angrzeda Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Łukasz, czy zamawiałeś puszki w zapachydoauta.pl? Bo jeśli tak, to czemu wcześniej te nakładki mieli, a teraz lipa... Mam jeszcze od znajomych kilka zamówień, więc jutro poproszę o rabat dla forum, skoro kilku z nas już zakupy zrobiło, a zanosi się na więcej... No i chyba truskawkę zamówię do wypróbowania
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Łukasz, czy zamawiałeś puszki w zapachydoauta.pl? Bo jeśli tak, to czemu wcześniej te nakładki mieli, a teraz lipa... Nie, ja zamawiałem za granicą przy okazji innych zakupów także możliwe, że w PL jest inaczej.
Administrator Evo Opublikowano 18 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Marco, a nie mówiłem ? New Car to porażka. zajonc, jak mniej więcej pachnie Hawaian ? Bo waham się między tym, a Hollywood Tropicaną.
Marco Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Marco, a nie mówiłem ? New Car to porażka.Szczerze? To ta wiśnia tez za bardzo mi nie podchodzi. W ogóle jakieś te zapachy przereklamowane. Tak jakoś pachną...chemicznie. Nie umywają się do zapachów choinek.
Łukasz Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 W ogóle jakieś te zapachy przereklamowane. Tak jakoś pachną...chemicznie. Nie umywają się do zapachów choinek. To pierwszy negatywny komentarz na temat tych zapachów jaki czytam. Może otworzyłeś za dużo i zapach jest zbyt intensywny.
Marco Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Może otworzyłeś za dużoNo właśnie wiśnię otworzyłem do polowy i zapach nie jest jakoś super intensywny ,ale po prostu nieładny. Takie moje zdanie. A z kolei New car otworzyłem całkowicie i w ogóle go nie czuje...a jest na środkowym tunelu. Ale w sumie może i dobrze bo jest jeszcze brzydszy... Kasa wyrzucona w błoto.
Marek Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Kasa wyrzucona w błoto. Może reflektujesz na próbkę Odour Eliminatora AG. Nie jest to co prawda typowy zapach ale efekty daje całkiem ok
angrzeda Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Marco napisał: Kasa wyrzucona w błoto. Jak widać gusty są różne i podobno o nich się nie dyskutuje... Ja mam wisienkę i przyznam, że po otwarciu puszki trochę się zniechęciłem, ale tylko dlatego, że powąchałem bezpośrednio z niej... W aucie włożyłem pod siedzenie, ale najpierw zorganizowałem pokrywkę, w której nawierciłem 4 otworki Ø8. Zapach nie kręci w nosie - jest delikatny i bardzo przyjemny. Moja żona i szwagierka są zachwycone, mi również bardzo się podoba... Tak więc - co kto lubi...
SIL Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 Ja wybrałem zapach Mojave Mango. Jak dojdzie to się podzielę opinią po paru dniach użytkowania.
Oskar Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Łukasz dał mi jedno pudełeczko cynamonowego. Bardzo delikatny i nienahalny zapach. Całkiem przyjemny dla nosa
Administrator Evo Opublikowano 22 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Ja dziś zamówiłem Hollywood Tropicane, dam znać jak wrażnia jak dojdzie
Marco Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 New car "pachnie" w garażu-nie moglem już znieść tego zapachu w aucie. Wiśnia się broni-żonką zadowolona. Nie jest zły.
JJ. Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Drugi dzień wącham New Car Smell od CG i jakoś nie mogę się przekonać.. Ktoś ma podobne odczucia?
sqal Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Mam takie same odczucia... zapach NCS nie podoba się mi.
Ralph Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Ja od wczoraj wącham California Car Scents Shasta Strawberry jest naprawdę przyjemnie otworzyłem puszkę na 1/5 i jest truskawkowo w całym samochodzie Zapach podobny jest do takiego jakie mają słodycze truskawkowe.
MetalMagnes Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Jak tak czytam ten temat, to zastanawiam się czy stosowanie zapachów w naszych autach ma sens...chyba że traktujemy to jako przysłowiową wisienkę na torcie;-) Tymbardziej, że dbamy o samochody regularnie tzn. odkurzamy wnętrze, pierzemy tapicerkę i wykładziny, czyścimy plastiki dobrymi preparatami, które dają przepiękny zapach Tymczasem czytam: ,,że od zapachów w atomizerze tapicerka/wykładzina jest ciągle wilgotna/mokra, od choinek położonych w schowkach pozostają trwałe ślady/odciski na plastikach. Zapach na kratkę wentylacyjną wylał się, wżarł i niczym nie można tego usunąć Zapach w puszcze wygląda jak pasztet i nie ma nic wspólnego z zamówionym zapachem, na dodatek brakuje wieczka" ...a i tak każdy brnie dalej w zapachy Ja teraz kupię pochłaniacz wilgoci - Metylan http://www.stopwilgoci.pl/artykuly/home.html ,,Do walki z nieprzyjazną wilgocią użyj pochłaniaczy wilgoci Metylan Stop Wilgoci z unikalną technologią PowerTab. Dzięki nim zredukujesz nadmierną wilgotność powietrza i utrzymasz ją na idealnym dla zdrowia i komfortu poziomie." Z marketingowego opisu wygląda bardzo ciekawie Zobaczymy;-)
Administrator Evo Opublikowano 27 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 czyścimy plastiki dobrymi preparatami, które dają przepiękny zapach No i ile czasu jesteś w stanie wyczuć ten zapach preparatów ? Pare godzin ? Jeden dzień ? że od zapachów w atomizerze tapicerka/wykładzina jest ciągle wilgotna/mokra Nie spotkałem się z tym, a "wlałem" w tapicerke już pół litra zapachu w płynie. od choinek położonych w schowkach pozostają trwałe ślady/odciski na plastikach. Bo choinki nie są przeznaczone do tego żeby je kłaść, tylko wieszać. Zapach w puszcze wygląda jak pasztet i nie ma nic wspólnego z zamówionym zapachem, na dodatek brakuje wieczka Jedna opinia negatywna w porównaniu do setek pozytywnych. Nie wiem jaki jesz pasztet, ale puszki CS wyglądają wg mnie bardzo ładnie i kolorowo, poza tym i tak najczęściej ląduja w miejscach niewidocznych.
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 poza tym i tak najczęściej ląduja w miejscach niewidocznych. Tu się zgodzę - mój też jest niewidoczny pod siedzeniem
MetalMagnes Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Evo, tak wygląda jakbyś odebrał to co napisałem bardzo osobiście...? Tymczasem zauważ, że moja wypowiedź była z przymróżeniem oka;-) Widać to po użytych buźkach;-) Zebrałem wypowiedzi/opinie użytkowników, którzy wcześniej wypowiadali się w tym temacie;-) No i ile czasu jesteś w stanie wyczuć ten zapach preparatów ? Pare godzin ? Jeden dzień ? Wiesz, wcześniej używałem do plastików żółwia i efekt zapachowy przy odpowiedniej aplikacji utrzymywał się przez tydzień. Teraz mam lepsze preparaty i na pewno nie będzie gorzej;-) Poza tym zrobienie/odświeżenie plastików raz na 2 tygodnie nie stanowni dla mnie problemu. W międzyczasie omiatam miotełką do kurzu, mam też chusteczki do kokpitu;-) A jest to tylko jeden z elementów pielęgnacji/czyszczenia wnętrza...
Administrator Evo Opublikowano 27 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Bynajmniej, po prostu wypunktowałem to z czym się nie zgadzam, na podstawie własnego doświadczenia. ps. listonosz właśnie mi przyniósł Hollywood Tropicana, pachnie super. Dużo subtelniejszy zapach od wiśni, czuć troche jak sokiem wieloowocowym, bardzo przyjemnie.
Roko Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panowie mial ktos z was zapach pizmowy z wunder baum?? to jest lekki czy raczej duszacy??
Pzwmichu Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 W obydwu pojazdach stosuję od dawna drzewko Wunderbaum Relax - świetny zapach
aro_77 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ja stosuje relax lub new car na prawde swietne zapachy.
firmek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Kupilem ostatnio czarna choinke, fajnie pachnie ale zapach utrzymuje sie bardzo krotko
Rekomendowane odpowiedzi