malkolm Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 - pety's 53 - PB red ja bym zawężał do tych dwóch z wyżej wymienionych
snap Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 jak ciemna zielen to raczej PB blue
art'ek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 - pety's 53 - PB red ja bym zawężał do tych dwóch z wyżej wymienionych dokladnie mam lusso i szczerze jakos go nie polubilem, a np PB Natty's Blue bardzo- i czasem bylem az zaskoczony trwaloscia po 2 miesiace spokojnie w lato teraz kupilem sampla DJ Blue Velvet i zaskakujaco podobnie pachnie do Natty'sa jednak mam tez ogromna chec wyprobowac Track Claw
Piciosz Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Track Claw będzie o tyle dobry, że kurzu tak nie złapie. Dla mnie to jest mega bolączka, kiedy auto po godzinie na dworze robi się siwe :c Używałem Purple Haze Pro latem i efekt b.fajny, miłe pociemnienie lakieru i duży wetlook. W nowym sezonie chyba skuszę się na shielda, titanium jednak zostawiam na zimę.
KeepeR Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Też powoli mam dylemat... Colli 476 już raczej zostanie tylko jako zimowe zabezpieczenie więc trzeba myśleć co na lato... Zastanawiam się nad: - pety's 53 - PB red Auto czarna perła, jakieś propozycje ?
ENERGY_NET Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 KeepeR to tylko PB red, u mnie z BH efekt nie do opisania.
Moderator rychu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja do tej pory jechałem na sealantach, bo trwała budowa drogi za płotem i auto wiecznie zakurzone. Teraz jest szansa, że będzie minimalnie lepiej więc zaryzykowałem zakup wosku naturalnego. Wybór padł na PB Natty's Paste Wax Red ponieważ: - łatwo się z nim pracuje i super pachnie - ma całkiem fajną cenę i jeszcze była promocja - daje dobre efekty na lakierze ale ja mam srebrne auto, więc pewnie i tak nie zauważę różnicy, dlatego kupiłem go głównie dla zapachu i się nie zawiodłem
Rise and Shine Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dokładnie tak, jak letni wosk, to tylko Pete's 53 albo któryś z Natty'sów Pięknie pachną, cudownie się rozprowadzają, niesamowicie łatwo spolerować mikrofibrą nadmiar i trzymają dokładnie tyle, ile w lecie potrzeba. A kropelki w tym czasie sa przecudne
Moderator rychu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Chyba Ci się zła emotka wkleiła przy kropelkach Jak pachnie Pete's 53 ? Też był w planach zakupowych, a może nadal jest
KeepeR Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 No właśnie oba woski chwalicie i jeszcze trudniej się zdecydować R222 PC / PB BH / BP Red lub Pety's 53 dobre combo ?
Rise and Shine Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Chyba Ci się zła emotka wkleiła przy kropelkach Jak pachnie Pete's 53 ? Też był w planach zakupowych, a może nadal jest Faktycznie, już poprawione! Jak pachnie... ciężko powiedzieć. Ja zwykłem przedstawiać go wszystkim jako "najbardziej naturalny" dla mnie po prostu tak powinien pachnieć wosk. Pachnie podobnie do lusso, ale bardziej zdecydowanie, taki naturalno/kokosowy zapaszek. Ciężko określić, ale ja go wprost uwielbiam, zdecydowanie mój ulubiony i najczęściej używany wosk.
npiotr Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Rise and Shine pod Pete 53 używasz oczywiście cleaner dodo LP. A próbowałeś użyć z Chemical Guys cleaner Vertua? Jak sie on sprawuje?
kamilgt Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czyzby natty's red byl letnim hitem jak ostatnio coli/dg #105/111 na zime ^^?
tfelek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 No dobrze że mam natty's reda w posiadaniu i lubię nim smarować
_Shadow Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 pytanie czy faktycznie jest różnica miedzy natts red a blue czy jak kto ktoś kiedyś napisał to tylko chwyt marketingowy
inarusbox Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tylko jaki będzie dobry cleaner pod pete lub natts? Póki co mam resztkę PB PP, SRP i planuje kupić R222 jak tamte się skończą
cubstone Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 kamilgt, Na to wygląda, bo ja również ostatnio myślę co wybrać na lato (colli mnie już nudzi ) i najpewniej Red wygra ten pojedynek.
Sparco Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja na lato zastanawiam się nad Carbonem a tu prawie każdy teraz zachwala NATTY'S czy będzie widoczna przewaga na korzyść Carbona jak bym się na niego zdecydował ?
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 victoria concours red też jest ciekawa, można kupić 85g za 125 zł także na lato akurat
jodan Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 victoria concours red w zeszłe wakacje chciałem kupić, ale nie mogłem nigdzie znaleźć, nattys'a reda już mam więc czas na coś nowego na lato
Rise and Shine Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Rise and Shine pod Pete 53 używasz oczywiście cleaner dodo LP. A próbowałeś użyć z Chemical Guys cleaner Vertua? Jak sie on sprawuje? Witaj, Nie próbowałem i prawdopodobnie nie spróbuję, bo nie przepadam za produktami CG (oprócz w/w P'53) no i mam zapas Dodo LP na następne 2 lata W ramach urozmaicenia czasem używamy Lusso RC lub cleanera RaceGlaze, ale wciąż ulubionym pozostaje DJ LP.
vhs Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 A do szarego metalika wybrać nattys'a red czy blue ?
Swoop Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 A do szarego metalika wybrać nattys'a red czy blue ? bierz REDa jak wszyscy
vhs Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 A jak wypada RED'a przy coli 915 ? Można oba porównać ?
Tworek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dodam tylko w temacie Natty's Red, że w połączaniu z cleanerem Wolfganga spokojnie wytrzymał 8 tygodni i dalej miał się świetnie. Zostaje on u mnie jako wosk letni.
Rekomendowane odpowiedzi