Fredi88 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]zephi[/ref], forum istnieje już tyle lat, że prawdopodobnie większość pytań (i odpowiedzi) już tutaj padła - wystarczy poszukać. Jeśli nie padła... zawsze możesz zadać je w temacie "krótkie pytanie - krótka odpowiedź" lub znaleźć temat o podobnym zagadnieniu i tam kontynuować wątek. Masz rację, limit za dużo nie pomaga, bo lenie i spamerzy i tak klepią posty bez zastanowienia w istniejących już tematach, albo piszą po 3 razy to samo w różnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zephi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 prawdopodobnie większość pytań (i odpowiedzi) już tutaj padła Największe złudzenie forumowicza Każda rysa czy ubytek jest inny. Wierzę w potrzebę indywidualnego podejścia - w przeciwnym razie po co forum? Wystarczyłby poradnik - wystarczy poszukać lub znaleźć temat o podobnym zagadnieniu i tam kontynuować wątek Wyszukiwarka w phpBB to smutny żart programistów, a odgrzebywanie tematów to wróg #1 moderatorów Jeśli nie padła... zawsze możesz zadać je w temacie "krótkie pytanie - krótka odpowiedź" Zadam, zobaczymy jak szybko podpadnę za zdjęcia i ścianę tekstu. Masz rację, limit za dużo nie pomaga, bo lenie i spamerzy i tak klepią posty bez zastanowienia w istniejących już tematach, albo piszą po 3 razy to samo w różnych O tym właśnie mówię. Zarabiam na życie pisząc aplikacje internetowe, stąd wiem, że takie limity (podobnie jak reguły tworzenia haseł) niestety do niczego dobrego nie prowadzą. Nie trzeba mnie uczyć korzystania z forów internetowych Specyfika tematyki nakazuje spodziewać się w większości pytań, więc ograniczanie możliwości nowych kont nieuchronnie wpływa na forum negatywnie - w postaci spamu, lub zmniejszonego ruchu. To nie jest dobre, chyba, że chcecie mieć tu detailingową elektrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam. Od wczoraj nie mogę się zalogować poprzez tapatalk przychodzą mi powiadomienia o nowych postach ale każda próba logowania kończy się komunikatem "login | błąd sieci sporobój ponownie później" ale korzystając z przeglądarki jest wszystko okej. Dodam że już próbowałem czyścić dane aplikacji jak również resetowałem hasło a aplikacja jest oczywiście zaktualizowana i inne fora działają. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu czy poprostu trwają jakieś pracę i zwyczajnie trzeba zaczekać? Z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbakr Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mam pytanie odnosnie Forum.. Od wczoraj nie moge sie zalogowac z telefonu z Tapatalk ciagle prosi o haslo i po podaniu jest komunikat "aktualizacja forum" cos komus wiadomo na ten temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryniu Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mam pytanie odnosnie Forum..Od wczoraj nie moge sie zalogowac z telefonu z Tapatalk ciagle prosi o haslo i po podaniu jest komunikat "aktualizacja forum" cos komus wiadomo na ten temat?? Też mam ten problem. Na laptopie normalnie mogę się zalogować a na tapatalk komunikat "aktualizacja forum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbakr Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dobrze ze nie jestem jedyny Teraz tylko pytanie czy byly jakies techniczne "kosmetyczne zmiany" na forum czy to Tapatalk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 [ref]Qbakr[/ref], i co kolego wiadomo coś więcej bo ja nie dostałem żadnej informacji co się dzieje o ile coś się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbakr Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nadal lipa niestety.. A lipnie sie logowac przez fona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Również mam ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Pytałem czy może dostałeś jakaś odpowiedz bo to że lipa akurat wiem sprawdzam co jakiś czas próbując się zalogować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbakr Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nic a nic.. moze ktos z adminiatracji sie wypowie, skoro to nie jednostkowy przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu11 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 U mnie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertras Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 I ja mam ten sam problem z tapatalkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 U mnie to samo z Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Chyba administrator powinien zaktualizować silnik tapatalk. U mnie też nie śmiga. Pewnie u 3400 obserwatorów jest ten problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbakr Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 melduje posłusznie że mi już działa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czemu nie mogę zakładać tematów w działach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No i widzisz takim pytaniem pokazujesz nam że olałeś nasz regulamin i go nawet nie przeczytałeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 czytałem ale zapomniałem że 20 postów myślałem że miesiąc jak na dział Sprzedam :"D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 co jest z obrazkami że [*img]https:// link.do.obrazka.w.png[/img] nie działa? tylko pokazuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 u mnie normalnie się wyświetla zdjęcie z dwoma zaznaczonymi na niebiesko defektami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dzięki czyli coś u mnie bo u mnie pokazuje takie coś i to nie tylko w moich postach https://i.gyazo.com/eb8416b32981cf83cc4 ... 511f2d.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 U mnie jest tak > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Już poradziłem sobie. Rozszerzenie blokujące ciasteczka itp blokuje część serwisów hostujących obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Co się stało z moim tematem w dziale sprzedam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi