogę się mylić. Polski, chyba ? Jak to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @Przem@S raczej serwer nie ma tu nic do rzeczy. U mnie działa i z PL i w pracy przez Francję lub UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 5 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W najbliższych dniach powinna wyjść nowa wersja skryptu. Musicie wytrzymać kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 7 Marca 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @rafalk, @Przem@S, @Lybex, usuńcie ciasteczka i sprawdźcie działanie forum. W nocy została wgrana najnowsza wersja forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi