Tomas-sg Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Widział ktoś może w którymś sklepie zapachy 100ml Dodo juice ?
Tomas-sg Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 46 minut temu, kamil598 napisał: @Tomas-sg Link, Link2 Link 2 nie mają faktycznie na stanie. Link1 nie wiem jeszcze ale jest tylko jeden zapach....
blazej Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 19 godzin temu, Krzysiek71 napisał: @blazej dzięki za ostrzeżenie. Jak ich używasz żeby było czuć? Już nie użyuwam bo w sumie wszystkie psikane zapachy szybko się ulatniają. Psikaj na dół - wycieraczki, wykładzina.
peciu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2022 18 godzin temu, Tomas-sg napisał: Link 2 nie mają faktycznie na stanie. Link1 nie wiem jeszcze ale jest tylko jeden zapach.... mają jeszcze zapach skóry https://cardetailingshop.pl/glowna/1362-dodo-juice-raw-hide-leather-odswiezacz-powietrza-o-zapachu-skory-100-ml.html
Tomas-sg Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2022 2 godziny temu, peciu napisał: mają jeszcze zapach skóry https://cardetailingshop.pl/glowna/1362-dodo-juice-raw-hide-leather-odswiezacz-powietrza-o-zapachu-skory-100-ml.html Tam nawet nie dzwonię. Oprócz Daniela Washingtona nie mają nic tak naprawdę Dzwoniłem kilka razy o kilka rzeczy i nie polecam sobie zawracać nimi głowy 1
lukasz_byd Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2022 Panowie, temat poruszany na pewno nie raz, ale co chwila pojawiaja się nowe produkty. Wczoraj, zdziwiłem się że jest ich tak dużo. Próbowałem: Gliptone duży aroma pad Gliptone koncentrat ColourLock Lether Essence Chemical Guys Lether Scent. Poorboys ma coś, Fresco i kilka innych firm (które akurat mi nie za dużo mówią). Pomijam i omijam K2 czy WounderBaun. Coś o zapachu skóry, jest warte spróbowania?
alexander.p Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2022 @lukasz_byd temat na czasie, ostatnio użyłem gliptone gt11. Wyczywalny zapach skóry, ale Tragedia, smródnie nie do wytrzymania. Może się ulotni z czasem szukam dalej , Może chemical guys ls TY o zpaszkach a ja o skórach
KUBA46 Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2022 5 godzin temu, lukasz_byd napisał: Panowie, temat poruszany na pewno nie raz, ale co chwila pojawiaja się nowe produkty. Wczoraj, zdziwiłem się że jest ich tak dużo. Próbowałem: Gliptone duży aroma pad Gliptone koncentrat ColourLock Lether Essence Chemical Guys Lether Scent. Poorboys ma coś, Fresco i kilka innych firm (które akurat mi nie za dużo mówią). Pomijam i omijam K2 czy WounderBaun. Coś o zapachu skóry, jest warte spróbowania? Areon w skórzanym woreczku. Co prawda jest to jakby "perfumowana" skóra, ale dobrze oddaje zapach skórzany.
zonk Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Czy ktos moze kojarzy zapach IC Raspberry od Good Stuffa ? Szukam takiego odswieżacza
szybkiqa Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2022 Który zapach z Foen polecacie najbardziej?
penkus5 Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2022 @szybkiqa Miałem Foen Boss i bardzo mi się podobał, niestety zapach moim zdaniem krótkotrwały i atomizery u nich przepuszczają! Trzeba uważać żeby nie pozalewało czegoś jeśli nie jest pionowo stawiany...
AdamS1981 Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 W dniu 16.05.2022 o 23:10, szybkiqa napisał: Który zapach z Foen polecacie najbardziej? Właśnie dzisiaj skończyłem Sandal Wood z Foena; zapach przyjemny, ale do samochodu chyba trochę za "ciężki". Trwałość - taka sobie; codziennie 2-3 psiknięcia na każdy dywanik i jest OK. Aktualnie przymierzam się do zakupu Aqua lub Green Tea.
Strus Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 W dniu 11.04.2022 o 00:49, AudiBlask napisał: Spring Air Kupiłem 3 zapachy w ciemno. Adorable - trochę jak Pani Walewska Black Satin - pachnie jak szare mydło Feelings - zbliżony do jakiś ciężkich męskich perfum Dramat. Odsyłam wszystkie 1
AudiBlask Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 @Strus to dobrze , bo się nad nimi zastanawiałem Osobiście używam cały czas w domu Secret , Blue Velvet i Frozen Mojito.
lodowa Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2022 @AdamS1981 aqua oraz his&her bardzo przyjemne miałem oba i zamawiam na dniach znów aqua 1
rombinik Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @AudiBlask a jak z trwałością tych zapachów? Zapodajesz w powietrze czy na powierzchnie?
blazej Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ja tylko dodam od siebie, że Foenem spaskudziłem sobie jeden dekor, który potem musiałem wymieniać. Sugeruję psikać w podłogę i to od razu nisko.
MMCzysci Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 O masz... odbarwił się? :oWyryte w skale z S20 FE 5G
AudiBlask Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @rombinik w domu pryskam po dywanach , narożniku itp. W aucie to na tapicerkę i dywaniki Trwałość ciężko mi ocenić. Lubię jak mocno intensywnie pachnie , towaru nie żałuję Bardziej to zależy od zapachu i nut w nim zawartych. W samochodzie to Secret pachnie z 3 dni , Frozen Mojito to z dwa tygodnie potrafi wytrzymać , Blue Velvet tak w granicach tygodnia. Ale przyznam że jakoś specjalnie trwałości zapachów nie badałem 2
Bapko Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 @rombinik w domu pryskam po dywanach , narożniku itp. W aucie to na tapicerkę i dywaniki Trwałość ciężko mi ocenić. Lubię jak mocno intensywnie pachnie , towaru nie żałuję Bardziej to zależy od zapachu i nut w nim zawartych. W samochodzie to Secret pachnie z 3 dni , Frozen Mojito to z dwa tygodnie potrafi wytrzymać , Blue Velvet tak w granicach tygodnia. Ale przyznam że jakoś specjalnie trwałości zapachów nie badałem Zaznaczę jeszcze odnośnie trwałości ze znaczenie może mieć czy w aucie jest jonizacja powietrza. W poprzednim aucie ten sam zapach trzymał pare dni a w obecnym gdzie mam jonizację nawet dnia nie wytrzymuje 1
MetalMagnes Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 Jest jakiś inny, intensywny i trawły zapach z palety california scent który może równać się mocą z coronado cherry?
Moderator Streat Opublikowano 11 Lipca 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2022 @MetalMagnes według mnie vanilla ten fioletowy. Mega długo pachnie i chyba jest jednym z najtrwalszych 1
chris18404 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 W dniu 11.04.2022 o 07:22, Strus napisał(a): Miałem Tasmański. Trzymał tydzień. Zapach jest nieokreślony. Typ zapachu jak Aruba od Elite czy jak Stripper. Te kierunki chyba mu najbliższe. Porownujac fresso i tasmański czar co wg Ciebie lepsze ?
Strus Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 Fresso psikanego nie miałem więc nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie
Rekomendowane odpowiedzi