D@ViD Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ja jestem ciekaw nowości Adbl.... Ktos cos już.?
Moderator Domel Opublikowano 26 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 21 minut temu, david2888 napisał: Ja jestem ciekaw nowości Adbl.... Ktos cos już.? jutro Ci powiem
shrack Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Używam ADBL Spirits Hays zapach przyjemny nienużący z nutami drzewnymi, czyli to, co lubię. Nie jest duszący ani ciężki, nie powoduje uczuleń nawet u osób z silną alergią. W samochodzie utrzymuje się 5 do 9 dni w zależności od sposobu aplikacji po tym okresie znacznie traci na swojej intensywności.
Moderator Domel Opublikowano 26 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Teraz, shrack napisał: W samochodzie utrzymuje się 5 do 9 dni w zależności od sposobu aplikacji czyli jak np ? cała wykładzina ? dywaniki gumowe ? jak to aplikujesz ?
shrack Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Przeważnie są to po dwa psiknięcia na przednie dywaniki materiałowe. Po ozonowaniu klimatyzacji i wymianie filtra aplikowałem również na filtr kabinowy.
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 @ADBL czy można u Was zamówić fiolki z próbnikami ADBL Spirits? Ciężko tak kupić w ciemno, zupełnie jak ze zwykłymi perfumami.
D@ViD Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 10 godzin temu, vangsta napisał: @ADBL czy można u Was zamówić fiolki z próbnikami ADBL Spirits? Ciężko tak kupić w ciemno, zupełnie jak ze zwykłymi perfumami. Bardzo fajny pomysl
Speedo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Może by tak ADBL te tektury co daje do zapachów spryskało, wsadziło w folię i sprzedawało jako choinki za małą kasę? Kupujesz choinkę - jest fajnie - kupujesz flaszkę - spryskujesz choinkę :)
Moderator Domel Opublikowano 27 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 23 godziny temu, david2888 napisał: Ja jestem ciekaw nowości Adbl.... Ktos cos już.? Mocny wiśniowy aromat. Przy pierwszym psiku nawet za ostry. Dopiero po minucie i odparowaniu aromat zostaje w powietrzu. Patent z tym kartonikiem bardzo pomysłowy. Można go nawilżać co jakiś czas. Z psikałem obficie. Zawiesiłem i zobaczymy jak długo będziemy go czuć
maciek-drummer Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Aplikowałeś tylko na kartonik?
Moderator Domel Opublikowano 27 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 2 minuty temu, maciek-drummer napisał: Aplikowałeś tylko na kartonik? Narazie tak. Sprawdzę ile posiedzi.
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 @david2888 @ADBL proponuję zrobić tak: fiolki 2ml są dostępne byle gdzie po +/- 1zl/szt; zróbcie ofertę dla Forum na zestawy sampli, podajcie cenę i obserwujcie jakie będzie zainteresowanie - ja osobiście chętnie kupię próbniki wszystkich zapachów, zwłaszcza HAYS (ktoś opisywał go jako żywiczno-leśny) - co Wy na to? Pozdrawiam
D@ViD Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 ADBL utworzyło na fb swoją grupę dla fanów pn: ADBL - TU NIE MA PRZYPADKÓW. Pisali tam, że nie mają w planie próbek swoich zapachów, bo nie maja takiej siły przerobowej czy cos takiego
StreamHD Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Ciekawe czy wyschnięte kostki pod zapachach Californii znowu nabiorą zapachu jakby je zanurzyć w jakimś płynnym środku zaapchowym?
Moderator Domel Opublikowano 27 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 1 minutę temu, StreamHD napisał: Ciekawe czy wyschnięte kostki pod zapachach Californii znowu nabiorą zapachu jakby je zanurzyć w jakimś płynnym środku zaapchowym? zrobiłem to tez. Nalałem Mista Zobaczymy jutro Plus w garazu na kocyku hihihihi
Alfa47 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Do mnie jutro wleci ADBL o zapachu dressingu czyli ciasteczkowy, dam znać jak się utrzymuje i jak w aucie po praniu.
Tomas-sg Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 8 godzin temu, Alfa47 napisał: Do mnie jutro wleci ADBL o zapachu dressingu czyli ciasteczkowy, dam znać jak się utrzymuje i jak w aucie po praniu. Chyba też będę musiał kupić ten zapach by zrozumieć jedna rzecz: Jak można pożądac zapachu "ciasteczek" w aucie ( nie mam na celu obrazy kogokolwiek). Na tą chwilę tego nie rozumiem @ADBLADBL czekam na produkt u fińskiego dystrybutora
Alfa47 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Tomas22 Każdy ma inny gust. Znajomy miał taki Zapach w aucie i mi się podobał. Więc co kto lubi, ale oczywiście wielka szkoda że nie ma bananowego z interior wow.
Mumins Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Wczoraj strzeliłem z Mista 6-8 razy na tylne dywaniki i podłogę. Dziś rano nic nie czułem Zapach wiśniowy, czyli SB. 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Mumins nie wiem czego sie spodziewales ?? Nie musialem kupowac zeby wiedziec ze to nie bedzie dzialac tak samo jak perfumy. Ja tu widze tylko jedno zastosowanie. Psiknac przed oddaniem auta klientowi zeby czul ze pachnie wiec jest dobrze Mam zapach z chemical guys bodajże lody waniliowe. Fakt pachnie 2-3 dni . Ale mozesz psikac co 2 dzien ze 3 strzaly i ten czas sie przedłuża bo w koncu auto przejdzie tak zapachem ze bedzie on odczuwalny. Moze w ten sposób spróbuj psikaj dzien w dzien przez tydzien i sprawdz
Mumins Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mam właśnie porównanie z CG SC i to pachnie przez kilka dni po pierwszej aplikacji. I takiego efektu oczekiwałem, a tutaj po ledwie 8-10h nie czuć nic.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Mumins moze dlatego ze CG to zapach a ADBL to odświeżacz nie obrażając taki jak do toalety po hmm dwójce
Mumins Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 53 minuty temu, BiałyGTi napisał: @Mumins moze dlatego ze CG to zapach a ADBL to odświeżacz nie obrażając taki jak do toalety po hmm dwójce W ostateczności trafi do klopa jako oficjalnie najdroższy odświeżacz w historii. Trzeba będzie się pożegnać z "gównem w lesie" 3
Moderator Domel Opublikowano 28 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 U mnie zapach trzyma się minimalnie po 24h. Delikatna nutka wiśniowa. Ale delikatna. Najbardziej z kartonika. Ciut mocniej w bagażniku ze "scenta" zalanego Mistem. Dla mnie zapach jest minimalny 1/6, dla żonki 2/6 - także kwestia gustu i nosa
Alfa47 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Mumins Ja dziś wieczorem zaaplikowałem 7 strzałów o zapachu TD, jutro rano zobaczę czy bedzie wyczuwalny
Rekomendowane odpowiedzi