rrthc Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2023 @Streat już po zawodach . Wziąłem mniejszą. No i muszę powiedzieć że na padach adlb one step, jak na mój pierwszy raz,to to fajnie wygląda. Dużo nie wyciąłem,ale nie taki miałem zamiar, a lakier fajnie odżył. Jak dla mnie ta pasta jest rewelacyjna
Tedek564 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca Do Fiata jaką kombinacje zastosować? 3d one do lakieru koreanskiego będzie za mocna? Jesli mam po polerce holsy itp. to pasta 3d 520 bedzie dobra do usueniecia?
t.sienkiewicz91 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca @Tedek564 jaka maszyna polerska? Jaki pad?
Tedek564 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca @t.sienkiewicz91 adbl dual action 9mm, mam pady honeya niebieski i zolty.
t.sienkiewicz91 Opublikowano 29 Marca Zgłoś Opublikowano 29 Marca @Tedek564 to 9 krzywdy lakierowi nie zrobisz. A i przy DA9 holsy nie powinny wychodzić. i przy jakiej kombinacji wychodzą Ci holsy?
Moderator Streat Opublikowano 21 Kwietnia Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia W dniu 28.03.2024 o 17:22, Tedek564 napisał(a): Do Fiata jaką kombinacje zastosować? To tak jak byś zapytał na forum mechaników że cos Ci turkocze w silniku i co masz wymienić Z reguły miekkie toyoty potrafią mieć twardy lakier jak skała wiec tutaj nikt Ci nie da gotowego przepisu co uzyć itp. 3D one jest bardzo wszechstronną pasta i na wiekszości lakieów sie sprawdzi
pablo15005 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia Ostatnio katuje kombinacje właśnie 3d one i niebieski pad sdo od lake country + evoxa hdq21
zeea Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia @pablo15005 jutro podobną kombinacje stosuje z pastą i maszyną tylko zamiast LC mam Zvizzera niebieskiego. Ciekaw jestem czy poradzi sobie z starym lakierem Merola jak Ci się pracuje na padach LC?
pablo15005 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia @zeea odkopalem go ze sterty padów, trochę przelotu już ma i jest jakość za tą cenę. Zadowolony jestem że go odkryłem na nowo Z hdq tnie ładnie, czyszczę na bieżąco w pad washer. Co auto będę miał teraz to po niego sięgnę, sprawdzimy ile wytrzyma 1
RoBerTo91 Opublikowano 14 Lipca Zgłoś Opublikowano 14 Lipca która pasta mocniej tnie ACA 500 czy 510 ? i którą się przyjemniej pracuje ?
SerowyCheetos Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @RoBerTo91 Mam aca 500 i fajnie się nią pracuje, dodatkowo ma ciekawy zapach, docieranie na sucho było bez problemowe ale ja przeważnie docieram mokra fibra z no rinse + sucha fibra. Co do cięcia to nie mam bezpośredniego porównania z 510 ale ja byłem bardzo zadowolony
pablo15005 Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca @RoBerTo91 510 mocniej tnie i zrobi większy bałagan. Do lamp przednich często używam i cięcia grubasów. Ale jest bardziej sucha z tego co pamiętam. Groszek 3d one i jest lepiej
Rekomendowane odpowiedzi