AudiBlask Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 @Masa05 po zapachach Chemical Guys miałem mega klejącą podłogę i dywaniki. Fresso lub Foen można lać do oporu, nic się nie skleja ani nie jest tłuste
Bapko Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 Czy orientuje się ktoś czy jest jakiś zapach odpowiadający zapachowi z BMW ambient air BLUE suite No. 1 tylko w innej formie niż ambient air? Np nakładka na nawiew @lukasz_byd wiesz może?
lukasz_byd Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 21 godzin temu, Bapko napisał: Czy orientuje się ktoś czy jest jakiś zapach odpowiadający zapachowi z BMW ambient air BLUE suite No. 1 tylko w innej formie niż ambient air? Np nakładka na nawiew@lukasz_byd wiesz może? Nie wiem właśnie. Szukałem kiedyś Authentique (czy Authentic) Suite No1 i lipa.
raafal91 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 Panowie, a coś ciekawego z zapachów Diamenty?
Maacul Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Poczyniłem bardzo nieudany zakup, zatem chciałbym przestrzec przed zapachami Chemical Guys. Jako że Stripper Scent jest w mojej opinii śliczny i zawsze nim psikam po czyszczeniu, to zaufałem i w ciemno nabyłem drogą kupna New Car Scent oraz Leather Scent. Jedno i drugie ma zapach bardzo bardzo chemiczny, niczym środki czyszczące znane ze szpitali, to w dodatku totalnie nie przypominają tego, czym powinny pachnieć. Czekałem aż się wywietrzą do końca, bo się po prostu męczyłem w samochodzie. Kilka osób, które wsiadło do samochodu pytało dlaczego pachnie u mnie gabinetem stomatologicznym.
blazej Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 Próbował ktoś jakiegoś elektrycznego zapachu do gniazdka, typu dyfuzor?
blazej Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Jeśli ktoś lubi szarego Bossa ( Bottled ), to polecam zawieszkę Veniss - Glossy.
Tsaju Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2022 Cześć Co sądzicie o zapachu ADBL Spirits Hays
Fisz Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 Cześć, Czy znajdzie się jakiś zapach (najlepiej w puszce) podobny do Funky Witch Gentleman?
rombinik Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Czy ktoś testował zapachy Clinex Scent? Na jednej z grup na fb jak padło pytanie o zapachy to kilka osób poleciło z tej serii Tasmański Czar. Problem taki, że producent nigdzie nie podaje nawet najprostszego opisu zapachu, więc ciężko coś wybrać tak po omacku sugerując się tylko tymi zmyślnymi nazwami...
adi1509 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Też widziałem ten post i byłem zdziwiony ile osób nagle polecało coś o czym pierwszy raz słyszę, jestem ciekaw jak się sprawdzają.
AudiBlask Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2022 @rombinik miałem Hawajską Wanilię czy jak to się tam zwie. Nuta zapachowa lekko chemiczna, męcząca jak dla mnie , zostawia plamy , trwałość do 3 dni. Jak chcesz coś trwałego , bez woni chemii oraz nie plamiącego to Spring Air. 1
Krzysiek71 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @AudiBlask to są te zapachy na znanym portalu w czarnych butelkach 200 i 500 ml ?
Strus Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Miałem Tasmański. Trzymał tydzień. Zapach jest nieokreślony. Typ zapachu jak Aruba od Elite czy jak Stripper. Te kierunki chyba mu najbliższe. 1
Krzysiek71 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 3 godziny temu, AudiBlask napisał: @Krzysiek71 Tak A jaki zapach polecasz. Ja obecnie używam Fresso gentleman,a teraz kupiłem foen Boss,ale chętnie wypróbuję coś innego. Też psikasz w wykładzinę? Na fotele też można? Jak z wydajnością?
AudiBlask Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @Krzysiek71 lubię słodkie zapachy , najbardziej podszedł mi Secret , słodkie damskie perfumy , jakieś owoce i wanilia dominują. Psikam po wszystkim co materiałowe. Trwałość to zależy od nut zapachowych , np Frozen Mojito trzymał dwa tygodnie przy 5 psikach. Secret potrzyma około tygodnia , ale ja lubię jak mocno pachnie , także na to trzeba brać poprawkę
Bapko Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 A jaki zapach polecasz. Ja obecnie używam Fresso gentleman,a teraz kupiłem foen Boss,ale chętnie wypróbuję coś innego. Też psikasz w wykładzinę? Na fotele też można? Jak z wydajnością?Jak oceniasz bossa od foen? Do czegoś byś go porównał?
Krzysiek71 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @Bapko dopiero zamówiłem wczoraj. Jak przyjdzie dam znać.
Bapko Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Czy ktoś ma doswiadczenie z zapachami BMW Z AMBIENT AIR np blue suite albo goldem suite? Trochę nie widzi mi się 100 wydawać na zapachy o trwałości 3 msc ale zapachy supe i z chęcią bym spróbować jakieś odpowiedniki innych firm w innych formach. Ktoś Coś?@lukasz_byd
rombinik Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @Bapko gdzie te zapachy po 100zł widziałes? na allegro poza jakimiś pojedynczymi aukcjami to średnia cena 140zł. Oprócz tego "Oferowana cena dotyczy 1szt. - do poprawnego działania systemu zapachów niezbędne są dwa kartridże zapachowe (najlepiej różne)."
Bapko Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @Bapko gdzie te zapachy po 100zł widziałes? na allegro poza jakimiś pojedynczymi aukcjami to średnia cena 140zł. Oprócz tego "Oferowana cena dotyczy 1szt. - do poprawnego działania systemu zapachów niezbędne są dwa kartridże zapachowe (najlepiej różne)."No właśnie! Tym bardziej, kiedy kupiłem na próbę jakiś na olx chyba za 80
blazej Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Krzysiek71 napisał: @Bapko dopiero zamówiłem wczoraj. Jak przyjdzie dam znać. Od razu Cię ostrzegam przed psikaniem FOEN do góry w powietrze - ja tak sobie poplamiłem dekor w Accordzie. Jeśli już, to gdzieś niżej, w dywaniki.
Krzysiek71 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @blazej dzięki za ostrzeżenie. Jak ich używasz żeby było czuć?
lukasz_byd Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Bapko napisał: Czy ktoś ma doswiadczenie z zapachami BMW Z AMBIENT AIR np blue suite albo goldem suite? Trochę nie widzi mi się 100 wydawać na zapachy o trwałości 3 msc ale zapachy supe i z chęcią bym spróbować jakieś odpowiedniki innych firm w innych formach. Ktoś Coś?@lukasz_byd Mam Abient Air w obu autach, ale używałem Authentic Suite I i II. Trwałość ok. 1,5msc raczej. Blue i Golden nie znam - tzn nie pamiętam, bo w ASO (chyba każdym) z działem części są próbniki do 'poniuchania'
Rekomendowane odpowiedzi