Tomas-sg Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 [ref=#00aa00]Eryczek[/ref], faktycznie zawalona. Dzieki a jest możliwość przywrócenia wiadomości które nie przyszły przez zapchana skrzynkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 [ref]Tomas22[/ref], przepraszam, że nie odpisałem ostatnio, ale jestem zajęty ostatnio. Jeśli przez zapchaną skrzynkę nie mogłeś odebrać PW, to musisz kliknąć opcję uwolnij wiadomości. Na pewno będzie wyświetlana gdzieś w panelu z wiadomościami. [ref]tegies[/ref], najpóźniej jutro wieczorem powinny powiadomienia działać. Pewnie znów zresetowania wymaga funkcja mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 [ref=#aa0000]Slovak[/ref], a gdzie znajdę ta opcje uwolnij wiadomości ? Bo n8e mogę namierzyć. Te wiadomości po prostu wyparowaly. A kurde dostałem bardzo ważna wiadomosc juz znalazłem dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 najpóźniej jutro wieczorem powinny powiadomienia działać. Pewnie znów zresetowania wymaga funkcja mail. Zaczęły działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Slovak po prostu nie raz wertuje forum i mi się to bardzo sprzydawało, a minęło trochę czasu jak miało być poprawione Hej Nie działa u mnie opcja "przejdź do strony" np. w temacie który ma sporo stron chce przeskoczyc do jakiejś strony i nie działa. Próbowałem na różnych przeglądarkach i dalej to samo komputer mam Macbook air Uruchomiłem dodatkowy styl, który jest dostosowany do najnowszej wersji phpBB 3.1.10 - ucp.php?i=174 pod nazwą Simplicity (Gray). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 675996 Gardor pisze:Hej Nie działa u mnie opcja "przejdź do strony" np. w temacie który ma sporo stron chce przeskoczyc do jakiejś strony i nie działa. Próbowałem na różnych przeglądarkach i dalej to samo komputer mam Macbook air Uruchomiłem dodatkowy styl, który jest dostosowany do najnowszej wersji phpBB 3.1.10 - ucp.php?i=174 pod nazwą Simplicity (Gray). Dzięki Jest ok mimo że styl "elegance" bardziej mi pasował ale jakoś przeżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 [ref]Tomas22[/ref], skasuj część swoich PW. Twoja skrzynka zmniejszyła się do 200. a co się stało, że zmniejszyliście pojemność skrzynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Listopada 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 [ref]Swoop[/ref], kryzys Panie, trzeba oszczędzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Tomek, no proszę cię ... wy też się w pis bawicie ... lipa wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 [ref]Swoop[/ref], większość for z których korzystam, ma limit 100-200 prywatnych wiadomości i żadnemu użytkownikowi to nie przeszkadza. Jest to według mnie wystarczająca ilość na prywatne wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja nie mówię, że nie wystarczy, tylko przydała by się wcześniej jakas komunikacja w tym zakresie a nie zrobienie wszystkiego po cichu w nocy. EOT bo to i tak walka z wiatrakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Slovak po prostu nie raz wertuje forum i mi się to bardzo sprzydawało, a minęło trochę czasu jak miało być poprawione Uruchomiłem dodatkowy styl, który jest dostosowany do najnowszej wersji phpBB 3.1.10 - ucp.php?i=174 pod nazwą Simplicity (Gray). Dzięki, wszystko hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 676369 Dzięki, wszystko hula Bardzo fajnie, nad stylem Elegance nadal pracuję, ponieważ sporo się zmieniło od czasu jego wdrożenia na forum. Wgrana została dzisiaj aktualizacja wtyczki, która automatycznie zamienia link w treść ze 150 portali społecznościowych. Poniżej linki z Facebooka, Twittera raz YouTube. https://www.facebook.com/13810072291138 ... =3&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Bardzo fajnie, nad stylem Elegance nadal pracuję, ponieważ sporo się zmieniło od czasu jego wdrożenia na forum. Powoli wszystko się zrobi, jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Po kliknięciu pełny edytor i podgląd nie mam opcji dodania załącznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Po kliknięciu pełny edytor i podgląd nie mam opcji dodania załącznika W jakim dziale? Załączniki są dostępne tylko w działach z relacjami . Mam takie same uprawnienia jak Wy i wchodząc w pełny edytor, mam zakładkę załączniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 W luźnych na przykład, chciałem dodać zdjęcie do kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 W luźnych na przykład, chciałem dodać zdjęcie do kalendarza. Załączniki są tylko dostępne w wybranych działach, są to - Wash & Wax, PSB i PSB - Najlepsze projekty. W niewymienionych działach załączniki są niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Panowie chcę np przejść kilka stron wcześniej , klikam na "wykonaj" i nie idzie . Adblock wyłączony i to samo Działa u was normalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 677290 Panowie chcę np przejść kilka stron wcześniej , klikam na "wykonaj" i nie idzie . Adblock wyłączony i to samo Działa u was normalnie ? Pisałem o tym kilka postów wyżej, uruchomiłem specjalnie kolejny styl. Obecny wymaga sporej aktualizacji, łącznie do wyboru są 3 style forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 [ref]Slovak[/ref], mi się ten najbardziej widzi i przy tym zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 676712 Powoli wszystko się zrobi, jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano 677301 Slovak, mi się ten najbardziej widzi i przy tym zostaje Nowa wersja stylu jest już wgrana, pojawi się niedługo nowe rozwiązanie w zamian za menu na skróty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 11 Listopada 2016 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zniknęły mi pola logowania na głównej stronie oraz info o ilości nieprzeczytanych postów (styl elegance). Dodatkowo, klikam teraz w 'czerwony' (zawierajacy nowe posty) temat i otwiera się na pierwszym poście zamiast jak do tej pory na ostatniej stronie z nowym postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mam to samo. Dodatkowo mocno zaczęło zamulać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 677482 Zniknęły mi pola logowania na głównej stronie oraz info o ilości nieprzeczytanych postów (styl elegance).Dodatkowo, klikam teraz w 'czerwony' (zawierajacy nowe posty) temat i otwiera się na pierwszym poście zamiast jak do tej pory na ostatniej stronie z nowym postem. Styl został zaktualizowany, ilość nieprzeczytanych postów oraz przejście do ostatniego nieprzeczytanego postu zostało już uruchomione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi