Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @Grzechu23 jak dla mnie to sa brudne ja bym atakował czymś mocniejszym badz kwasem
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 ADBL Tire Cleaner - tak jak Vampir - jest bronią ostateczną. Wylałem go już z 20 litrów - zaaawsze wyciąga coś jeszcze. Przerobiłem też sporą liczbę opon śmietnikowych - możecie hejtować - PRICKBORT też wyciąga z opony to co Tire Dressing nie podoła Ale zabawy nim na gumach polecam tylko doświadczonym osobom.
paki112 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 58 minut temu, Domel napisał: ADBL Tire Cleaner - tak jak Vampir - jest bronią ostateczną. Wylałem go już z 20 litrów - zaaawsze wyciąga coś jeszcze. Przerobiłem też sporą liczbę opon śmietnikowych - możecie hejtować - PRICKBORT też wyciąga z opony to co Tire Dressing nie podoła Ale zabawy nim na gumach polecam tylko doświadczonym osobom. @Domel na pewno Tire Dressing?
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Nie, Tire Cleaner - "literówka"
damiano2007 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Godzinę temu, Domel napisał: tylko doświadczonym osobom Dlaczego? Ja używając nanfelunku psikalem po oponach ale nic negatywnego nie zauważyłem. Ps: dla mnie całkiem spoko do opon też jest środek od RRC (bez śmiechów)
Moderator Domel Opublikowano 20 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 1 minutę temu, damiano2007 napisał: Dlaczego? Ja używając nanfelunku psikalem po oponach ale nic negatywnego nie zauważyłem. Ps: dla mnie całkiem spoko do opon też jest środek od RRC (bez śmiechów) Dziwne już akcje widziałem w życiu i różnych "szczęśliwców", lepiej to napisać niż potem być pod ostrzałem 1
Gardor Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 5 godzin temu, Grzechu23 napisał: Taki typ opony.. Opona jest stara czy taki niestety ma "look" ?
PPatryk Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @Gardor często kwestia mieszanki gumy. Nie będę się wymądrzał, bo ekspertem nie jestem ale wpisz w google "tire browning efect" albo "tire blooming" i wyskoczy wiele wyników i postów. Ten kolor z czasem i z szorowaniem się zmniejsza
maciek-drummer Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @Grzechu23 miałem kiedyś takie opony w służbowym aucie, Kelly, że Ty Grzechu nie boisz się na nich jeździć? Sorry za ott.
Tomek1419 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 @Grzechu23 masz może porównanie tego dressingu do shiny garage b2b polymer?
Grzechu23 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 11 godzin temu, Gardor napisał: Opona jest stara czy taki niestety ma "look" ? Opona chyba z 2014/ 2015 r i to jest jej ostatni sezon zimowy razem z stalówkami. 8 godzin temu, maciek-drummer napisał: miałem kiedyś takie opony w służbowym aucie, Kelly, że Ty Grzechu nie boisz się na nich jeździć? Jak mam je od 5 lat tak serio złego słowa o nich nie moge powiedzieć. Siostra ma również w swoim Fordzie, dwóch znajomych z pracy to samo i z kim bym nie rozmawiał tak na swoim przykładzie polecają te opony. 2 godziny temu, Tomek1419 napisał: masz może porównanie tego dressingu do shiny garage b2b polymer? Bezpośredniego porównania nie robiłem, ale mam B2B na stanie więc wrzucę przy okazji 1
Bapko Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Bezpośredniego porównania nie robiłem, ale mam B2B na stanie więc wrzucę przy okazjiRobiłeś moze to porównanie? Z endurancem ktoś mógł by porownanc?
smerf91 Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 No nie mówcie, że nie siadł pięknie aplikacja 3 dni i 100km temu 2
przemek2000 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Godzinę temu, smerf91 napisał: No nie mówcie, że nie siadł pięknie aplikacja 3 dni i 100km temu Pięknie satynowo. Jedna warstwa?
smerf91 Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 14 minut temu, przemek2000 napisał: Jedna warstwa? Tak
MMCzysci Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Hm... look bardzo zbliżony do Perełki. Ciągnie kurz?
smerf91 Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 26 minut temu, MMCzysci napisał: Ciągnie kurz? Raczej nie, myślę że na normalnym poziomie. Tutaj po 3 dniach jak świeży
Moderator Streat Opublikowano 4 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 @smerf91 kurde fajne to chyba trzeba bedzie kupic ;D 1
Strus Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 W dniu 20.10.2019 o 08:02, Domel napisał: Ultimate aplikowało mi się o wiele łatwiej przypomina mi Funky Witch albo SG Coco Bo wizualnie to jest praktycznie kropka w kropkę SG Coco. Pozwolę sobie z tego miejsca podziękować @BINDER za udostępnienie wosku do testu, który niniejszym prezentuję poniżej. Produkt jest w zestawie z profilowanym do opon aplikatorem bliźniaczej firmy Fireball. Ma lekki chemiczny zapach. Praktycznie niewyczuwalny w trakcie aplikacji. Jest bardzo gęsty co niekoniecznie upatruję jako zaletę. Butelka jest szczelnie zamknięta co jest oczywiście plusem. Widać dbałość o bezpieczeństwo. No to lecimy z główną częścią testu. 1
Arkeolowy Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Mój numer jeden dressing.. stale leżał w szafce ostatnio go położyłem i leży już 3 tydzien i ok 1000-1500km. Jutro wstawie foto, w ogole produkty Bindera są bardzo udane
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 Jeden z moich najlepszych dressingów do opon. Stawiał bym go na równo z gtechniq T2 tyle ze tam mamy piękny mat od razu
Strus Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 Ja poczekam z werdyktem. Martwi mnie właśnie to, że piszecie, że robi się matowy. A tego nie lubię. Zobaczymy jak się zachowa względem Coco bo to jest mój zdecydowany ulubieniec
Dystrybutor BINDER Opublikowano 26 Maja 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 @Strus Dzięki za tak szybkie opublikowanie relacji! Czekamy na ciąg dalszy i jesteśmy bardzo ciekawi dalszych wniosków. 1
Arkeolowy Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 7 godzin temu, Strus napisał: Martwi mnie właśnie to, że piszecie, że robi się matowy. Nie znam dressingu, który przez 2 tyg utrzymuje połysk.. Każdy po czasie idzie w mat, a połowa z nich nie jest w stanie dotrzymać kroku pod kątem wytrzymałości do Bindera.
Strus Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 Ja nie mówiłem o 3 tygodniach. Sam jestem ciekaw jak to wypadnie.
Rekomendowane odpowiedzi