Kryman Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Czemu tak strasznie wybiórczo wybrane są działy gdzie można polubić czyjś post? Na początku było to wszędzie, więc dlaczego w PSB, W&W czy nawet w "Co dzisiaj zrobiłeś przy swoim aucie" nie można wyrazić swojej aprobaty dla czyjejś pracy daniem plusika? Podejrzewam, że byłaby to fajna motywacja dla ludzi do robienia relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 19 Września 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Nie taka jest idea punktów reputacji (https://sjp.pwn.pl/sjp/reputacja;2574055.html). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Dnia 15.09.2017 o 12:50, KHOT napisał: Adblock z ustawioną całą domeną na białej liście, reklamy się wyświetlają, a pasek dalej wyskakuje. Jakieś pomysły? Winny kaspersky, który z którąś z kolei aktualizacją dostał funkcję adblocka (która nie działa na dodatek ). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @Administrator super że w końcu na wierzchu jest opcja do cytowania , tego było potrzeba Świetna robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ja juz przeszukalem wszystko i albo jestem slepy albo nie wiem. Nadal nie moge odnaleźć opcji usuniecia wlasnego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 @Administrator dzięki dla całego zespołu za funkcję "@" Tego typu drobne usprawnienia bardzo cieszą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Mam taki problem w paru tematach mi sie to wyswietla na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W konkretnie jakich tematach to się pojawiło? Przypadkiem nie w tematach założonych przez waxitcar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dnia 31.08.2017 o 14:08, grabek246 napisał: Panowie na telefonie tak mi wyswietla czas od napisania posta. Co z tym zrobic? I jak udało się coś popchnąć w sprawie? U mnie ciągle jak na obrazku powyżej i na kompie i na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 19 minut temu, powalla napisał: W konkretnie jakich tematach to się pojawiło? Przypadkiem nie w tematach założonych przez waxitcar? Przez waxitcar oraz przez e36ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Stracili status partnera i ich tematy ukryto i stąd te komunikaty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 3 minuty temu, powalla napisał: Stracili status partnera i ich tematy ukryto i stąd te komunikaty. Podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @Fredi88, już dawno zostało podane rozwiązanie. Wystarczyło wyczyścić ciasteczka w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @Administrator poprzednio usuwałem i nie pomogło. Dlatego spytałem jeszcze raz. Tym razem już jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 U mnie nie pomogło Edit: nowa wersja opery i działa jak powinno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Samo wreszcie przestało pokazywać te "%min.", "%godz.", "%dn.". Nic nie kasowałem. Firefox na Androida. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 9 godzin temu, Fredi88 napisał: @Administrator poprzednio usuwałem i nie pomogło. Dlatego spytałem jeszcze raz. Tym razem już jest ok Od tamtej pory nie było żadnej aktualizacji stylu forum, aktualizowany był jedynie skrypt forum i dodatki. Na telefonie troszkę dłużej trwa odświeżanie ciasteczek lub trzeba to zrobić kilka razy, już kilka razy zauważyłem podobny problem (nie wszystko odświeża się od razu i wymaga kilkukrotnej pomocy m.in. usuwając ciasteczka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 https://kosmetykaaut.pl/profile/19791-marek56/ Nie bardzo wiem gdzie o tym napisać więc wrzucam tutaj, może moderatorzy podejmą jakieś kroki. Nie wiem czy to jakiś bot... czy ktoś niespełna rozumu, ale wystarczy przejrzeć jego posty które zawierają po 2-3 słowa i nie mają nic wspólnego z tematami czy ostatnimi wypowiedziami w nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Raczej nabija posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Przepraszam, czy tylko mi to forum przestało działać na tapatalku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 10 godzin temu, Fyox napisał: Przepraszam, czy tylko mi to forum przestało działać na tapatalku? U mnie też kiszka😕 A bujanie się po forum na mobilnej przeglądarce jakoś mnie irytuje. Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 u mnie też wczoraj na wieczór nie działało, teraz nie moge sie zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Listopada 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @Fyox, powinno już działać. Po aktualizacji aplikacji Tapatalk, zapomniałem zmienić ustawienia w panelu na ich stronie. Gdyby kogoś interesowało, co zmieniło się w nowej wersji TT - https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/tapatalk-for-ipboard-plugin-release-announcement-a-t4031-s120.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 u mnie już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Działa:) dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi