Sabat Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 przykłada zastosowania Kocha Polecam tylny plastyk pod klapą od jeepa granda oraz kropelkowanie po kilku tyg w Mazdzie 6 Edit 2012-12-08 Koch chemie nakładane 16-10-2012 zdjęcie zrobione 6.12-2012 zrobione 1600km w większości po mieście Od lewej strony jeszcze kropelkowanie RainX (nakładane w marcu 2012) Koch chemie na plastykach oraz Coli dwie warstwy nakładane w tym samym dniu co Koch chemie
bobek1976 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zastanawiam się nad jakimś środkiem do elementów gumowych i plastikowych na zewnątrz jak również tych w komorze silnika, ale wybór trudny ciągle koszyk zmieniam mój wybór: Meguiars Natural Shine Protectant 303 PRODUCTS Aerospace Protectant plastiki nowe żadnych rys, przebarwień. Nie chcę za dużego połysku chcę zachować raczej oryginał. Dobrze żeby można od czasu go w środku wykorzystać tak na zmianę z NL dla porównania.
amadeusz86 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Czym doczyścić listwy zewnętrzne z zaschniętego czernidła?
amadeusz86 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie będzie za słaby? Próbowałem kiedyś aktywną pianą 1:5, degreaserem i szczoteczką, no i lipa...
barteq161 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 to podzialaj w innych kombinacjach, albo magiczna gabka
amadeusz86 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Spróbowałem jeszcze przed chwilą preparatem o nazwie VOIGT VC242 BRUDPUR, w końcu ruszyło to zaschnięte czernidło, ale robota będzie żmudna.
amadeusz86 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Auto Max - czernidło do zderzaków.
blaszczu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie będzie za słaby? Próbowałem kiedyś aktywną pianą 1:5, degreaserem i szczoteczką, no i lipa... Do takich celów bardzo dobrze sprawdza się magiczna gąbeczka od 4Nano
dzinkins Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Ogólnie magiczna gąbeczka jest nie doceniana przez większość osób. Moim zdaniem jest obowiązkowa jak produkt do czyszczenia pastików ale nie tylko
amadeusz86 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięki, a taka magiczna gąbka jak Jan Niezbędny też da radę czy raczej sobie darować?
dzinkins Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięki, a taka magiczna gąbka jak Jan Niezbędny też da radę czy raczej sobie darować? Większość jest podobnej jakości ale trzeba testować Janka nie używałem ja mam parę z których jestem zadowolony
tukolarz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Moim zdaniem jest obowiązkowa jak produkt do czyszczenia pastików ale nie tylko ... ale trzeba z nią uważać, bo jest stosunkowo agresywna . Już zdarzył mi się mały fuck-up na słabej jakości plastikach we wnętrzu . Wszystko można używać, ale z głową i najpierw sprawdzić w niewidocznym miejscu .
SzaKal Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Z Sonax-a są dwie podajże za 6 zł ... i znów ten sonax [ Dodano: 3 Luty 2013, 20:43 ] tukolarz, Jak się za mocno potrze to materiał blaknie
dzinkins Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Moim zdaniem jest obowiązkowa jak produkt do czyszczenia pastików ale nie tylko ... ale trzeba z nią uważać, bo jest stosunkowo agresywna . Już zdarzył mi się mały fuck-up na słabej jakości plastikach we wnętrzu . Wszystko trzeba używać z głową i najpierw sprawdzić w niewidocznym miejscu . Dokładnie, jak ze wszystkim A i pamiętać trzeba z dala od lakieru (próbowałem )
Administrator AreK Opublikowano 3 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Jaką krzywdę można wyrządzić lakierowi ?
Administrator Evo Opublikowano 3 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Magiczne gąbki robią sieczke na lakierze jak zmywak
dzinkins Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Magiczne gąbki robią sieczke na lakierze jak zmywak +1
spons Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Magiczne gąbki robią sieczke na lakierze jak zmywak Z tym zmywakiem to z lekka przesadziles, owszem, porysowac gabeczka lakier mozna i nawet nie trzeba sie zbytnio starac, ale zmywak jest jak wloknina scierna, toz to matuje a nie rysuje
sedzia23 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 A Ultimate Protectant z Meguiars, ktoś próbował ? jak się sprawdza
escimo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 A Ultimate Protectant z Meguiars, ktoś próbował ? jak się sprawdza Na moje lipa, strasznie się błyszczy i trwałością też nie grzeszył
ShiningCar Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 sedzia23, Koch Chemie NanoMagic PlastCare, VP Dionysus Trim Glitz, AF Revive. Jeśli dressing ma trochę posiedzieć.
dzinkins Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 A Ultimate Protectant z Meguiars, ktoś próbował ? jak się sprawdza Na moje lipa, strasznie się błyszczy i trwałością też nie grzeszył +1 sedzia23, Koch Chemie NanoMagic PlastCare, VP Dionysus Trim Glitz, AF Revive.Jeśli dressing ma trochę posiedzieć. Ja bym dodał jeszcze mego ulubieńca Z Vinyl
Rekomendowane odpowiedzi