scarab Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Co się stało z założonym przeze mnie tematem Mini poradnik olejowy - dyskusja? Został usunięty? Jeśli tak to dlaczego? Przy okazji - co się stało z oryginalnym tematem "Mini poradnik olejowy", który istniał od bardzo długiego czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 15 minut temu, scarab napisał: Został usunięty? Jeśli tak to dlaczego? Wróć ze 2 strony wstecz i poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 OK, to wyjaśnia sprawę usunięcia oryginalnego kilkudziesięciostronicowego tematu Pytanie jeszcze co stało się z moim, który założyłem kilkanaście dni temu - znowu włamanie czy chodzi o tą moderację o której mowa kilka postów dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar333 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam, wiadomo czemu mój temat sprzed 4-5 dni w dziale Wewnątrz-> Plastiki został usunięty? Dotyczył wyczyszczenia plastików w Fiat Bravo 2. Czy został on celowo usunięty z uwagi na naruszenie jakiegoś punktu regulaminu? Nie dostałem żadnej informacji o osunięciu itp. Mam dalsze pytania do tematu. a nie chciałbym zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry2407 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Mam pytanko. Jak zamieścić zdjęcia w temacie.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 wklejasz link do zdjęcia w temacie i powinny ci się same załadować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry2407 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 34 minuty temu, Gesiu_15 napisał: wklejasz link do zdjęcia w temacie i powinny ci się same załadować A jak zdjęcie jest na pulpicie kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 14 minut temu, ostry2407 napisał: A jak zdjęcie jest na pulpicie kompa Wrzuć np na hosting postimg.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry2407 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 9 minut temu, Gesiu_15 napisał: Wrzuć np na hosting postimg.org Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry2407 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 40 minut temu, Gesiu_15 napisał: Wrzuć np na hosting postimg.org No i dupa. próbuję załadować zdjęcie z url i klikam wstaw do posta i podświetla się na czerwono i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ehhh... jak wrzucisz już zdjęcie na stronę którą podał @Gesiu_15 to kopiujesz "direct link" i wklejasz w polu wiadomosci. Prościej już się chyba nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 10 minut temu, ostry2407 napisał: No i dupa. próbuję załadować zdjęcie z url i klikam wstaw do posta i podświetla się na czerwono i koniec Wrzucasz to na hosting wyżej wymieniony : Klikasz na opcję "Bezpośredni odnośnik" , wklejam link do postu i powinno ci z automatu załadować Tak jest u mnie , prościej nie umiem wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry2407 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dziękuję bardzo koledzy. Tak to jest jak się ma 43 wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 czy do profilu pod avatarem możecie dodać informację - data dołączenia do forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dnia 18.07.2017 o 09:45, szuwar333 napisał: Witam, wiadomo czemu mój temat sprzed 4-5 dni w dziale Wewnątrz-> Plastiki został usunięty? Dotyczył wyczyszczenia plastików w Fiat Bravo 2. Czy został on celowo usunięty z uwagi na naruszenie jakiegoś punktu regulaminu? Nie dostałem żadnej informacji o osunięciu itp. Mam dalsze pytania do tematu. a nie chciałbym zaśmiecać forum. Dnia 17.07.2017 o 21:13, scarab napisał: Co się stało z założonym przeze mnie mnie kilkanaście dni temu tematem Mini poradnik olejowy - dyskusja? Został usunięty? Jeśli tak to dlaczego? Ponawiam pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Lipca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 1 godzinę temu, scarab napisał: Witam, wiadomo czemu mój temat sprzed 4-5 dni w dziale Wewnątrz-> Plastiki został usunięty? Dotyczył wyczyszczenia plastików w Fiat Bravo 2. Czy został on celowo usunięty z uwagi na naruszenie jakiegoś punktu regulaminu? Nie dostałem żadnej informacji o osunięciu itp. Mam dalsze pytania do tematu. a nie chciałbym zaśmiecać forum. Odpowiedź znajdziesz na forum bez konieczności zakładania nowego tematu. Problem możesz poruszyć w temacie szybkiej pomocy. 1 godzinę temu, scarab napisał: Co się stało z założonym przeze mnie mnie kilkanaście dni temu tematem Mini poradnik olejowy - dyskusja? Został usunięty? Jeśli tak to dlaczego? Wielokrotnie już pisałem na łamach forum. Temat powstanie i będzie to miało ręce i nogi. Zaczniemy od poradnika jak było kiedyś. Zakładanie nowego tematu bez retoryki na początku mija się z celem. Twój temat usunąłem osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @Pajkow razie gdyby zegarek się zepsuł to 24h minęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @Pływak nie jestem na forum 24/7 , aczkolwiek zaraz otworzę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dlatego grzecznie przypomniałem coby temat nie zaginął w otchłani forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 2 godziny temu, AreK napisał: Odpowiedź znajdziesz na forum bez konieczności zakładania nowego tematu. Problem możesz poruszyć w temacie szybkiej pomocy. Wielokrotnie już pisałem na łamach forum. Temat powstanie i będzie to miało ręce i nogi. Zaczniemy od poradnika jak było kiedyś. Zakładanie nowego tematu bez retoryki na początku mija się z celem. Twój temat usunąłem osobiście. OK, rozumiem, tyle że powinieneś usunąć mój temat PO otwarciu nowego, a nie przed. Czeka mnie wymiana oleju, w tej chwili nie ma starego, oryginalnego tematu w którym było zawarte mnóstwo informacji i wiedzy, nowego nie ma, tymczasowego też nie ma, gdzie więc można prowadzić dyskusję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Po prostu brakuje Wam tematu gdzie leniwe osoby na każdej stronie zadają to samo pytanie bo nie chciało im się nawet przeczytać strony wstecz. Naprawdę dobór oleju to nie jest czarna magia, wystarczy zobaczyc jaka klase lepkości i jakie normy zaleca producent, a poźniej zobaczyc przyklejony temat i zwrócić uwagę na polecane marki ot cała filozofia wyboru oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 To po co nam to forum skoro można iść do biedry, przeczytać etykietę, kupić szampon i umyć auto wiadrem i szczotką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zauważ jak działa np. dział z pytaniami o pierwszy zestaw kosmetyków. Nikt Ci nie pomoże jak napiszesz temat w stylu co kupić do mycia zielonego pasata. Tam aby uzyskać konkretną pomoc trzeba najpierw samemu zaproponować swój zestaw określić czego oczekujemy i forumowicze w razie potrzeby korygują jego skład. Teraz przypomnę Ci jak wyglądał temat oleju. Co drugi post to było "co zaleć do pasata w tdi, co zalac po pezota, co zalac do skody" itd. brak był nawet podstawowych informacji do doboru oleju. Gdyby to sie odbywało na zasadzie takiej jaką proponowałem kilka stron wstecz albo sam pytający wykazał by minimum zaangażowania i wybrał kilka olejów, a później zapytał co wybrać to by była zupełnie inna dyskusja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgadza się, sęk w tym, że kilkudziesięciostronicowy temat, w którym było mnóstwo informacji i wiedzy wyleciał w kosmos w wyniku włamu. Można szukać na innych forach, ale tam nie ma ludzi z taką wiedzą, szczególnie na temat produktów innych niż marketowe jak tutaj, dokładnie na takiej samej zasadzie jak jest z kosmetykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 5 minut temu, scarab napisał: ZMożna szukać na innych forach, ale tam nie ma ludzi z taką wiedzą, szczególnie na temat produktów innych niż marketowe jak tutaj, dokładnie na takiej samej zasadzie jak jest z kosmetykami. Uwierz mi, ze są i to czasem ze sporo większą wiedzą bo praktyczna, a nie tylko teoretyczna. Choć trochę muszę przyznać racje na większość for w tematach olejowych najbardziej aktywni są dystrybutorzy oraz teoretycy Ja zawsze o ile mam wiedze to chętnie pomogę ale komuś kto wykazuje choć minimum własnej inicjatywy, jak temat ma służyć tym co im się nawet nie chce zajrzeć w instrukcje do auta to popieram @AreK że taki temat mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi