tomek909 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Też i nich kupowałem fajny zestaw Georga z 5 litrów środa do prania, worki zapasowe, proszek do prania. Rok temu za 1 400 zł teraz chyba trochę więcej.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 30 minut temu, Marino166 napisał: I jak się sprawuje? Pytam, bo chcę coś kupić, a nie wiem co. Ostatnio też myślę o gregorym Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Zadnych zastrzeżeń co do jego pracy . Jedynie to trzeba pilnowac to stanu na brudna wode ale juz sie przezwyczailem ze 1 L presprayu odciagam i trzeba wylac wode i tyle. 1
ra-vau Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 3 godziny temu, poorboy napisał: Model z wygiętymi rurami został zastąpiony przez proste rury. Profi 7.0 będzie godną alternatywą dla George-a - do końca kwietnia cena dla forumowiczów 999zł Rozumiem, bo właśnie nie ogarnąłem dlaczego macie zdublowane zdjęcia przy tym samym modelu Jak wobec tego wypada 7.0 w porównaniu z 50.1C ? Bo odzywa się wewnętrzna cebula "oszczędzania", bo to prawie 50% więcej trzeba dołożyć do 7.0 aby kupić 50.1c... ? Godzinę temu, Gozdziu23 napisał: Te rury to tylko do prania dywanów beda solidniejsze, bo nie pękną podczas mocnego nacisku, do samochodówki nic to nie zmieni, bo rzadko się ich używa, samą rączke z odsysaniem i to i tu masz i tak palstikową Dzięki za podpowiedź, też tak myślałem właśnie, że solidniejsze będą, a jeśli chodzi o działanie, to powinno być 1:1 z plastikiem. Pozostaje kwestia wyboru: GEORGE vs 50.1C vs 7.0
Birkhof Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 7.0 to nowość wątpię ze ktoś poza kolega poorboy juz ma, czytaj uważniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marino166 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 7.0 to nowość wątpię ze ktoś poza kolega poorboy juz ma, czytaj uważniej Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo właśnie, na necie tylko w jednym sklepie go znalazłem za 1099 zł. Tylko opis ubogi raczej, nie wiem, czy on także odkurza na sucho, czy tylko pierzeWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
poorboy Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Do końca tygodnia postaram się wrzucić opis i zdjęcia Profi 7.0 . Odkurza na sucho, pierze i zbiera wodę. 6 godzin temu, Gozdziu23 napisał: Te rury to tylko do prania dywanów beda solidniejsze, bo nie pękną podczas mocnego nacisku, do samochodówki nic to nie zmieni, bo rzadko się ich używa, samą rączke z odsysaniem i to i tu masz i tak palstikową To są zupełnie inne ssawki do tapicerki, ta od osprzętu chromoniklowego jest bardziej ergonomiczna. 1 1
TiZi Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Ja znalazłem coś takiego na temat Profi 7.0 1
icemerc Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 No więc ja też stoję przed wyborem odkurzacza piorącego . Samochodów mam w sumie 3, do tego dywan i kanapy w domu gdzie już naprawdę sporo $$ zostawiłęm na pranie więc dlatego taka anie inna decyzja. Mam pytanie do kolegi poorboy : Profi 7.0 czy 50C ? różnica w cenie ok 300zł. Na twojej stronie model 7.0 nie jest widzę dostepny do zakupu... Polski produkt więc serwis w Polsce i jak to z twojego punktu widzenia z awaryjnością wygląda? Ogółem przemysłowy odkurzacz mam nilfisk i jestem mega zadowolony. I właściwie pytanie do wszystkich, co maja Profi 50 prośba o jakieś swoje wrażenia, plusy - minusy :0 Dzięki wielkie za informacje Pozdr
Marino166 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Do końca tygodnia postaram się wrzucić opis i zdjęcia Profi 7.0 . Odkurza na sucho, pierze i zbiera wodę. Ciągle czekamy na te informacjeWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
jendrek1975 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Clatronic 1309 Dzisiaj dojechał i dzisiaj pierwsze próby, Dzięki za porady dla @david2888 i @gordon ,sprawuje się bardzo dobrze .
rudi0018 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @jendrek1975 A ja jeszcze czekam na ten odkurzacz Dotarł do mnie, złożyłem nie pobierał wcale wody, odesłałem, przysłali drugi, a na drugi pobierał już wodę, ale z dyszy kapało Odesłałem po raz kolejny i czekam co na dniach przyjdzie. Tak to wyglądało u mnie za drugim razem: https://www.youtube.com/watch?v=-162gvTDB04 Nagra ktoś filmik jak leci u was woda z dyszy, abym wiedział, że z moim jest wreszcie wszystko w porządku?
jendrek1975 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @rudi0018 U mnie wszystko jest jak należy,dobrze że są Ok i wysyłają bez problemu, tu masz mój filmik tak na szybko nakręcałem
Marino166 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Czyli zakup tego Clatronica to loteria, a już go miałem kupować.#poorboy odpisz mi, chcę kupić od Ciebie Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaCzyli zakup tego Clatronica to loteria, a już go miałem kupować.@poorboy odpisz mi, chcę kupić od Ciebie Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
jendrek1975 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ja bym się tak nie wystraszał za szybko,to jest tylko jedna opinia,patrz ile osób kupiło i jaka jest ocena produktu, u mnie znajomi mają też ten odkurzacz i sobie chwalą, Tak się zastanawiam,bo w mojej ocenie w skali od 0 do 10 daje mu 10,więc jak piorą te za 2 tyś ? A to jest tylko jedna aukcja :
rudi0018 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @Marino166 Za takie pieniądze jak ja kupiłem czyli 289zł, chcę aby wymieniali mi do skutku, aż będę miał dobry
Marino166 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Może masz rację, ale po co dodatkowo się stresować?Ja potrzebuję jakiegoś odkurzacza tak dla siebie i dla rodziny, powiedzmy 10 samochodów w roku plus jakieś tam dywany. Chciałbym kupić coś na kilka lat, coś niezawodnegoWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
ra-vau Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 W dniu 10.04.2019 o 18:04, poorboy napisał: Do końca tygodnia postaram się wrzucić opis i zdjęcia Profi 7.0 . Odkurza na sucho, pierze i zbiera wodę. To są zupełnie inne ssawki do tapicerki, ta od osprzętu chromoniklowego jest bardziej ergonomiczna. @poorboy Hello, jak temat testow 7.0? Bo nie ukrywam, że głupio naiwnie czekam grzecznie, a chciałbym już wydać pieniądze 1
icemerc Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Profi 7.0 moim zdaniem to bedzie cos na wzór zielonego Georga czyli 2 w 1. Coś mi stare przysłowie podpowiada, że co jest do wszystkiego to jest.... sami pewnie wiecie. No ale moge sie mylić. Ja osobiście Nilfiska Buddy mam do odkurzania, a do prania wolę strikto odkurzacz pioracy....
pablo15005 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ja od siebie polece profi 50.1c, kupiony od kolegi @poorboy . Sprzet profi ! Wzialem z natryskiem 4.8 bar bodajze i jestem mega zadowolony, natrysk/ssanie bardzo fajnie ze soba wspolgra. W gratisie sporo chemi, antypiana fajna sprawa bede szukal wiekszej butli do kupienia. Wielki plus dla kolegi za dobry sprzet w dobrej kasie !
Coove Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ja od siebie polece profi 50.1c, kupiony od kolegi [mention=44]poorboy[/mention] . Sprzet profi ! Wzialem z natryskiem 4.8 bar bodajze i jestem mega zadowolony, natrysk/ssanie bardzo fajnie ze soba wspolgra. W gratisie sporo chemi, antypiana fajna sprawa bede szukal wiekszej butli do kupienia. Wielki plus dla kolegi za dobry sprzet w dobrej kasie !Dokładnie tak, również polecam kolegę@poorboy oraz odkurzacz Profi 50.1C, rewelacja.Pozdrawiam!Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1
icemerc Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2019 a czy pompa 4.8 Bar nie zabardzo przemoczy tapicerke ? chyba zdecyduję sie na odmiane 50.c z pompa 1.7 bar...
pablo15005 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 @icemerc wlasnie tez o tym myslalem przed zakupem. Ale odkurzacz jest tak skonstruowany ze wciaga ta wode jak szalony, "na biezaco" ze tak sie wyrażę. Ja od siebie bardzo polecam.
boT Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Po to jest większe ciśnienie aby pranie było efektywne, duże ciśnienie ma za zadanie wybić dodatkowo brud z runa co ułatwia wyciąganie.
adriand0088 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 A co polecicie? George czy profi 50.1 lub 7.0?
boT Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 1 minutę temu, adriand0088 napisał: A co polecicie? George czy profi 50.1 lub 7.0? Przeczytaj dwie, trzy strony wstecz, jest mowa i o george i profi
Rekomendowane odpowiedzi