happy Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 Skoro CS z puszki jest słabą opcją na zime ze względu na temperaturę w aucie , to czy ktoś próbował może wyjmować zawartość puszki i wkładać bezpośrednio w nawiewy? Jedyne przeciwwskazanie dostrzegane przeze mnie to możliwość odbarwień na plastiku. Ktoś, coś?
Gozdziu23 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 Na zime kupcie IMAO i po problemie :D, producent pisze, żeby nie zostawiac bezporśrednio tych drewienek na plastikach bo może je wypalić, zostawić odbarwienia itp. Mnie nawet wunderbaum potrafił zrobic kuku i sie zwyczajnie przykleił do plastku, nie polecam
chris18404 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 Co lepsze California scents cherry czy bubble gum?chidzi mi żeby zapach był trwały. Ile mniej więcej pachną w samochodzie? Wiem że temat jest walkowany ale kolega zamawia paczkę to się dołączę i muszę mu dać znać szybko.
Strus Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 @ByKu , puszki na zimę są generalnie słabo trwałe. Co do SNY to zapach kozacki ale zimą też pupy nie urywa jeśli chodzi o trwałość. Sprawdzone właśnie w formie Reo. @chris18404 zdecydowanie cherry ale jak wyżej - puszki na zimę to słaby pomysł
ByKu Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2017 @Strus, właśnie o puszkach sporo czytałem, że na zimę się nie opłaca. Swoją kupiłem w lecie i nawet wtedy zbytnio czuć jej nie było i po czasie zalatywało marcepanem czy coś w tym stylu. Chyba, że coś w sprayu wybrać?
jedrek1980 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Ja mam pomarańczowego ludzika Mr &Mr i mogę śmiało polecić fajny orzeźwiający i delikatny zapach
ByKu Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 @jedrek1980, kupiłeś gdzieś w sieci czy w sklepie stacjonarnym?
Strus Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 W sieciach Mr. And Mr. Fragrance nie występuje
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wrzuciłem dzisiaj puszke do auta CC o zapaszku żurawina. Uchyliłem 1/4 ze skali puszka poleciala najpierw pod siedzenie ale jak zaczelo wiac w nia ciepłem to zapach robil sie coraz bardziej intensywny wiec przeniosłem ja do bagaznika. Jak na razie pachnie delikatnie ale czuje ciagle zapach mojej narzeczonej sie podoba l. Zobaczymy ile bedzie pachnieć.
jedrek1980 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 15 godzin temu, ByKu napisał: @jedrek1980, kupiłeś gdzieś w sieci czy w sklepie stacjonarnym? Przez neta akurat była promocja były po 20 zł .Mam jeszcze czarnego zobaczę jak ten pomarańczowy padnie
wezy Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Używa ktoś z Was perfum męskich (lanych) jako zapachu do samochodu?
Strus Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Perfumy są do ciała. Nie do auta. Takie jest moje zdanie Chyba że perfumy samochodowe, np nowości od ADBL. Choć taka forma też do mnie nie trafia
clavikord Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Pewnie kojarzycie zapachy do samochodu w formie słoiczka z drewnianym wieczkiem. Znajomy sobie wyczyścił taki słoiczek i nalewa sobie do środka perfumy. Całkiem spoko rozwiązanieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cortex Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Panowie, może ktoś kojarzy. Szukam zapachu, który jest dużo trwalszy od czarnego gekona Audi (taki jak na fotce) Zakochałem sie w tym zapachu, nie mogę trafić na nic choć trochę podobnego. Zapach opisany jest jako czarny - zapach korzenny / drzewny - 000087009D Ktoś coś?
Gość Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 @Cortex kiedyś kupowałem w Audi Auto-Special w Krakowie prostokątne czarne zawieszki z logo Audi i napisem Auto Special - takie zywiczno-leśne, mój absolutny top do samochodu (mają jeszcze takie o zapachu mydła marsylskiego - niebieskie z logo VW - również bardzo dobre). Od pewnego czasu salon nie ma zawieszek z logo Audi i co gorsza, nie chcą powiedziec kto im to produkuje (zamówić też nie mogą - raz proponowałem że przedpłace 210zl za 30szt - mimo to nie chcieli/nie mogli ich zamówić). Spróbuj do nich się odezwać - może zrobią dla Forum wyjątek i wznowią ich sprzedaż
kjez Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Używa ktoś z Was perfum męskich (lanych) jako zapachu do samochodu? nie trzyma się zapach tak jak na skórze, jest zbyt delikatny. szkoda perfum dobrych. trzeba by lac dużo.
macmel Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 https://tenzi.sklep.pl/topfresh-original-alure-p-923.html używał ktoś z Was? nadaje się to do czegoś? na autodetailingoutlet jest promocja na te zapachy po 8 zł. głównie chodzi mi o delikatny zapach - nie lubię być zbombardowany zapachem bo mam dosyć delikatny węch - dressingi do plastików typu Poorboy's NL czy ten z Shiny Garage czuję nawet po tygodniu ;p
lolomanolo Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 Używanie perfum to chyba marnotrawstwo... Perfumy mają się utrzymać na skórze, w powietrzu będą się szybko ulatniać. Co do zapachów samochodowych preferuję cytrynowe Te samochodowe nie utrzymują się w powietrzu, a najczęściej na dywanikach.
Kriskula Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 W dniu 23.03.2018 o 09:04, Arko napisał: Używanie perfum to chyba marnotrawstwo... Perfumy mają się utrzymać na skórze, w powietrzu będą się szybko ulatniać. Co do zapachów samochodowych preferuję cytrynowe W powietrze to tak jakby się perfumować na wietrze.Bez sensu.Spraye zapachowe stosuje się raczej na materiały nasiąkliwe jak tapicerka, dywaniki itp. Mają też to do siebie, że jak nimi nie nasączymy kilkakrotnie tkaniny, to nie utrzymają się długo, ale po kilku regularnych aplikacjach zapach w aucie jest dużo trwalszy.Przykładem jest CHG Stripper Scent mój ulubiony perfum nie tylko do aut. 1
buka Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Panowie co z CD warto kupić jako pierwszą puche co napewno mi się spodoba.
Strus Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Pewnie masz na myśli CS czyli California Scents. Nikt Ci nie zagwarantuje że coś Ci się na pewno spodoba. Najpopularniejsza jest Coronado Cherry
chris18404 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Szukam jakiegoś zapachu w sprayu. Ozonu je klimatyzacje ludziom o pasuje coś fuknąć trwałego a niedrogiego. Co polecacie?
Adaszek96 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Szukam jakiegoś zapachu w sprayu. Ozonu je klimatyzacje ludziom o pasuje coś fuknąć trwałego a niedrogiego. Co polecacie? Shiny garage w spray'u Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
drive Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Teraz na shellu są za 30zl zapachy Mr & Mrs Fragrance chyba jakaś promocja do końca maja.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DaV Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Pojawiła się może jakaś nowość w kwestii mocnego (długo utrzymującego się) zapachu? Preferował bym coś psikanego na dywaniki i tapicerkę. Chciałem kupić Strippera chemical guys ale to chyba zapach z serii na 15 minut.
Rekomendowane odpowiedzi