Rapik Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Panowie, moim zdaniem Carpro Perl nadaję się jedynie do opon. Po zastosowaniu na plastikach wszelkiej maści efekt był ale jedynie przez 2-3 dni, potem już nie było tak ładnie. Na oponach za to po aplikacji, w zalecanym rozcieńczeniu utrzymuje się spokojnie miesiąc czasu - i do tego celu mogę go jak najbardziej polecić.
Damianldz Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Kamilgt no fakt trochę kombinuję , ale pytam o ten środek ze go mam , i raczej tak łatwo w sklepach/marketach nie jest dostać chyba ze się mylę
kamilgt Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 No to jak masz to czemu nie przetestujesz? przecież nie wypali Ci plastiku
Damianldz Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 bo autko jest na wakacjach , wraca jutro w nocy
xxManiekxx Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Owatrol Polytrol zamówiony na mocno zajechane plastiki a do stosunkowo ładnych plastików ale wymagających odświeżenia gdzie nie będzie miało sensu jechać Owatrolem to co polecicie? Nielsen S-A-S, AF Revive Trim Dressing czy może coś innego..? autka w większości szykowane na sprzedaż więc bardziej liczy się efekt wizualny.. dobrze przyciemnione plastiki i gumy no ale wiadome że auta zazwyczaj nie sprzedają się w jeden dzień więc musi trochę potrzymać
blaszczu Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Owatrol Polytrol zamówiony na mocno zajechane plastiki a do stosunkowo ładnych plastików ale wymagających odświeżenia gdzie nie będzie miało sensu jechać Owatrolem to co polecicie? Nielsen S-A-S, AF Revive Trim Dressing czy może coś innego..? autka w większości szykowane na sprzedaż więc bardziej liczy się efekt wizualny.. dobrze przyciemnione plastiki i gumy no ale wiadome że auta zazwyczaj nie sprzedają się w jeden dzień więc musi trochę potrzymać Jeżeli zależy Ci na naprawdę fajnym efekcie a przy tym niezłej trwałości to ja zainwestowałbym w Kocha Chemie Nano Plast Care. Obecnie mój ulubiony środek do plastików - plastiki świetnie po nim wyglądają a z trwałością też jest nieźle. S-A-S też daje radę ale mimo wszystko dołożyłbym parę złociszy do Kocha
Damianldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Mam takie pytanko , z racji tego iż nie obcowałem jeszcze z firmowymi dressingami do plastików , a idzie do mnie Koch od kolegi z forum to mam pytanie odnośnie nakładania go , czy może być to nakładane ta gąbeczką do naczyń ?
kamilgt Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Wg mnie za dużo go wpadnie w gąbkę, jest wodnisty Ja używam takiego aplikatora i ze wszystkiego czym próbowałem aplikować kocha, ten jest najlepszy: http://www.pielegnowacauto.pl/urban-apl ... -maly.html Jak będziesz składał kiedyś jakieś zamówienie to dorzuć do koszyka
Damianldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Kurczę zamówił bym u MXN ale trochę głupio zmawiać towar za 3.5zł
Moderator krd Opublikowano 15 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Damianldz, gabeczka do naczyn tez sie nada jak nie masz nic innego.
Damianldz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 No to chyba na początek będę używał gąbeczki do naczyń , przy zamawianiu dodam tamtą do koszyka.Dzięki za pomoc
booohal Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 Kurczę zamówił bym u MXN ale trochę głupio zmawiać towar za 3.5zł Może w SNB mają na miejscu.
pavko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 wczoraj przesarowalem w aucie plastiki zewnetrzne 303 aerospace deszcze nie padla, po nocy auto bylo zroszone leekko, teraz parze a na jednym z plastikow, nad tylnia szyba (clio II) taki widok: o co moze chodzic? inne plastiki tak nie wygladaja
g.pajak Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 plastiki zewnetrzne 303 aerospace o co moze chodzic? Teraz już sam wiesz, że 303 do zewnętrznych plastików się po prostu nie nadaje
kamilgt Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 g.pajak, +1, nie mam pojęcia dlaczego jest polecany
pavko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 z opisu produktu: "Chroni i polepsza wygląd dachów vinylowych, zewnętrznych tworzyw sztucznych w autach, łodziach i samolotach" czyli trzeba kupic cos innego co na szybko polecicie?
kamilgt Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Koch chemie nano magic plast care
GrzegorzLU Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 bardzo przypada do gustu SG black jet
Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 GrzegorzLU, Jak na swoją cenę nie jest zły, ładnie kropelkuje, lecz stosunkwo szybko traci czerń. Trzeba też uważać aby nie użyć zbyt dużo i przetrzeć po aplikacji, bo inaczej będzie burza piaskowa następnego dnia.
GrzegorzLU Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 mi o tym nie musisz mowic ja i tak go zawsze przecieram raz zapomnialem to mialem plastik w kolorze piaskowym ^^
czarekcw Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 303 zaaplikowałem wczoraj na wew. plastiki w moim wozie. Z początku myślałem, że będą się świecić ale po kilku minutach środek się wchłonął i wyszło tak jak lubię.
Damianldz Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Mam takie pytanie na szybko,jaki kolor ma dress do plast kochemi?
Rekomendowane odpowiedzi