powalla Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Poza gielda NIE mozna "kupczyc" i tyle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Rozlewajcie, przelewajcie do woli Tutaj panują takie zasady i pozostaje się do tego dostosować.obecny zapis regulaminu działu giełda nie chroni Cię przed dostaniem przelanego/wlanego nie tego co trzeba/źle przechowywanego/ starego produktu. Tylko oryginalnie zamknięte opakowanie gwarantuje ci to że dostałeś to co chciałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nikt nikogo nie zmusza do zakupów na giełdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nikt też by nie zmuszał nikogo do uczestnictwa w "zakupie grupowym" jedynie administracja forum umożliwiła by to w odpowiednim dziale. Była to jedynie propozycja (zgodnie z tematem wątku) do drobnej zmiany na forum i ułatwienia dla użytkowników (tak mi się wydaje). Jeśli administracja nie będzie chciała tego umożliwić to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefifer13 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Na starszych Androidach np.4.4 nie da się zalogować mimo usuwania ciasteczek. Na PC z tą samą przeglądarką Firefox nie ma żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Wchodzisz przez http zamiast https ... to "s" na końcu jest bardzo ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Na mac'u za kazdym razem,gdy wchodzimy na strone trzeba sie logowac od nowa,troche to irytujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Przeczytaj kilka powyzszych moich postow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie robi roznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Usuwasz ciasteczka, wchodzisz przez htpps , akceptujesz znów ciasteczka i powinno działać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Na mac'u za kazdym razem,gdy wchodzimy na strone trzeba sie logowac od nowa,troche to irytujace Coś do końcu zrobiłeś nie tak.. U mnie na Mac'u wszystko w porządku. PS. Irytujący jest brak polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielcio Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dziala ! Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Jest szansa wywalić gdzie indziej"oznacz fora jako przeczytane"? Zawsze na Tel wysuwając listę muszę choć raz to nacisnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Ja usuwałem ciasteczka, wchodziłem ponownie i cały czas mnie wywala. Na windowsie 10 w telefonie nawet login musze wpisywać. Już mnie to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Maja 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 [ref]Arkeolowy[/ref], tak, będziemy nad tym pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibiza Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam , mam pytanie czemu nie mogę założyć nowego tematu w dziale "Szukam pomocy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Bo nie przeczytałeś regulaminu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dobrym pomysłem byłoby stworzenie pola , w którym można wpisać numer strony na którą chcemy przeskoczyć , przy tematach po 500 stron jest to bardzo pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dobrym pomysłem byłoby stworzenie pola , w którym można wpisać numer strony na którą chcemy przeskoczyć , przy tematach po 500 stron jest to bardzo pomocne Przecież jest takie coś zarówno w wersji mobilnej jak i na komputer. Znajduje się tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Całe życie człowiek się uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Jest możliwość żeby wrócił przycisk "ignoruj temat" dzięki czemu nie pojawiałby się w "nowe posty"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Jest możliwość żeby wrócił przycisk "ignoruj temat" dzięki czemu nie pojawiałby się w "nowe posty"?podbijam prośbę! bardzo by się przydała ta funkcja żeby być na bieżąco z interesującą nas tematyką a nie ze wszystkim. dużo szybciej przeglądałoby się tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 A przepraszam, zapomniałem że my dalej na odpowiedniku pasty tempo jedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 [ref]KHOT[/ref], trzymaj mocno kciuki. Może niedługo to się zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 [ref]KHOT[/ref], trzymaj mocno kciuki. Może niedługo to się zmieni Jeżeli to IPB, to poproszę numer konta, to cegiełkę małą dorzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi