Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusja calkiem fajna, szkoda tylko ze kazdy ma inny gust i kazdy lubi rozne zapachy ;) Ja np uwielbiam zapach quik interior detailer'a od meg'sa. Szkoda ze juz go wycofali, przy kazdym czyszczeniu wnetrza psikalem go jeszcze na dywaniki dla samego zapachu ;) Z typowych "zapachow" samochodowych to juz ladnych nascie lat w samochodach do jazdy na codzien uzywm wanderbaum'a new car. Strasznie sie do niego przyzwyczailem. Tu moje pytanie, czy ktokolwiek produkuje taki zapach? Chetnie bym zakupil cos w atomizerze do dywanikow, aby tylko pachanialo jak ta beznadziejna choinka (ktora zawsze musze gdzies skrzetnie ukryc) new car.

Opublikowano

Ja tam trzymam się choinek Wunderbauma...

Cynamon rządzi i jeszcze żaden inny zapach z Ambi czy jakichś byle markusów mu nie podskoczył ;)

Ale z zapachami to mocno indywidualna sprawa... Ile nosów tyle opinii.

A jeśli chodzi o jakość to Wunderbaum trzyma najwyższy poziom...

Opublikowano

CG New Car pachnie jak dla mnie dziwnie i sredio przyjemnie zaraz po spryskaniu - takim plastikiem czuc. Jak zwietrzeje troche to prawie wogole go nie czuc jednak ladnie zabija wszelkie inne zapachy z otoczenia - jak dla mnie moze sluzyc jako neutralizator zapachow - po 30 min od aplikacji przestaje byc drazniacy a zapach staje sie bardzo obojetny

Opublikowano

ja ostatnio testowalem PB cherry i bardzo podoba mi sie ten zapach. troche podobny do PB NL.

z ciekawych tez moze byc PB Pina Colada lub wanilia :)

jak przetestuje to napisze.

Opublikowano

A ja zrobiłem sobie piekny zapach wewnątrz auta i w domu samymi kosmetykami do czyszczenie skóry. Zaino K9 i K10. Powiem Wam że teraz zarówno w pokoju jak i w samochodzie pachnie ekskluzywną, grubą, garbowaną naturalnie skórą.

Tak naprawde, własnie dla tego (takiego) zapachu kupuje w samochodzie skóre oraz do domu skórzany komplet. Ale niestety... własnie wsamochodzi mi brakowało tego zapachu. Natomiast po sobotniej zabawie..... jestem "rozwalony" zapachem i jego głębią. Coś wspaniałego...

Na początku był ciut za bardzo intensywny, więc przez noc sie wietrzyło. Ale dzis..... POEZJA !!!

Opublikowano

Czy zapach Chemical Guys Stripper Scent w PL można kupić tylko u WaxParadise ?

Naprawdę zapach jest taki super i warto do niego dokładać czy lepiej kupić coś tańszego i o pojemności prawie 2x większej z gamy PB.

• Administrator
Opublikowano
Czy zapach Chemical Guys Stripper Scent w PL można kupić tylko u WaxParadise ?

Spytaj w CarSpa, na stronie nie ma ale w studio było z tego co pamiętam.

Opublikowano
Naprawdę zapach jest taki super i warto do niego dokładać czy lepiej kupić coś tańszego i o pojemności prawie 2x większej z gamy PB.

Zapach pachnie tak jak powinien - dla mnie "tanimi" perfumami i k...mi :-]

Bardzo fajny, w aucie trzyma się już 2gi tydzień (4 psiknięcia) - nie czuć go już bardzo tylko delikatnie.

Polecam :)

Opublikowano

Panowie, czy ktoś miał przyjemność albo jej brak używać zapachu Colourlock

Leather Essence i jak można, jeżeli można porównać go do zapachów PB i Chemical Guys o zapachu skóry-jak z wydajnością, intensywnością i trwałością?

Opublikowano
Spytaj w CarSpa, na stronie nie ma ale w studio było z tego co pamiętam.

przez przeoczenie nie było go na stronie, są w tej chwili 2 butelki.

Opublikowano

ja jak chciałem kupić zapach przeczytałem że zabronione jest używanie podczas przewozu zwierzaków i trzeba uważać na dzieci..co mnie od nich odstraszyło :(

Opublikowano

Moim zdaniem stripper scent pachnie poprostu jak slodkie damskie perfumy, z wyraznie wyczuwalnym cynamonem, szczypta wanilii, deczka truskawek i czyms jeszcze czego okreslic nie umiem ale sumarycznie jak ciekawe perfumy - w sumie dosc przyjemny zapach, nie jest zbyt intensywny, nie jest drazniacy a juz napewno nie jest tak kontrowersyjny jak wskazuje nazwa... poprostu wsiadajac do samochodu ma sie wrazenie ze wczesniej jechala w nim kobieta i tyle - jak dla mnie w zapachu nie ma nutki kontrowersji jakiej oczekiwalem po nazwie produktu, niemniej zapach mi sie podoba i jezeli bedzie trwaly (a tego w sumie jeszcze nie zdazylem sprawdzic) to bedzie to zdecydowanie dobry wybor

Opublikowano
poprostu wsiadajac do samochodu ma sie wrazenie ze wczesniej jechala w nim kobieta
Nie wiem czy to dobrze. Zwłaszcza jak zaraz potem wsiądzie Małżonka :D