LrPrl Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Kilka fluffych? Ja jednym do sucha wycieram Saaba 93 SS, całkiem spory sedan Ogólnie to jeszcze nic nie robiłem z nim, szukam sposobu na wyczyszczenie prysznica, bo od niego zafarbował mi brodzik, mimo iż dosyć dobrze spłukałem brodzik to plamy zostały Na razie i tak pogoda nie sprzyja
kursien Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 w sobote nie moglem znalezc plynu , wiec kupilem zwykle szare mydlo i : efekt końcowy : mina żony - bezcenna
DZIADZIA Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 [ref=#ff3366]kursien[/ref], tez tak robię, jak zapomnę kupić w płynie
citrofan Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Jelonka w ostrowie kupisz w intermarche na Waryńskiego jest tam sklep z chemia eko
Tafla Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Czy próbowaliście suszyć fibry w suszarce bębnowej? Jest program syntetyki który nie przekracza 40 stopni C a po suszarce rzeczy są dużo bardziej puszyste
LrPrl Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 708536 Daj znać jak efekty po namaczaniu octem. Niestety, u mnie nie zdało to egzaminu, moczyłem fibrę kilka godzin ładnych, octu też dałem chyba wystarczająco (półtorej szklanki na miskę), fibra miała delikatny zapach octu (przez 2 dni wywietrzał ten zapach na balkonie) i dalej farbuje. Czysta woda - nic. Szare mydło - leci farba...
robcok Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 ADBL Micro Wash uratował mi ręcznik do suszenia auta, którego sam popsułem poprzez docieranie QD z Si02. Pranie białym jeleniem z octem nic nie pomagało. Na szczęście Gyeon chłonie znowu wode jak szalony
wobbjack Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Białe zafarbowane na niebiesko mikrofibry da się jakoś odratowac? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Arkeolowy Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Po aplikacji powłoki od razu pierzecie fibry? Bo te szmatki do aplikacji (suede) juz stwardniały i nie wiem czy mogę sobie pozwolić na zwłokę
KHOT Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Białe zafarbowane na niebiesko mikrofibry da się jakoś odratowac? Odbarwiacz dr beckman czy jakoś tak. Na koszulki działa świetnie, ale czy na fibry podziała to nie wiem. Aczkolwiek jak tylko wizualnie straciły a na właściwości to zafarbowanie nie wpłynęło, to ja bym olał i używał - to tylko szmatki mimo wszystko, one są do roboty a nie do dekoracji.
wobbjack Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Białe zafarbowane na niebiesko mikrofibry da się jakoś odratowac? Odbarwiacz dr beckman czy jakoś tak. Na koszulki działa świetnie, ale czy na fibry podziała to nie wiem. Aczkolwiek jak tylko wizualnie straciły a na właściwości to zafarbowanie nie wpłynęło, to ja bym olał i używał - to tylko szmatki mimo wszystko, one są do roboty a nie do dekoracji. Dzięki za odpowiedź. Nic się z nimi nie stało oprócz zmiany koloru ale lekko mi to przeszkadza Ręcznik gyeon tak mi sie odbarwił. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Moderator psemo Opublikowano 22 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 712018 Ręcznik gyeon tak mi sie odbarwił. Niestety ale wszystkie fibry Gyeon strasznie farbują.
kursien Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 712018 Ręcznik gyeon tak mi sie odbarwił. Niestety ale wszystkie fibry Gyeon strasznie farbują. I dzięki temu mam jasno błękitna zamiast białej:) A przez chwilę szukałem w pralce mojej białej MF Myślałem o chusteczkach na zabarwienie, ale to tylko kolor
Moderator Domel Opublikowano 22 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 711901 Bo te szmatki do aplikacji (suede) juz stwardniały ja używam bez szmatek - na aplikatorach carpro - na czarną stronę. Po robocie wipout i płukanie i jest gotowy od nowa do użycia. Na tych suedach można by zbankrutować
wobbjack Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 712018 Ręcznik gyeon tak mi sie odbarwił. Niestety ale wszystkie fibry Gyeon strasznie farbują. Z małym Gyeon Q2M Waffle Dryer nie miałem takiego problemu dlatego Soft Dryer wrzuciłem na pewniaka Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Piotrek Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 W jakiej temperaturze pierzecie Gyeony? Ja na 40 i nie zauważyłem aby barwiły
gprzesniak Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 podobnie piorę jak kolega wyżej i przy 40 stopniach wszystko jest ok. Mam około 10 fibr i ręczników Gyeon i nigdy nic mi nie farbowalo.
GreQu Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Przy jakiej temperaturze powinno się prać mikrofibry?, ogólnie używam fibr z firm WaxPro, czy też SG - ogólnie takie od 5 do 10 zł za fibrę wielkości 40x40. Czy płyn do prania biały jeleń będzie odpowiedni do prania?
damian_acc Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Czy o ten płyn Biały Jeleń chodzi? Tutaj jest do koloru. Czy może jest jakaś inna wersja. Do tej pory prałem w szarym mydle Biały Jeleń ale płyn byłby wygodniejszy w użyciu
Arkeolowy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Bialy jelen do pierza , 30 i 40 stopni, bardzo delikatny.
damian_acc Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 To musze szukać dalej. A płyn do płukania kupować ten który stoi obok? Czy lepiej płukać w samej wodzie lub z dodatkiem octu?
Arkeolowy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Płynu do płukania fibr nigdy się nie używa, bo stracą właściwość chłonięcia wody, jedynie szklanka octu na pralkę.
Przem@S Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 714499 Bialy jelen do pierza , 30 i 40 stopni, bardzo delikatny. Wrzuć fotke jak wygląda bo nie mogę znaleźć Kupiłem do koloru dałem 80ml/syntetyki 40stopni . Masakra nigdy w pralce tyle piany nie widziałem , skończyło sie ze drugi raz musiałem prać bez płynu i to płukać
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 714641Wrzuć fotke jak wygląda bo nie mogę znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi